Disko Nindža 11982 Napisano Januar 25 Hronični Motociklopata, 7859 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Al sam omatorio i postao sisa ili mudriji... nemam pojma al nema šanse da sedam na motor dok nema bar +15, biće vremena za vozanje 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 14372 Napisano Januar 25 Ne silazi, 1454 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Pa i ja sam omatorio,sad čekam da je bar par stepeni u plusu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23399 Napisano Januar 25 Integrisan, 7519 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ni meni se ne zuri vise. 15 pa nadalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2374 Napisano Januar 25 Drug član, 1472 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Danas seo na bicikl. Sipao gorivo do cepa, kupio nove brisace, otisao do prodavnice i prc, crkla kontakt brava. Tako da sad gulim djonove i trosim gume na biciklu nego jel ima neka eko tema da tamo podrzim i popljujem ove sto voze kola Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4914 Napisano Januar 26 motoras, 2629 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam se opet malo igrao sa pan evropom. Namestio crevo goriva izmedju pumpe i filtera i to sada lepo stoji. Radi,ne curi nigde. Vratio slavinu da probam još jednom sa njom i radi dobro. Trebalo je malo više vremena dok pumpa nije nagurala gorivo u karburatore. Vratio stranice,poklopac rezervoara. Motor lepo radi na leru,osećao prima gas. E da,danas završio prevod. Videću još šta mi je činiti. Da li da registrujem i vozim ili da je prodam ovako. Ninja mi registrovan do pola juna pa ne zurim nigde... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4914 Napisano Januar 26 motoras, 2629 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Na vulkana namestio okvir hladnjaka. Stigao sa plastifikacije . Ništa posebno za fotkanje. Od kamencica bio malo oštećen i zardjao. Odneti na peskiranje i plastifikaciju u crno sjaj.Послато са SM-N985F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23399 Napisano Januar 26 Integrisan, 7519 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Preradjena racva, auspusi cucnuli lepo. Sutra stezem sve, ako treba neka dorada. Bogme je potrajalo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 778 Napisano Januar 26 Drug član, 676 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, stari roker said: Danas sam se opet malo igrao sa pan evropom. Namestio crevo goriva izmedju pumpe i filtera i to sada lepo stoji. Radi,ne curi nigde. Vratio slavinu da probam još jednom sa njom i radi dobro. Trebalo je malo više vremena dok pumpa nije nagurala gorivo u karburatore. Vratio stranice,poklopac rezervoara. Motor lepo radi na leru,osećao prima gas. E da,danas završio prevod. Videću još šta mi je činiti. Da li da registrujem i vozim ili da je prodam ovako. Ninja mi registrovan do pola juna pa ne zurim nigde... Daj joj sansu, ja meracio jedno vreme tako neku. Ako ti nije hitno za prodaju, registruj na prolece pa odvozi neku duzu turu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 2219 Napisano Januar 27 Никад не једи жути снег!, 971 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Најважнију ствар за један туринг мотор... заставице а спремио још 3-4 за лето Сент фром мај Шајоми... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23399 Napisano Januar 27 Integrisan, 7519 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da nategnem one opruge za auspuh. Znaci nema sanse da se rastegnu koliko ja zelim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2374 Napisano Januar 27 Drug član, 1472 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, Motorcyclist je napisao: Ne mogu da nategnem one opruge za auspuh. Znaci nema sanse da se rastegnu koliko ja zelim. Prevuci ih sa klestima ili preko srafcigera. Ako su bas bas jake ili prekratke, moraces druge da stavis, ako im fali malo onda ti fali snage Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 10208 Napisano Januar 27 Drug član, 3381 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan Izmršaveo, dušica mu u nosu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 10208 Napisano Januar 27 Drug član, 3381 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan Keva za takve stvari. Temu... Wobby house, u setu četiri, pet sa raznim kukicama na vrhu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7373 Napisano Januar 27 Ne silazi, 3297 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj na yt kako se montiraju pakne kod auta pa ce ti biti jasno, Tanji šrafciger i tako prebacis, postoje i klesta za to al retko ko ima kad ostalo radi posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23399 Napisano Januar 27 Integrisan, 7519 