BokyBoy 17216 Napisano Octobar 30, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2392 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, sreten75 je napisao: Bokyboy, pritisnes dugmence na unutra. Ja ih obicno slucajno upalim. Lep te hebo, da sam juce umro, ne bih znao... Pre 21 sati, slave74 je napisao: Na 12ici , ja to nikad nisam provalio. Kad stisnes dugmence migavaca iskljucujes dati migavac. I ja tako mislio... Pre 17 sati, sreten75 je napisao: Jeste, al ima dva stepena. Kad ih upalis treba ti pet minuta da provalis kako da ugasis. Ja cu sad d'umrem dok ne probam...a motor mi kuci... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2100 Napisano Octobar 30, 2023 (promenjeno) Mr., 563 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, drmilan_ je napisao: Pa ne menja se ulje u belim najkama Hahahaha hvala na savjetu. Sta je adekvatno da znam za sledeci put da mu kazem? Ne obratih paznju na taj relativno bitan detalj. Prastajte ili da se samobanujem Promenio Octobar 30, 2023 član Pirotehnicar 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6420 Napisano Octobar 30, 2023 Drug član, 1829 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan @BokyBoy, nisam strucnjak za zmigavce, ali ako treba neka pomoc oko dugih i kratkih svetla tu sam, u kill switch se razumem malo ali imam coveka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17216 Napisano Octobar 30, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2392 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 46 minuta, Sharky - Alex je napisao: @BokyBoy, nisam strucnjak za zmigavce, ali ako treba neka pomoc oko dugih i kratkih svetla tu sam, u kill switch se razumem malo ali imam coveka Fala Bogu, sve to radi kako treba, imam neke sasave Bear ledove napred evo vec trecu godinu, kad upalim, svane, vozim nocu sa tamnim vizirom glat...Hvala 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10210 Napisano Octobar 30, 2023 Drug član, 1503 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Boki, imaš farove pale vrzinu pored puta! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2027 Napisano Octobar 30, 2023 Drug član, 1132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Metnuo dodatne maglenke F150, pored fabrickih i Interphone.Ajme mene kako to radi…Sent from my iPhone using Tapatalk 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17216 Napisano Octobar 30, 2023 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2392 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, bajker71 je napisao: Boki, imaš farove pale vrzinu pored puta! A ono, kao...al su kultivisana, lepo nastelovani farovi na tehnickom jos pre par godina i sijalica okrenuta kako treba, ne rasipaju i ne smetaju drugim vozacima...biju tacno gde treba. Oborena svetla su na obe slike, ovo sto sija na tabli je Neutral...Al zato duga j...kevu...skrecem avione da slete pred zgradu kad ih ujutru upalim... Promenio Octobar 31, 2023 član BokyBoy 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10210 Napisano Octobar 30, 2023 Drug član, 1503 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Gde si kupovao te sijalice za farove? Imaš li neku sliku pakovanja ili link? I one sijalice 5/21w pozadi što imaš, isto bih kupio... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17216 Napisano Octobar 30, 2023 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2392 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, bajker71 je napisao: Gde si kupovao te sijalice za farove? Imaš li neku sliku pakovanja ili link? I one sijalice 5/21w pozadi što imaš, isto bih kupio... Sve imas u Bear.rs , https://bear.rs/ Ja vec godinama uzimam kod njih i prezadovoljan sam, nisam imao nijednu reklamaciju a i daju garanciju godinu ili bese dve, zaboravih...ove u farovima evo trecu godinu nisu trepnule pu pu!!! A, da, napomena, kada budes isao, obavezno skini svoju i ponesi jer ima dva polozaja onih klincica pa mogu da ti ne odgovaraju, da se ne cimas da se vracas ponovo...(ne pitaj me kako znam)( a na Altini su) Promenio Octobar 31, 2023 član BokyBoy 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosm 67 Napisano Novembar 1, 2023 (promenjeno) U prolazu, 36 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas napravio stender. Bio mi potreban stender koji mogu da guram po garazi, a nisam nasao da kupim, pa morao da napravim. Nije jos zavrsen, ovo je neka radna verzija Evo je slicka: Promenio Novembar 1, 2023 član milosm 12 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1064 Napisano Novembar 1, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 429 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan On 30. 10. 2023. at 11:04, BokyBoy je napisao: Sve imas u Bear.rs , https://bear.rs/ Ja vec godinama uzimam kod njih i prezadovoljan sam, nisam imao nijednu reklamaciju a i daju garanciju godinu ili bese dve, zaboravih...ove u farovima evo trecu godinu nisu trepnule pu pu!!! A, da, napomena, kada budes isao, obavezno skini svoju i ponesi jer ima dva polozaja onih klincica pa mogu da ti ne odgovaraju, da se ne cimas da se vracas ponovo...(ne pitaj me kako znam)( a na Altini su) Kako to ima dva polozaja? Ja pre neki dan kupio bas kod ovih neke ledove h8, garancija 1 god, i nisam bas zadovoljan kako sijaju. Cini mi se da je obicna sijalica bila jaca. Mozda sam ocekivao previse?! Al kad ti kazes da kod tebe rade odlicno onda sam se ja vrv nesto za*ebo. Mislio sam da ne sija kako treba jer imam neke projektore, fabricke, pa se kao u njih ne gadja. Jel moze da se menja polozaj sijalice? Promenio Novembar 1, 2023 član ske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvetić V. 21 Napisano Novembar 1, 2023 U prolazu, 16 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Yamaha MT-03 Prijavi odgovor kao problematičan Konačno upoznavanje sa novim ljubimcem! Suzuki Bandit S 650, 2010.Potrebna mi je pomoć iskusnih:1. Koje gume uzeti? Da li nove ili polovne?2. Gde da nadjem nosače za bisage, da li to neko pravi?3. Predlog za zamenu auspuha? To mi se jedino ne svidja kod bandita, zvuk je dobar al estetika nikako.4. Gde kupiti i kako postaviti pokazivač za brzine? AliExpress? 