Paf 840 Napisano April 7 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Zadar Motocikl: V-Strom 1000 XT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, doktor je napisao: @Paf Kakav ti je ono nastavak na auspuhu? haha,glupost,od auta,onako bez-vez,nabacio,a zvuk,nevjerovatan...skinucu,jedino,jer glupo izgleda... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule0911 1013 Napisano April 10 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Thun, CH Motocikl: 2024 Honda CRF1100L Africa Twin AS ES DCT, 2006 Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Neki gosti mi tu vec 7 dana, a vreme zadnjih dana fenomenalno za voznju. Place mi se.Iskoristih juce bar u povratku kuci s posla, 95km po lokalu. Gurnigelpass i okolina na zapadnoj strani ka kantonu Fribourg. Fotka ne moze da docara koliko je ovaj put talasast, u par sekcija je kao asfaltirana kros staza Sent from my CPH2747 using Tapatalk 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 1067 Napisano April 10 Svrati ponekad, 389 postova Lokacija: Portorož, SLO Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Plominka.. 18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sst 734 Napisano Sreda u 14:33 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Kratak prelaz preko Juhora. Malo sam zeznuo produkciju i post produkciju, ali inače je super 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5937 Napisano Četvrtak u 11:59 Drug član, 1270 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan On 4/6/2026 at 10:44 PM, Paf said: Danas djir do Karlobaga,polazak 10.30...vrijeme,skoro pa toplotni udar,nakon par dana Bure...auta na prste prebrojati,skoro ništa,zato je izgleda bio dan motora,samo zuje non-stop...po dolasku,obavezna pauza u Carlitosa,poznato okupljalište motora u prolazu,pauza,kavaŠlag,nakon sat vremena,a leti brzo,vrijeme,cini mi se sad jos brže,otkad pomaknuše sat naprijed...pokret preko Gospića,ne stajem u Prašine jesti,jer zadnji put,nešto nisam bio zadovoljan...goni Strom,prede...divota...stizem u Gračac,okrećem starom cestom preko Velebita,na vrhu stari tunel na mjestu,krece nizbrdica...koji spust-slalom-divota,skroz do Obrovca sam sletio,ništa ne radi,produžim dalje...uskoro ulazim u Benkovac,te na uglu radi konoba...stajem...Čevapi i desert padnu,te pokret,na semaforu skrečem ljevo,te do Biograda još na Radler-pauzu-,i evo 19.30...pada mrak...kako proleti dan,sve je bilo super,samo nevjerovatno,kako malo auta sam susreo tijekom cijele ove vožnje... Joj to što si vozio, mi je ostalo u prelepom pamćenju od prošle godine. Radujem se junu, jer će i moja ekipa od Senja do Trebinja sve da vozimo. Mi nismo išli kod Carlitosa, već u OK Karlobag, jedna bombonica od Kubanke radi tamo, taman sam bacio spiku malo na Španskom. Ove godine maltretiram drugare da spavamo u Karlobagu da je malo spopadam Prestao sam da pišem u ovoj temi, jer ništa novo ne vozim. Doduše, evo jedne interesantne sličice od malopre sa jedne kraće vožnje od kuće do automehaničara Vežbanje za Glovo 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule0911 1013 Napisano Četvrtak u 23:19 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Thun, CH Motocikl: 2024 Honda CRF1100L Africa Twin AS ES DCT, 2006 Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Opet cetvrtak, opet povratak kuci iz kancelarije, opet se izgubih pa moradoh da napravim krug od 135km da nadjem put kuci Priroda se budi, krave kenj... za medalju. Udišem sve mirise i vezbam tehniku Schallenbergpass x3, Lüderenalp. Sent from my CPH2747 using Tapatalk 23 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 4330 Napisano Petak u 04:50 Drug član, 1142 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Može jedna tvoja slika kao za ličnu? Da postavim na zid kao metu za pikado? 1 10 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7319 Napisano Petak u 05:01 Ne silazi, 3282 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Al vi ljudi ne znate koje je on zlo, prvo posalje ovako slike pa onda jos dodje i okaci ovde, pa mislim stvarno vise 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanRadivojev 1116 Napisano Subota u 10:12 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Transalp750 / Tomos Tori / GL500 / VFR750 Prijavi odgovor kao problematičan Covek je ziv, zato i uziva, sama rec kaze Svaka cast na lokacijama. Jedino je u prednosti sto ima te prevoje, ostalo mozemo i mi, ko nam brani.. Kilometrazu necu da napisem, ali je u pola dana stalo .. (550) 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule0911 1013 Napisano Subota u 22:29 (promenjeno) Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Thun, CH Motocikl: 2024 Honda CRF1100L Africa Twin AS ES DCT, 2006 Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan @miki Nema moje fotke gde mi je glava mala, glavonja sam, u skoli su mi nadenuli nadimak vugla. Meta bi ti bila prelaka @SrdjanRadivojev Hvala Ima i u Srbiji i okolini lepih puteva, kome se vozi. @ topic Danas 628km do Francuskog "Schwarzwalda". 