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 18 minutes ago, Zarkela said: Prevuci ih sa klestima ili preko srafcigera. Ako su bas bas jake ili prekratke, moraces druge da stavis, ako im fali malo onda ti fali snage Nema teorije, prekratke. Imam 4 nove kacaljke pa cemo zapikovati blize. Moram opet preraditi jednu stranu racve. Vec mi je dopizdilo da sam znao ne bih ni ulazio u ovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23399 Napisano Januar 27 Integrisan, 7519 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, misa-pei said: Keva za takve stvari. Temu... Wobby house, u setu četiri, pet sa raznim kukicama na vrhu. Ma dzaba bas mnogo fali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daniel68 281 Napisano Januar 27 Svrati ponekad, 89 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Apn6s,Jawa350ts,Bmw R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Ovakvu kuku za opruge sam poručio odmah kad i auspuhe. Jako praktična stvar. Znao sam da ćeš morati variti druge na granu jer se na slici vidi da su na grani daleko. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 15442 Napisano Januar 28 Integrisan, 3289 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan On 27. 1. 2026. at 16:00, Motorcyclist je napisao: Vec mi je dopizdilo da sam znao ne bih ni ulazio u ovo. I meni je najteže da nešto radim na svom motoru / autu, još ako "ne ide posao" kako sam zamislio, sve te razumem. Izdrži, ne radi se to stalno, sad kad namestiš tako ostaje, gledaj da bude i lepo i funkcionalno. Kad čuješ zvuk, sve muke ćeš zaboraviti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7373 Napisano Januar 28 Ne silazi, 3297 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Izduvi za motore jesu skupi al jbg mora i da boli, hteo sam i ja pa kad sam video cifre neka hvala i onda naleti Leo Vinci, kosta al zato sve sraf na sraf. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23399 Napisano Januar 28 Integrisan, 7519 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Blaza said: I meni je najteže da nešto radim na svom motoru / autu, još ako "ne ide posao" kako sam zamislio, sve te razumem. Izdrži, ne radi se to stalno, sad kad namestiš tako ostaje, gledaj da bude i lepo i funkcionalno. Kad čuješ zvuk, sve muke ćeš zaboraviti... Zavrsili smo. Sutra moram opet skinuti da bih stavio pastu na grane. Neko ne stavlja, ja mislim da je bolje da se popune spojevi. Pozadi nisu bas 100% simetricni nazalost, ali sam zadovoljan. Jos nisam cuo zvuk bez db killera 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4914 Napisano Januar 29 motoras, 2629 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Njegovo Visočanstvo Zupčasti...Na st1100 interval zamene zupčastog kaiša je prilično dug. Čak i provera se vrši na velikom broju kilometara,ali to verovatno retko ko radi jer je potrebno rasklopiti pola motora da bi se došlo do istog. I tako dodjemo do situacije da ne znamo ko je i kad radio servis i kakav. Ne znamo ni pravu kilometrazu,a kamoli nesto drugo. "Neću sad da rasklapam,sigurno je dobro. Kad bude vreme za zamenu radicu sve." Onda se motor proda,novi vlasnik odugovlaci i tako u nedogled. Jeste da se retko kome desilo da pukne kais na pan evropi,ali ne moram ja biti među prvima.I tako ja rešim da raskopam lepo sve da vidim kakvo je stanje. Prvo oklopi,pa obloga rezervoara,pa jos neke plastike. Pa onda hladnjak i na kraju poklopci remenica.Da ne bi posle bilo nekih neprijatnosti,stavim ja lepo nov kais i ne mislim o njemu više.Послато са SM-N985F помоћу Тапатока 12 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoMoto 882 Napisano Januar 29 Zainteresovan, 515 postova Prijavi odgovor kao problematičan I kakav je bio stari, da li originalan? Koji datum je pisao na njemu? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 6719 Napisano Januar 29 BJB Maxi Scooter Club, 1924 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Montirao maglenke na donji rol bar, i sad cekam neki lep i topao dan da odem kod naseg dobrog @Arakis, da ih majstor na elektriku poveze kako Bog zapoveda. Ima da svetli sa 2 para ko zmaj, pa čik nek onda neko kože nisam te video. Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 9246 Napisano Januar 29 Ne silazi, 3174 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Koje maglenke, gde si uzeo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7373 Napisano Januar 29 Ne silazi, 3297 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sve to lepo al po mom iskustvu najbolje sam prolazio kad mi sija zuto, dan ili noc, po danu kazu vidis se bas ono dobro i ne moze da te ne vide a po noci se opet razlikuje od ostalih pa se opet pre uoci, tako da ako je do onog nisma te video biram da sija zuto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...