RankoBg87 6822 Napisano juče u 08:35 Drug član, 3084 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Nije problem gde zivi nego sto da izvine narod jebe drugare, uzme i salje slike, kaze e ovde sam bio, tamo sam bio, danas mi bilo dosadno pa vozio po ovom prevoji i tako, ko ce kome nego svoj svome al ne zalim se, brzo ce da bude lepo pa ce da se i mi smrtnici vozimo tamo bar malo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 4088 Napisano pre 19 sati Drug član, 1118 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ja krivim upravu što ga nije banovala do sad! Oćemo jednu protestnu vožnju protiv uprave? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6822 Napisano pre 17 sati Drug član, 3084 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Samo mu slike blokirati i sve reseno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule0911 857 Napisano pre 12 sati Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Thun, CH Motocikl: 2024 Honda CRF1100L Africa Twin AS ES DCT, 2006 Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Volim i ja vas! (nohomo) Mart nije lose poceo, danas Schwarzwald sa kolegom na MT09, 392km. Radih u nedelju kad je bilo maglovito da bih danas mogao da smugnem na voznju 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6822 Napisano pre 12 sati Drug član, 3084 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Rekoh da ga treba blokirati 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 4092 Napisano pre 12 sati Drug član, 2006 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: ̶K̶a̶w̶a̶s̶a̶k̶i̶ ̶E̶R̶-̶5̶, ̶H̶o̶n̶d̶a̶ ̶C̶B̶F̶ ̶1̶0̶0̶0̶, Peda Sniper, Voge SR3, Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan On to nama namernoSent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6822 Napisano pre 11 sati Drug član, 3084 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam forum sta ja trpim privatno, samo sipa slikama Koji god link da pošljem nekog prevoja kaze bio sam 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 3534 Napisano pre 26 minuta BJB Maxi Scooter Club, 1158 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan @RankoBg87 Hoćeš da ti pošaljem slike deonice Žabalj - Djurdjevo - Šajkaš - Titel da imaš za kontranapad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...