150 autoput, ostalo krivinarenje. Dovoljno slican Schwarzwaldu u smislu izbora puteva i podloga za svaciji ukus. Dovoljno razlicit da cu se vratiti jos dosta puta Mozda jedino fali bas otvorenog puta i dugih krivina, al meni licno ne smeta. Fotki slabo, vozio sa kolegom sa MT09, odlican prosek, ne stajemo mnogo. Ruta: https://kurv.gr/hmSSV (aj bas mi javite dal ovo radi kako treba, da probam tako da delim, zakacicu ovaj put i gpx za svaki slucaj) - Schelltenpass (ch) - Massif Vosges (fr naziv) / Vogessen (de naziv) - fr: Grand Ballon, Col du Calvaire, Petit Ballon ... plus gomila sitnih izmedju, gpx zakacen koga zanimaju detalji, mozda je na par mesta snimanje bilo netacno, al sustina je tu. - Passwang (ch) Thun-Vosges-18.4.2026.gpx Promenio Subota u 22:32 član dule0911 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 1097 Napisano Nedelja u 17:44 (promenjeno) MK SO Zandarmerije, 794 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: SUZUKI VSTROM 650 XT,ex KAWASAKI ER5, SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan lep dan i 180 km lagane voznje . smed.palanka-pozarevac-ram,skelom do stare palanke (riblja corba) - kovin(samo sam prolazio hahaha)-smederevo-smed palanka. potrosnja 3,5l voznja po ogranicenjima. Promenio Nedelja u 17:45 član brankoXM 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 14332 Napisano Nedelja u 17:48 Ne silazi, 1452 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Ta skela kako radi tamo? Jel imaju neki broj da se proveri? Prošle godine sam iz Golupca hteo na tu skelu i na netu sam našao neki broj na nekoj staroj slici ali niko se nije javljao pa nisam išao da ne ispadne džabe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16721 Napisano Nedelja u 17:50 Integrisan, 8489 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Postoji red vožnje i ažurni su. https://www.dunav-trans.com/ferry/#mesecni-red-voznje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRCHA 112 Napisano Nedelja u 18:55 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Данас на Руднику гужва,брда мотора али једну ствар сам приметио.80% је БмВ ГС?!У једном моменту су мене и другаре обишла нека 2 мамлаза умало изгунула нису упаво са ГСом.Дајте бре људи,па нисмо на стази,треба још да живимо.Све у свему прелеп дан за вожњу,направили смо око 260км и распали се Врачар-Топола-Церовац-Рудик-Аранђеловац-БеоградSent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 1097 Napisano Nedelja u 19:35 MK SO Zandarmerije, 794 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: SUZUKI VSTROM 650 XT,ex KAWASAKI ER5, SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Interceptor BP said: Ta skela kako radi tamo? Jel imaju neki broj da se proveri? Prošle godine sam iz Golupca hteo na tu skelu i na netu sam našao neki broj na nekoj staroj slici ali niko se nije javljao pa nisam išao da ne ispadne džabe. radi, samo cepa. ja kad idem tamo slikam red voznje da mogu da planiram. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daniel68 281 Napisano pre 22 sati Svrati ponekad, 88 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Apn6s,Jawa350ts,Bmw R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bor-i-slave 8249 Napisano pre 22 sati Ne silazi, 1642 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, Daniel68 said: Poceli po kubikazi da naplacuju. Da mi je znati od kog su to prekopirali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan81 422 Napisano pre 22 sati U prolazu, 77 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, BRCHA said: Данас на Руднику гужва,брда мотора али једну ствар сам приметио. 