sjacimovicc 5 Napisano Septembar 26 U prolazu, 0 postova Lokacija: Nis Motocikl: Gilera runner 50cc Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Pridruzio sam se i ja ovoj forum zajednici. Nemam a kategoriju na zalost imam samo am kategoriju. 2007me sam kupio sprint max 4t iako mi je oduvek bila momacka zelja da kupim gileru runner. Konacno i to se desilo pre mesec dana. Gilera runner je kupljena. 50cc karburator verzija 2004to godiste. Plastike su u perfektnom stanju nije farbana. Posto se razumem u 50cc skutere pocecu polako da je proveravam mada prvo sto ce biti je verovatno dihtung glave tj zamena gumice posto kada se upali motor na cep izbaci par kapljica antifriza a kada otvorim cep vidim kako antifriz na prelivu ulazi u posudu. Od mnogobrojnih poziva jedino sam nasao rms dihtunge za petougaonu glavu. athena ili original izgleda da ne postoje barem ne u srbiji u ponudi. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milomir83 280 Napisano Septembar 26 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ex Beverly 300 ie, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Valsorim 98 Napisano Septembar 26 U prolazu, 62 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT07 2014. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Uvek je lepo, kad sebi ispuniš želju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 7094 Napisano Septembar 26 Drug član, 1682 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao! Ako imaš Athena šifru javi mi da proverim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sjacimovicc 5 Napisano Septembar 26 U prolazu, 0 postova Lokacija: Nis Motocikl: Gilera runner 50cc Prijavi odgovor kao problematičan Nemam sifru. Nalazim rms petougaoni dihtung ali za athena samo okrugli spoljni dihtung glave iako mi chat grp potvrdjuje da je Athenin S410480001014 zamena za fabricki dihtung na slikama se opet vidi okrugla gumica spoljna iako je petougaona glava kod mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 913 Napisano Septembar 26 Zainteresovan, 689 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 10915 Napisano Septembar 27 Drug član, 2099 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 SE GT '19 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam došao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1539 Napisano Septembar 27 Drug član, 632 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
314ki 13 Napisano Septembar 27 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SikiNs 148 Napisano Septembar 27 Svrati ponekad, 25 postova Lokacija: Ronchi dei Legionari Italia Motocikl: Benelli TRK 702 X Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanBRE 21 Napisano Septembar 30 U prolazu, 0 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Uskoro... Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao! Nije bitna kategorija (ja još nemam nijednu, radim na tome) bitno je srce! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...