Darko Mihajlovic 10990 Napisano Septembar 24 (promenjeno) Ne silazi, 2889 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Inace .... @Žaksi @Satelis i ostali drugari koji su se javili da pomognu sa sisicom... Mislite li da cemo budziti nesto na kawi ? Samo oridjidji , samo japan Promenio Septembar 24 član Darko Mihajlovic 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8817 Napisano Septembar 24 Ne silazi, 3754 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Javi da li radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10990 Napisano Septembar 24 Ne silazi, 2889 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, RankoBg87 je napisao: Javi da li radi Zapravo sam siguran da hoce. Vidi ovo... One sto sam nalazio ovde. Iste dimenzije , ista velicina , isti navoj , sve ..samo konus nije !!! A jos ovo ... Moja vise ne vlazi.. ne znam kako , ali se samo-popravila...tako da necu ni menjati ovo jos...za u rezervy 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 25529 Napisano Septembar 27 Integrisan, 8323 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10990 Napisano Septembar 27 Ne silazi, 2889 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan ma taj motor je SILA ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 591 Napisano Septembar 27 Zainteresovan, 535 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Vrhunski motor , kad budem menjao motor- bedeviju biće u razmatranju sigurno.Mnogo mi se svidela recenzija, to je to po mojim parametrima.Za sada mi ipak moj motor radi posao sa svojih oko 104 njutn-metara.Ovaj motor ne može jednostavno da se poredi sa RT - BMW ,to je ko dupe i oko.Ne kažem da je RT - alijas druga dimenzija loš motor , naprotiv , između ostalog ne bi ga vozile tolike policije sveta .GTR Ima taman taj sportski štih koliko treba, a četri cilindra ko jednom proba, teško da će da vozi posle dva (može eventualno 6 ), nema šanse jednostavno bar je tako kod mene. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10990 Napisano Septembar 28 (promenjeno) Ne silazi, 2889 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ono sto pricam o kardanima ceo zivot, zube istupih pricajuci.... BMW , a i Honda ( probao ko zna koliko komada ) , imaju taj "tup-tup" udarac , kad npr ides drugom , konstatnim gasom , malim , i naidjes na blagu uzbrdicu/nizbrdicu pa opet ravno... Ne znam , kao neki luft , tako, ne znam kako bih opisao precizno , ali bas tako "tup-tup" ... Svi su imali istu pricu : "takav je konstrukcijski sklop, tako treba" Dok nisam seo na GTR i probao... Tako treba , ali juče. Na gtr voznja kao u autu...nema nikakav udarac ni bilo sta... O tome brat i prica u videu , o tom kardanu , to je neki tetrakardan, tetralever Promenio Septembar 28 član Darko Mihajlovic 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...