Paf 840 Napisano April 7 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Zadar Motocikl: V-Strom 1000 XT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, doktor je napisao: @Paf Kakav ti je ono nastavak na auspuhu? haha,glupost,od auta,onako bez-vez,nabacio,a zvuk,nevjerovatan...skinucu,jedino,jer glupo izgleda... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule0911 1005 Napisano April 10 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Thun, CH Motocikl: 2024 Honda CRF1100L Africa Twin AS ES DCT, 2006 Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Neki gosti mi tu vec 7 dana, a vreme zadnjih dana fenomenalno za voznju. Place mi se.Iskoristih juce bar u povratku kuci s posla, 95km po lokalu. Gurnigelpass i okolina na zapadnoj strani ka kantonu Fribourg. Fotka ne moze da docara koliko je ovaj put talasast, u par sekcija je kao asfaltirana kros staza Sent from my CPH2747 using Tapatalk 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 1066 Napisano April 10 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Portorož, SLO Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Plominka.. 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sst 733 Napisano Sreda u 14:33 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Kratak prelaz preko Juhora. Malo sam zeznuo produkciju i post produkciju, ali inače je super 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5935 Napisano Četvrtak u 11:59 Drug član, 1270 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan On 4/6/2026 at 10:44 PM, Paf said: Danas djir do Karlobaga,polazak 10.30...vrijeme,skoro pa toplotni udar,nakon par dana Bure...auta na prste prebrojati,skoro ništa,zato je izgleda bio dan motora,samo zuje non-stop...po dolasku,obavezna pauza u Carlitosa,poznato okupljalište motora u prolazu,pauza,kavaŠlag,nakon sat vremena,a leti brzo,vrijeme,cini mi se sad jos brže,otkad pomaknuše sat naprijed...pokret preko Gospića,ne stajem u Prašine jesti,jer zadnji put,nešto nisam bio zadovoljan...goni Strom,prede...divota...stizem u Gračac,okrećem starom cestom preko Velebita,na vrhu stari tunel na mjestu,krece nizbrdica...koji spust-slalom-divota,skroz do Obrovca sam sletio,ništa ne radi,produžim dalje...uskoro ulazim u Benkovac,te na uglu radi konoba...stajem...Čevapi i desert padnu,te pokret,na semaforu skrečem ljevo,te do Biograda još na Radler-pauzu-,i evo 19.30...pada mrak...kako proleti dan,sve je bilo super,samo nevjerovatno,kako malo auta sam susreo tijekom cijele ove vožnje... Joj to što si vozio, mi je ostalo u prelepom pamćenju od prošle godine. Radujem se junu, jer će i moja ekipa od Senja do Trebinja sve da vozimo. Mi nismo išli kod Carlitosa, već u OK Karlobag, jedna bombonica od Kubanke radi tamo, taman sam bacio spiku malo na Španskom. Ove godine maltretiram drugare da spavamo u Karlobagu da je malo spopadam Prestao sam da pišem u ovoj temi, jer ništa novo ne vozim. Doduše, evo jedne interesantne sličice od malopre sa jedne kraće vožnje od kuće do automehaničara Vežbanje za Glovo 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule0911 1005 Napisano Četvrtak u 23:19 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Thun, CH Motocikl: 2024 Honda CRF1100L Africa Twin AS ES DCT, 2006 Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Opet cetvrtak, opet povratak kuci iz kancelarije, opet se izgubih pa moradoh da napravim krug od 135km da nadjem put kuci Priroda se budi, krave kenj... za medalju. Udišem sve mirise i vezbam tehniku Schallenbergpass x3, Lüderenalp. Sent from my CPH2747 using Tapatalk 20 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 4315 Napisano juče u 04:50 Drug član, 1142 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Može jedna tvoja slika kao za ličnu? Da postavim na zid kao metu za pikado? 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7287 Napisano juče u 05:01 Ne silazi, 3264 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Al vi ljudi ne znate koje je on zlo, prvo posalje ovako slike pa onda jos dodje i okaci ovde, pa mislim stvarno vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanRadivojev 1107 Napisano pre 8 sati Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Transalp750 / Tomos Tori / GL500 / VFR750 Prijavi odgovor kao problematičan Covek je ziv, zato i uziva, sama rec kaze Svaka cast na lokacijama. Jedino je u prednosti sto ima te prevoje, ostalo mozemo i mi, ko nam brani.. Kilometrazu necu da napisem, ali je u pola dana stalo .. (550) 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...