maxx 1392 Napisano Jul 18 (promenjeno) Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Za gpx fajlove OsmAnd jako lepo radi posao. Jedino ogranicenje je download offline mapa ako se ne plati (moze 6-7 mapa/updatea da se skine). Ali ima resenje i za to. Skinete OsmAnd~ (open source verzija) sa alternativne prodavnice (FDroid, ne Play Store), pa nema to ogranicenje. Ili rucno skinete osm mape, pa se importuju u app (ima import map). Alternativa za adventure navigaciju je DMD2 app. Dosta je spominju u poslednje vreme, nisam probao kako radi. Promenio Jul 18 član maxx 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 2408 Napisano Jul 18 Drug član, 1652 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan @dule0911 Da, znam da ne može u besplatnoj verziji. Ja koristim Kurvinger za planiranje a Osmand za navi jer ga imam plaćenog. Zato i pitam baš kakav je Kurvinger. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule0911 1286 Napisano Jul 18 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Thun, CH Motocikl: 2024 Honda CRF1100L Africa Twin AS ES DCT, 2006 Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan On 7/17/2026 at 3:04 AM, Sharky - Alex said: Nas šestoro sa 4 motora skrpismo nekako 4 slobodna dana, od prvobitne ideje da se ide na Durmitor odosmo do Rumunije. Evo i videa kako je to izgledalo ukratko iz mog ugla. Za TA niste imali vremena? TG je poznatiji, al TA mi je bio sve skupa bolji za voznju i mnogo manje guzve. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 8297 Napisano Jul 18 (promenjeno) Drug član, 2345 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je ili TA ili Turda i Kluz, pa smo se odlucili za Turdu i Kluz, ne zbog voznje nego i da obidjemo nesto. A i nismo hteli nesto puno da se lomimo od voznje, vise uzivanje. TF je jedan veliki vasar i kao ok je da se vozi ali nije neki specijalan utisak ostavilo na mene. A i asfalt od tunela tj spustanje ka jugu je bas katastrofa Mnogo vise mi se svideo put TarguJiu-Herkulana-Bela Crkva TA je kao blize pa cemo i do nje nekom prilikom. Sto se tice puta od Herkulane do TarguJiu-a vecim delom je nov asfalt a tamo gde je stari u jako dobrom stanju je. Nema guzve na putu osim kod same Herkulane i moze lepo da se vozi i uziva. Promenio Jul 18 član Sharky - Alex 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 913 Napisano Jul 18 Drug član, 824 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan U par dana smo se "mimoišli", ja sam kroz Temišvar otišao u Sebes, sutradan Turda pa preko TA u Targu Jiu, preskočio TF, iz Targu Jiu preko Herculane nazad ali dole na Tekiju i Dunavskom nazad kući Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Гоша 1430 Napisano Jul 19 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tricity 300 Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, Sharky - Alex said: ... TA je kao blize pa cemo i do nje nekom prilikom. .... @RankoBg87 i ja smo sa samo jednim noćenjem severno od TA napravili turu od Beograda, dakle i Dunavska i TA oba smera, malo preko 500km jedan smer. Imali smo i sreću sa vremenom . TA je meni lično i da se odvoza jednom godišnje. Smara mnogo deo od Đerdapa to Novaci, tih skoro 150km, ali posle dođe nagrada. Sledeći put možda preko Bele Crkve, a Dunavska odvojena vožnja do Kladova i nazad recimo preko Miroča i Majdanpeka do Petrovca , ili obrnuto. