Man in the box 2 Napisano pre 1 sat (promenjeno) U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Nisam uspio pronaci zasebnu temu za ovaj model, pa sam odlucio da otvorim ovu – nadam se da ce postati mjesto gdje ce se skupljati sve korisne informacije o motoru, bez lutanja po forumu i razbacanih postova. Ideja je jednostavna, kao i kod drugih modela, da ovdje budu oni koji ga vec voze, koji ga razmatraju, i oni koji su samo znatizeljni. Ja sam odnedavno postao vlasnik ovog motora i jos uvijek sam u fazi razrade, pa su i utisci jos uvijek pocetni. Nemam mnogo iskustva sa prethodnim motorima – ovo mi je treci motor, ali se sa prethodna dva nisam nesto narocito navozao. Prvi utisak je da se motor lijepo vozi. U voznji se ne osjeca tezina, iako postoji razlika u odnosu na deklarisanu – u specifikacijama na zvanicnom sajtu se navodi 190 kg, dok je stvarna masa praznog motora oko 208 kg. Ipak, u voznji se ta tezina uopste ne osjeca. Takodje, u mjestu je manevrisanje dosta lako. Motor se lijepo cuje. Udobnost je srednja, tj. nakon oko 200 km osjetio sam blagu ukocenost u donjem dijelu ledja. Sto se tice ergonomije, polozaj ruku i nogu mi odgovara (visina 180 cm). Motor uzivo izgleda lijepo (subjektivan utisak), ali djeluje malo kraci nego sto sam ocekivao, jer je duzina prema specifikacijama 2285 mm. Zastita od vjetra je vrlo slaba, prakticno nepostojeca. Ovo su prvi utisci nakon predjenih 500km, pa cu kako kilometraza bude rasla dopunjavati temu novim informacijama. Nadam se da ce tema biti aktivna, da svi zajedno skupimo sto vise realnih iskustava. Promenio pre 1 sat član Man in the box greska u kucanju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...