Darko Mihajlovic 10200 Napisano Nedelja u 18:09 Ne silazi, 2734 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan E jos jedna stvar . Ne znam dal je bitna radi bolje dijagnostike sta se desava , ali vec pribavam dva puta i nije slucajnost. Dakle, skinem sisicu, i zasrafim je opet , bez stiskanja poluge izmedju , i bez ozracivanja nakon toga , ne vlazi. Prvi put mi se je tako isto bilo suvo , ali je kvacilo dobilo neki free play , i postalo mekse ... Sada sam opet to uradio, suvo je , i kvacilo je tvrdo ( doduse nisam ga vozio ) , ali za sada tvrdo i suvo... Jbt, gremlin 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 3467 Napisano Nedelja u 18:52 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1300 RS Prijavi odgovor kao problematičan Tvrdo i suvo zvuči kao loša kombinacija. Izvinjavam se, udaljiću se. 1 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 10124 Napisano Nedelja u 19:32 Drug član, 1987 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan U svakom slučaju, bolje nego obrnuto. Izlazim i ja. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10200 Napisano pre 6 sati Ne silazi, 2734 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Rekoh ja... Neka vas malo .. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 15675 Napisano pre 2 sati Integrisan, 3325 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad čitam zadnjih par stranica... Ozrači, zavrni, nek vlaži i teraj nekome u servis da to reši. Ili ugradi kvik šifter, j@bo kvačilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...