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 145 Napisano Jul 22 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neka tema za savjete o putevima, rutama i tako to ili da otvorim?Mene konkretno zanima BG - Sarajevo, što manje autoputa sem ako ne moraSent from my PTP-N49 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 4654 Napisano Jul 22 BJB Maxi Scooter Club, 1395 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 974 Napisano Jul 23 Zainteresovan, 432 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan stara dama kao u najboljim godinama 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gilgames 118 Napisano Jul 23 U prolazu, 68 postova Lokacija: Niš Motocikl: exYamaha Tricity 300, Yamaha MT-07 Yamt 2026. Prijavi odgovor kao problematičan Lagana vožnja danas do Poganova 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 6133 Napisano Ponedeljak u 07:54 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Baš baš kratka ali slatka Beograd, Šabac , Ležimir , Beočin , Rakovac , Zmajevac , Vrdnik , Ruma sladoledddd i BG .. A mislile smo sa idemo u Belu Crkvu pa se onda dogovarale samo do Valjeva kad ono medjutim P.S. Restoran Karaš kod Beočina , odlično dobra hrana ,usluga i muzika iz studia 21 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule0911 1286 Napisano juče u 21:08 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Thun, CH Motocikl: 2024 Honda CRF1100L Africa Twin AS ES DCT, 2006 Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan 1412km sa sestricem zadnja tri dana, ned-uto. Dan 1 573km:BG - Rudnik - ČA - Guča - Ivanjica - Kokin Brod preko Katića - Zlatar - Jabuka - Djurdjevica Tara - Žabljak/Crno jezero - Prevoj Sedlo - Pivsko Jezero - Nikšić - TrebinjeDan 2 352km:Trebinje - Dubrovnik - jadranskom do Biokova (skywalk i put do Sv. jure) - Makarska kupanje/jet ski - Put od Makarske ka G.P. Orah - MostarDan 3 487km:Mostar - Vrelo Bune - Vrelo Bosne - Romanija - Manastir Lovnica - Mali Zvornik - Cer - BGDjurdjevica Tara - renovira se, haos je totalni. Pustali naizmenicno saobracaj, al pun je most bio turista i radnika istovremeno.Biokovo put do Sv. Jure. Sem ako vozite neki R, ovo nikako ne treba propustiti ako se vozi jadranska, pogotovo ako ste na adv motoru. Put bi bio sam po sebi zanimljiv, al sa pogledom koji puca na sve strane je jos bolji. Gore, dole, levo, desno, gore, dole... Treba biti oprezan jer je usko, mimoilazenje cak i sa autom ume biti izazov.Put od Makarske ka G.P. Orah - jedan od najboljih asfaltnih puteva koje sam vozio ove godine. Plavi sat tj zalazak sunca je dosta uticao na utisak, al neverovatno parce puta. Pogledi, kvalitet asfalta, profil puta, lokalci koji umeju da voze, sve za 10.Vrela/reke/vodopadi - malo vode, globalni trend gde god da sam isao ove godine. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8240 Napisano juče u 21:22 Ne silazi, 3579 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Malo ti Svajcarske pa si dosao i ovde da se vozis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 6877 Napisano pre 6 sati BJB Maxi Scooter Club, 1958 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Rumunija redovna u mom kalendaru, kako pretjodnih godina tako i ove. Tri dana vrhunske voznje, dobre zabave i odličnog druzenja. Ove god oba prevoja zbog nekih momaka koji su išli prvi put. Transfagarasan čudo prirode i nema bajkera na svetu koji bar jednom nije ovo video i provozao ovu famoznu destinaciju. I onda jedna jedina, nezaobilazna, veličanstvena i nadasve omiljena Transalpina. Sto se tiče voznje i mama i tata asvalta i krivina, tu se nikom ne prašta. Suma sumarum 1400 km, 3 dana, vreme posluzilo predobro, bezbroj prelepih pogleda, proplanaka, vidikovaca, i osmeha iza svake krivine. Ovaj put 7 motora, malo veća grupa ali sve funkcionisalo kako treba i u najboljem redu. Hvala mojim drugarima lepom druzenju i još boljoj voznji. Od ovde aktivnih @Dudico i @DarkoČa. Do skorijeg vidjenja sportski poz Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 3183 Napisano pre 3 sati Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan . Poslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 6877 Napisano pre 3 sati BJB Maxi Scooter Club, 1958 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan A grešiš, nisu sve Gs-ovi, bio je jedan GT i jedan Rs Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...