Pei 9 Napisano Jun 22, 2023 U prolazu, 34 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Iz ove grupe sto pre bezati pitas nesto, kazes sta si napravio svi pametni svi strucnjaci a nemaju pojma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15791 Napisano Jun 23, 2023 Integrisan, 9286 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Bitno je da si ti pametan .....samo nam taki i ostani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4699 Napisano Jun 23, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 5997 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @Pei Trazis pomoc (krseci pravila foruma al' nema veze), dobijes je, zahvalis se uz objasnjenje da si sam resio problem (sto je za pohvalu) i onda na opasku da nisi resio problem na duze staze pocnes da zapisavas, prvo pojedinacno a onda i "celu grupu"... Slobodno poslusaj svoj savet i "sto pre bezi" iz ove grupe. Barem dok ti ne zatrebamo ponovo 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4699 Napisano Jun 23, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 5997 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Off je obrisan. Molim da se prepiska u temi nastavi u skladu sa naslovom. Hvala. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_funjara__ 75 Napisano Jun 26, 2023 Svrati ponekad, 168 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas skinem kociona klijesta zadnja jer mi se culo struganje pa rekoh da vidim jesu li pakne pri kraju, rekoh ajde kad sam vec skinuo da sve fino ocistim, podmazem.. vratim sve kako sam skinuo, kad eto belaja, ne koci vise zadnji tocak, stiskam rucicu od kocnice nece da se stvrdi, ima li neko ideju u kakvom sam problemu trenutno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3529 Napisano Jun 26, 2023 Malinar u pokusaju, 1693 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan ušao vazduh u sistem, odzrači kako dolikuje i dobićeš kočnicu nazad... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_funjara__ 75 Napisano Jun 26, 2023 Svrati ponekad, 168 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odzracio sam zadnju ali opet nista, e sad, posto je prednja povezana sa zadnjom, treba li i na prednji kocioni da odzracim iako je prednja kocnica skroz ok? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15791 Napisano Jun 26, 2023 Integrisan, 9286 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Cinjenica je da imas vazduh u integ. kocnici. Bitno je da odradis odzracivanje sistema tako sto ces krenuti od prednjih ka zadnjim klestima i resen problem. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_funjara__ 75 Napisano Jun 27, 2023 Svrati ponekad, 168 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pomoći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dekii46 42 Napisano Jun 28, 2023 (promenjeno) U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Gilera nexus 300 Prijavi odgovor kao problematičan Problem nakon sipanja goriva na Aviv pumpi. Skuter izgubio snagu, nece da predje 6000 obrata i 80km/h, u prvi mah sam pomislio da je membrana pukla iako sam je vec menjao, medjutim nije. Par dana motor vuce dobro, pa onda se opet ugusi. Kad se ugusi ja ga dignem na stender odvrnem gas i motor se otcepi odjednom i ponovo nastavi da radi kako treba. U medjuvremenu sam sipao novo gorivo, ali i dalje se ovo povremeno desava. Jel to znaci da cu morati sve da cistim ( rezervoar, karburator itd) ili moze nesto drugo da pravi problem? ( kais, rolnice, svecice, filter, ulje sve je relativno novo) Promenio Jun 28, 2023 član Dekii46 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4749 Napisano Jun 28, 2023 Drug član, 3627 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ima logike da proveriš filter goriva. Ako nisi menjao skoro, možda je zapušen. Tj, super bi bilo ako je to, pošto je jeftino za rešiti. Ja ne znam tačno gde se filter nalazi i kako mu prići, pa izguglaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_funjara__ 75 Napisano Jun 28, 2023 Svrati ponekad, 168 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moze da bude zbog filtera, meni se desavali kad idem 80-100 kao da štuca, posle zamjene fiktera za benzin ne desava se vise. Ako je xciting u pitanju, filter za benzin mu dodje sa desne strane, ali moras skinuti škaf ispod sjedista na 5 šarafa 10mm, pored rezervoara mu dođe filter benzina, lako se mijenja. Ako neces orginalni, ja sam stavio mann filter malo veći, 3€ mu je cijena. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivannovakk 2 Napisano Jul 14, 2023 U prolazu, 61 postova Lokacija: Gornji milanovac Motocikl: Kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kolika je vama max brzina? Meni moj nikako preko 105-110 max max. Da li 250 treba da ide bolje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2151 Napisano Jul 14, 2023 Drug član, 969 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Kako ne. Mora da dobaci 130 po cajgeru ako ne i preko.