Marko81 1152 Napisano Nedelja u 14:46 Drug član, 756 postova Motocikl: XTZ750 | 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Link ka oglasu na PA: CFMOTO 450MT WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM CFMOTO 450MT, 2025. godište, Enduro / Cross, 449 cm3, vozilo prešlo 2254 km, Negotin. Cena 5.450 €, Motori - Polovni Automobili Malo smo se druzili ovog proleca i leta ali je doslo vreme za nesto vece i jace. Otvoren sam za sve sugestije u vezi cene i prodaje. Ako je mnogo vicite... Motocikl je garaziran. Svaka provera i proba moguca. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 7658 Napisano juče u 21:42 Enduraš, 6807 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan S obzirom koliko si prešao i niste se nešto družili Po meni je cena ok, ja sam mog polovnog više platio sa više km, doduše tad su bili baš retki na oglasima polovni, sad je veći izbor. Nego kako te smorio motor tako brzo, nisi znao šta kupuješ ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1152 Napisano pre 16 sati Drug član, 756 postova Motocikl: XTZ750 | 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Nije me smorio. Dobar je motor. Ja imam moju teneru koju redovno vozim, a ovaj smo uzeli ja i matori da se on vozika sa mnom kad ima vremena. Bukvalno kupio motor a nije ni seo na njega pre toga i naravno zakljucio da to nije za njega. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...