80% је БмВ ГС?! У једном моменту су мене и другаре обишла нека 2 мамлаза умало изгунула нису упаво са ГСом. Дајте бре људи,па нисмо на стази,треба још да живимо. Све у свему прелеп дан за вожњу,направили смо око 260км и распали се Врачар-Топола-Церовац-Рудик-Аранђеловац-Београд Sent from my iPhone using Tapatalk Sa GS napravis 2x toliko i NE raspadnes se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Саша 591 Napisano pre 22 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima i klopa za te pare? Mislim da u Begeču skela preko Dunava nije više od 400din po motoru! Promenio pre 22 sati član Саша 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Гоша 1181 Napisano pre 20 sati Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tricity 300 Prijavi odgovor kao problematičan Begeč - Banoštor 550m Ram - Stara Palanka 1.950m Deru vas u Begeču 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 12830 Napisano pre 20 sati 4_tocka_i_karoserija, 2396 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Samo da potvrdim za skelu Palanka - Ram da poštuju red vožnje, evo sajta DUNAV-TRANS WWW.DUNAV-TRANS.COM Astro description Ja sam bio u februaru, i pričali su da će "u sezoni" povećaju broj polazaka uvođenjem još jednog plovila, ali mi nisu baš delovali ubedljivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 14332 Napisano pre 18 sati Ne silazi, 1452 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Гоша je napisao: Begeč - Banoštor 550m Ram - Stara Palanka 1.950m Deru vas u Begeču Za onu skelu u Begeču bi meni trebali da plate da idem. Posle dugo godina prošlog leta išao.Skela izgleda kao da decenijama u nju nije uložio 10 din.Stajao sam na prilaznoj rampi u stvari sedeo na motoru jer ga ne možeš ostaviti,voda kroz rampu zapljuskuje noge ali najgore je bilo se popeti sa skele u Banoštoru gde je betonski prinaz posut sitnim kamenčićima i strm a ti se popni uz stalno proklizavanje. Par km dalje u Futogu prava skela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 6224 Napisano pre 18 sati Drug član, 1456 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan Pustila sam se juče iz Leskovca za Lebane, rudnik Lece, preko Radan planine u Prolom banju, pa nazad preko Prokuplja i Doljevca. Tek 60km od kuće posle rudnika Lece kreće taj novi put preko Donjeg Gajtana. Jeste nov asfalt, ali ima puno suženja, skoro svaka oštra krivina je puna peska i zemlje... Nailazim na jedan lep delić puta da napravim fotku. Jedva sam čekala da prođem tu deonicu od koje sam mnogo više očekivala. Ne znam zašto nisu spojili novi put do banje. Zadnjih par kilometara je katastrofa. Vozim polako jer nema asfalta ni za jedan ceo auto, ima puno pešaka iz banje... Usporavam, kratka a debela zmijica od 40-ak centimetara mi prelazi put, liči mi na poskoka, stajem da vidim gde će da ode. On se pope na kamen blizu puta, reko, čekaj da te slikam, ne mrdamo ni on ni ja. I tako, ispozirao mi je poskok, ja se lepo vratim kući preko Prokuplja i kažem, više nikad neću preko Radana. Možda neko voli, ja baš neću da trnim da li ću da se prospem u svakoj sledećoj krivini... 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 1892 Napisano pre 18 sati Zainteresovan, 296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350 E Prijavi odgovor kao problematičan Деда са Радан планине а баба из Механа, изнад пролом бање, сад знам зашто не идем тамо Шалим се, волео бих и отићи ћу сигурно кад дође време 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 4740 Napisano pre 18 sati Zainteresovan, 883 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan 21 minutes ago, Alexandra995 said: Pustila sam se juče iz Leskovca za Lebane, rudnik Lece, preko Radan planine u Prolom banju, pa nazad preko Prokuplja i Doljevca. Tek 60km od kuće posle rudnika Lece kreće taj novi put preko Donjeg Gajtana. Jeste nov asfalt, ali ima puno suženja, skoro svaka oštra krivina je puna peska i zemlje... Nailazim na jedan lep delić puta da napravim fotku. Jedva sam čekala da prođem tu deonicu od koje sam mnogo više očekivala. Ne znam zašto nisu spojili novi put do banje. Zadnjih par kilometara je katastrofa. Vozim polako jer nema asfalta ni za jedan ceo auto, ima puno pešaka iz banje... Usporavam, kratka a debela zmijica od 40-ak centimetara mi prelazi put, liči mi na poskoka, stajem da vidim gde će da ode. On se pope na kamen blizu puta, reko, čekaj da te slikam, ne mrdamo ni on ni ja. I tako, ispozirao mi je poskok, ja se lepo vratim kući preko Prokuplja i kažem, više nikad neću preko Radana. Možda neko voli, ja baš neću da trnim da li ću da se prospem u svakoj sledećoj krivini... Ovaj poskok baš podebeo , ali lep primerak . Baš se fino namestio za slikanje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...