Darko Mihajlovic 10201 Napisano Petak u 07:05 Ne silazi, 2734 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika od jutros... Ne znam mozete li da vidite , jako je malo...ali vlazi definitivno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23867 Napisano Petak u 07:07 Integrisan, 7723 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 99% sisica, bar je super jednostavno i jeftino za zameniti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 17917 Napisano Petak u 11:53 Integrisan, 9806 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Vidi se da vlaži....ka što napisah. Odvi niplu, očisti i pogledaj konus da nema nešto prljavo ili oštećenje unutra pa da zbog toga nipla ne može valjano zadihtovati. Ako je konus Ok, stavi novu niplu, očisti klinerom, prebrisi krpom da bude 100% suvo i vozi tj testiraj. Ako sa novom niplom ne resis, javi da dobiješ nove smernice. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurado 77 Napisano Petak u 12:24 (promenjeno) U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ups, pogrešna tema Promenio Petak u 12:30 član Endurado 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3925 Napisano Petak u 14:04 (promenjeno) Drug član, 1003 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za tebe i zenu. Nadam se da ce sve proci kako treba. Promenio Petak u 14:05 član grafigo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10201 Napisano Petak u 14:14 (promenjeno) Ne silazi, 2734 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Skinuo niplu.. navoj je cist , konus evo , vidite , ja bih rekao da je ovo manje vise ok... U otvor gurnuo stapic za usi , ocistio , za slucaj da unutra ima nekih sranjca. Nije izasao nesto prljav , normalno rekao bih... Ocistio opet sve , osusio , ozracio sistem i namontirao. Pa cu otici za oko sat vremena da vidim sta se desava.. PS - ova nipla kao da je napravljena od ikre tajvanskog djavola !! Ne postoji. Okrenuo sam 30 telefona , svratio u 20 radnje - jok. Ima neki baja na KP iz Nista. On mi je poslednja nada da ima . . . . Promenio Petak u 14:17 član Darko Mihajlovic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 3360 Napisano Petak u 14:33 Drug član, 1268 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Mora đunta sa sitnim nutom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10201 Napisano Petak u 14:45 Ne silazi, 2734 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ma vlazi opet... Jebem li mu krv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 3360 Napisano Petak u 15:07 Drug član, 1268 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Kud ga ne prodade onomad.... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 17917 Napisano Subota u 07:04 Integrisan, 9806 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, Darko Mihajlovic je napisao: Ma vlazi opet... Jebem li mu krv Sa novom niplom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10201 Napisano Subota u 07:06 Ne silazi, 2734 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Satelis je napisao: Sa novom niplom? Ne ne . Ciscenje stare. Novu mora da narucujem od nekud , nema je nigde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 17917 Napisano Subota u 07:28 Integrisan, 9806 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Idi do Boleca, pre pijace sa leve strane imaš perionicu. Odmah pored perionice imas servis koji radi popravku kočionih sistema. Ponesi niplu i vidi da li ima, trebalo bi da ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10201 Napisano Subota u 09:32 Ne silazi, 2734 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Satelis je napisao: Idi do Boleca, pre pijace sa leve strane imaš perionicu. Odmah pored perionice imas servis koji radi popravku kočionih sistema. Ponesi niplu i vidi da li ima, trebalo bi da ima. Zvao ga. Znam ga odnekad... Ima samo 10 sa korakom 1.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 17917 Napisano Subota u 11:09 Integrisan, 9806 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Odvi opet, snimi veličinu rupe i trebaće ti jedna mala kuglica od kuglicnog ležaja. Ubacis kuglicu, zavijes niplu i trebalo bi da stane flisovanje tekućine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10201 Napisano Subota u 14:22 Ne silazi, 2734 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Satelis je napisao: Odvi opet, snimi veličinu rupe i trebaće ti jedna mala kuglica od kuglicnog ležaja. Ubacis kuglicu, zavijes niplu i trebalo bi da stane flisovanje tekućine. Nasao novu niplu. Probao ... Vlazi i dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 10351 Napisano Subota u 14:50 Drug član, 3395 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan Gotovo... Pokvario se. Moraš da menjaš motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 3360 Napisano Subota u 15:06 Drug član, 1268 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja teflon trake ostalo kad sam radio vodu pa da namotamo i velikim papagajkama da stegnemo, ako popusti ponovo onda dodamo i kučine i nema da pusti. Zapratite me za još recepata. Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10201 Napisano Subota u 15:08 Ne silazi, 2734 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo sam srecan kad mi drugari umetnu patku , dok sam u problemu Neka vas malo, ako 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 9983 Napisano Subota u 16:21 (promenjeno) Ne silazi, 2457 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Dare,koliko sam ukapirao ovo je na kočionoj pumpi.Pošto nova siska ne radi,jebi ga,nema elegantnog rešanja.Lično,ja bih otišao do strugara da napravi klasičan šraf sa ok glavom i navojem koji odgovara i bakarnom podloškom,i to stegao,to bi radilo posao,samo nebi izgledalo fabrički,a znam da si zagovornik fabrike.Ili radikalnije,da se pumpa odnese opet kod nekog mašinca da finim ravrtačem očisti i umasni konus u samoj pumpi,jer nabavljati drugu pumpu je ozbiljno ulaganje.Mada i kao što je @Satelis predložio tu bi i kuglica radila posao. Promenio Subota u 16:22 član Žaksi 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10201 Napisano Subota u 16:36 Ne silazi, 2734 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan @Žaksi Ovo je od kvacila , ne kocnice , ali nije bitno , ista je prica. Nasao sam cak neki polovan cilindar kvacila za 100e , sto je kao ok. Ovo sam se bacio u potragu , jer mi je palo na pamet da je mozda unutra nastala neka pukotina od pretezanja ( sto mi je malo verovatno , jer sam te servise radio ja i nisam bas stezao kao manijak ) . Kuglicu nemam, ako Dare ima da me umetne negde u pauzi , pa neki dan da doletim da mi, dizvines , metne kuglicu ako ima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7739 Napisano Subota u 17:36 Ne silazi, 3410 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Kad vec imas problem ne mozes pokvaris, uzmi u busilicu stegni sisicu pa nekom turpijom ili smirglu na nesto tvrdje poravnjaj konus, deluje Kao da ima malo deformacije od stezanja. Zovi i ove u ponedeljak vidi jel imaju drugu sisicu, prave sve sami pa mozda mogu da ti pomognu. Na Ledinama su. 0638008989 Meni su pravili za auto sta god sam tražio, prelaz ovakav, onakav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10201 Napisano Subota u 17:41 Ne silazi, 2734 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, RankoBg87 je napisao: Kad vec imas problem ne mozes pokvaris, uzmi u busilicu stegni sisicu pa nekom turpijom ili smirglu na nesto tvrdje poravnjaj konus, deluje Kao da ima malo deformacije od stezanja. Zovi i ove u ponedeljak vidi jel imaju drugu sisicu, prave sve sami pa mozda mogu da ti pomognu. Na Ledinama su. 0638008989 Meni su pravili za auto sta god sam tražio, prelaz ovakav, onakav. Cek cek, nisi ispratio , kupio sam nove sisice. Dva komada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 776 Napisano Subota u 17:47 Zainteresovan, 746 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih probao sa tečnim teflonom pre zamene cilindra, ja ga koristim za navoje manometara, drži dosta veći pritisak nego što je na tom cilindru kvačila 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7739 Napisano Subota u 18:15 Ne silazi, 3410 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Darko Mihajlovic je napisao: Cek cek, nisi ispratio , kupio sam nove sisice. Dva komada Sad vidim, uleteo post. Jedino da probas sa kuglicom, vidi da ti tvoj brat rasturi neki ležaj gde su kuglice možda 4-5mm, ubaci, udari par puta lagano pa izvadi da pogledas, ako se poravnjalo onda si sigurno resio problem. Sledece sto mozes teflon traku ili konac pa stavis par krugova al negde od pola pa na gore da ne bi nesto završilo dole, nikako tecni teflon. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 3360 Napisano Subota u 19:12 Drug član, 1268 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Teflon... Eto vidiš da sam bio ozbiljan. Nisam bio daleko od istine Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...