5. Jel ima aktivna grupa na forumu za ovaj i sličan model?6. Ostali predlozi....Pozdrav svima! Sent from my M2101K6G using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8218 Napisano Novembar 1, 2023 Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Polovne gume na motor....ja ne bih,pokazivač brzina sa Alija je vrlo jednostavno,ide džek na džek.Za auspuh procunjaj na KP,uvek ima dobrih primeraka,pa ako cenovno odgovara to je to.Ovo je slična mašina kao na GSX-f,tu je Neša sve lepo opisao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6092 Napisano Novembar 2, 2023 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan On 10/30/2023 at 6:41 AM, BokyBoy said: Lep te hebo, da sam juce umro, ne bih znao... I ja tako mislio... Ja cu sad d'umrem dok ne probam...a motor mi kuci... Jel ima 4 migavca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1238 Napisano Novembar 2, 2023 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, Cvetić V. said: Konačno upoznavanje sa novim ljubimcem! Suzuki Bandit S 650, 2010. Potrebna mi je pomoć iskusnih: 1. Koje gume uzeti? Da li nove ili polovne? 2. Gde da nadjem nosače za bisage, da li to neko pravi? 3. Predlog za zamenu auspuha? To mi se jedino ne svidja kod bandita, zvuk je dobar al estetika nikako. 4. Gde kupiti i kako postaviti pokazivač za brzine? AliExpress? 5. Jel ima aktivna grupa na forumu za ovaj i sličan model? 6. Ostali predlozi.... Pozdrav svima! Sent from my M2101K6G using Tapatalk sa ovakvim farom je bio do 2008. od 2009 redizajn. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17216 Napisano Novembar 2, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2392 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, slave74 je napisao: Jel ima 4 migavca? Nema govno Japansko...ili ja ne mogu da provalim... Ma sutra ide na oglase, ja to tako vise ne mogu da vozim, supickumaterinu! 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6092 Napisano Novembar 2, 2023 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa i ja sam prilicno siguran da nema. Inace uvek klikcem sredinu prekidaca za slucaj da nisam iskljucio ranije date migavce. Tako da bih sigurno ukljucio 4 migavca da postoje na 12r i da se na taj nacin ukljucuju ... Sta je Sreten hteo kazti? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17216 Napisano Novembar 2, 2023 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2392 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, slave74 je napisao: Pa i ja sam prilicno siguran da nema. Inace uvek klikcem sredinu prekidaca za slucaj da nisam iskljucio ranije date migavce. Tako da bih sigurno ukljucio 4 migavca da postoje na 12r i da se na taj nacin ukljucuju ... Sta je Sreten hteo kazti? Ja znam da i Busa i 14-ica imaju posebno pored malo narandzasto kockasto dugmence sa trouglom... Sto opet ne znaci da ne moz' se ubudzi, da se izvuce neki mkro prekidac, negde kod bravice, kao kod onih auta sto moras da provuces ruku kroz volan pa je dugme tu kod satova na oplati...sta ti mislis, a @Arakis Promenio Novembar 2, 2023 član BokyBoy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5986 Napisano Novembar 2, 2023 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Mož' svašta da smislimo zato što smo tako u mogućnosti 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1361 Napisano Novembar 2, 2023 (promenjeno) Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo ovaj silom prilika… sutra registracija I teraj Promenio Novembar 2, 2023 član bobangsxr 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8218 Napisano Novembar 2, 2023 Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se štrecam,kad treba delove neke da pazarim a cifra malo veća,a čovek za čas,kupi drugi skuter......ceo. @N.F.S. ovaj te ušio sa brzinom kupovine. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22202 Napisano Novembar 2, 2023 Integrisan, 9557 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom masina! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3486 Napisano Novembar 2, 2023 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan To ti je Svica gebee, Danas mi ukrali,sutra kupio drugi Neka je sa srecom masina 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrD 1557 Napisano Novembar 2, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT, Super Soco TC Prijavi odgovor kao problematičan @bobangsxr Aha, sad mi je jasno. Pa ti si genije. Kad poželim da menjam mašinu, a da se ne bih razveo, lepo dogovorim sa drugarima da im ostavim ključ i da noću odvezu motor. (nedostaje mi samo plan, kako ga utopiti u delove) Nakon toga prijavim krađu. Dva dana kukam, objavljujem tužne statuse na društvenim mrežama i Bjbikersu (važno: i ne pipam ženu). Posle toga će me moliti da kupim nešto na 2 točka, da se eto utešim. Promenio Novembar 2, 2023 član MrD 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8218 Napisano Novembar 2, 2023 Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @Vampa sve je to lepo,ali gde je tu draž,strepnja dal ćeš kupiti,iščekivanje da svane i odeš da vidiš a da se ne razočaraš,pa cupkanje dok ne stigneš,i sve to upiš.... kad ga kupiš. @bobangsxr sa srećom nova mašina. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...