Послато са 21091116UG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pei 9 Napisano Jul 14, 2023 U prolazu, 34 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Meni ide 120 i mozda malo prebaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivannovakk 2 Napisano Jul 14, 2023 U prolazu, 61 postova Lokacija: Gornji milanovac Motocikl: Kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Odakle krenuti sa trazenjem uzroka? Mada bio sam kod majstora i on mi je rekao da su mi kais i rolnice ok. E sad u pm. Moj se muci oko 100-105. Treba mh mnogo. Dok na uzbrdici zena i ja, 50-60. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2151 Napisano Jul 14, 2023 Drug član, 969 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Obrtaji? Jel se guši,štuca?X Citing 250 mora da izleti uz bilo kakvu uzbrdicu 80+ , na ravnom 100-110 peva, pun gas dobaci do 130.Послато са 21091116UG помоћу Тапатока 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivannovakk 2 Napisano Jul 14, 2023 U prolazu, 61 postova Lokacija: Gornji milanovac Motocikl: Kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Obrtaji su u cbezmalo u crvenom na 110. I to bas mnogo mora da se nategne. Uzbrdo nema sanse preko 60 i to alo se bas dobro pripremi. Nemam pojma sa d Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4749 Napisano Jul 14, 2023 (promenjeno) Drug član, 3627 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ko zna šta ti sve ne valja, ali rolnice su verovatno prelake. Edit: ne možaš baš preterano da se pouzdaš u nekog lokalnog majstora koji se bavi svim i svačim, od kosačica do motora, a skutere čačne ponekad, a Kymco još ređe. Možda su rolnice i kaiš u redu fizički, ali neodgovarajuće. Moraćeš malo i sam da uložiš truda. Na primer, prvo pogledaš iz očitane saobraćajne dozvole koji je tačno tvoj model skutera (oznaka kojom počinje broj motora), pa istražiš online koje su odgovarajuće rolnice i kaiš, pa uporediš sa onim što je kod tebe... Da li je original varijator ili neki zamenski itd. Svašta je moguće zateći kad kupiš polovno. Promenio Jul 14, 2023 član boza_kg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivannovakk 2 Napisano Jul 14, 2023 U prolazu, 61 postova Lokacija: Gornji milanovac Motocikl: Kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ma da mi je da nadjem nekog sa istim motorom pa da uporedim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4749 Napisano Jul 14, 2023 Drug član, 3627 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan A šta ćeš ako je i kod njega pogrešno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivannovakk 2 Napisano Jul 14, 2023 U prolazu, 61 postova Lokacija: Gornji milanovac Motocikl: Kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Eh to vec nisam razmisljao,ali mislim da ima neki problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivannovakk 2 Napisano Jul 14, 2023 U prolazu, 61 postova Lokacija: Gornji milanovac Motocikl: Kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ali mislim da mi ne gine da se upustim u ovo sam. Barem provere dal je original. Imao sam sad jedan peh. Usao mi je u crveno, stao sam sa strane i malo je radio ali mislim sa nisam cuo ventilator. Ugasio sam ga na 2 min i bukvalno odmah je spustio temp. Mrzim sto vecina majstora hoce da samo uzme pare, a neki problem treba dosta vremena i paznje da bi se resio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pei 9 Napisano Jul 14, 2023 U prolazu, 34 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Redko i da ima dobar majstor i da hoce da se posveti kymku vecinom vece motore rade, moras da molis baram kod nas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_funjara__ 75 Napisano Jul 15, 2023 Svrati ponekad, 168 postova Prijavi odgovor kao problematičan E zato mene majstori vise ne gledaju, radije cu ga sam pokvarit za dzabe nego majstor da ga pokvari za pare Tek kod nas u CG nema majstora, to se sve uci samo.Sto se tice ubrzanja, moj ubrzava do 100kmh bas dobro, uzbrdo ide isto baaas dobro, e posle 100 sporije ubrzava ali moze do 130kmh.Ako su ti rolnice ok i kais, treba vidjeti u kakvom ti je stanju kvacilo, pumpa za gorivo i karburator, a treba i kompresiju izmjerit. Mozda prvo svecicu da zamjenis jer ti je najeftinija i filter benzina.Ako ti vizuelno kais izgleda ok, to je skroz nebitno jer ako se nije dugo mjenjao moze da se istegao i onda nije to to. Ja sam meni sve zamjenio, stavio sam malossi kais, rolnice, varijator, zuta opruga, novo zvono i kvacilo, 500e sam ulozio ali sam miran sad jer ne planiram da ga prodajem pa mi nije bilo zao da ulozim jer prelazim po 500km dnevno bez problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...