misa-pei 10205 Napisano Mart 27 Drug član, 3381 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan Ma, kako je devojka? Piše za kičmu-stravično... 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12677 Napisano Mart 27 Ne silazi, 2994 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kriva ili ne povreda joj je previse. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni® 309 Napisano Mart 30 (promenjeno) drumski ratnik, 183 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin DCT 2020 Prijavi odgovor kao problematičan On 3/27/2026 at 2:10 PM, Satelis said: Drugo.....gde je @donmarkoni® .... čekam sta ima reći, zna li s nešto? OK, razjasnio si, malo si možda bio nejasan u startu. A ja sam davno sam prestao da pokušavam ljudima da promenim mišljenje. Sad si ti na redu da kažeš gde i kad hoćeš da častim kafu i palačinke, jer sam te iznervirao... Promenio Mart 30 član donmarkoni® 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 3160 Napisano Mart 30 Andragog, 5706 postova Lokacija: On off road Motocikl: MV AGUSTA 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Po difoltu onaj koji udari od nazad, kriv je. Druga opcija je obostrana krivica. (ovu opciju obozavaju osiguravajuca drustva, nema isplate odstete) U 99% slucajeva je obostrana za ovakav unfal. Devojci želim brz oporavak !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12677 Napisano Mart 30 Ne silazi, 2994 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pojasni malo o obostranoj krivici.To znaci obe strane su krive?A zasto osiguranje ne da pare? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1452 Napisano Mart 30 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Misim da kod obostrane krivice osiguranje isplacuje stetu i jednom i drugom ucesniku, dosta umanjenu, zavisi koliko je ko doprineo nezgodi. E sad, kako oni utvrdjuju koliki je doprinos to ne znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 3160 Napisano Mart 30 (promenjeno) Andragog, 5706 postova Lokacija: On off road Motocikl: MV AGUSTA 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Pa to im je glavna fora. Ti si kriv sto si naglo ukocio tamo gde nije trebalo a ovaj drugi je kriv sto nije drzao rastojanje, nikom nista. Ja sam imao ovaj slučaj. ! Išao sam kolima i tip naglo ukoči u sred krivine gde je normalno puna linija, stane, da bi povezao drugara koji je stajao pored puta. Znači nije naglo ukočio zbog neke realne opasnosti. Njemu nisu isplatili odstetu zbog njegove krivice a meni nisu zbog moje. Promenio Mart 30 član srbac 1 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1452 Napisano Mart 30 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan hmm... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 17817 Napisano Mart 30 Integrisan, 9779 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, donmarkoni® je napisao: OK, razjasnio si, malo si možda bio nejasan u startu. A ja sam davno sam prestao da pokušavam ljudima da promenim mišljenje. Sad si ti na redu da kažeš gde i kad hoćeš da častim kafu i palačinke, jer sam te iznervirao... Di me iznervirao....si lud. Meni je to strogo zabranjeno pre tačno 10 leta. Nejasan teško budem, samo pažljivo pročitati i nema problema jer se trudim da bude sve pod konac. Kafa, palačinci....omiljena kombina, može, samo da se prolepsa vreme Nego...zna li neko, bilo ko šta se dešava sa mladjanom koleginicom? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 4376 Napisano Mart 30 Drug član, 1146 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Mda, a nas ostale koji isto volemo palačinke ko hebe, a?! Šta si se stis'o? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni® 309 Napisano April 1 drumski ratnik, 183 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin DCT 2020 Prijavi odgovor kao problematičan On 3/30/2026 at 7:07 PM, miki said: Mda, a nas ostale koji isto volemo palačinke ko hebe, a?! Šta si se stis'o? Daleko si... O'ladiće se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7340 Napisano April 1 Ne silazi, 3294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan On 30. 3. 2026. at 19:07, miki je napisao: Mda, a nas ostale koji isto volemo palačinke ko hebe, a?! Šta si se stis'o? Organizuj voznju kanjonom Une pa te vodimo na palacinke 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2848 Napisano April 1 (promenjeno) Drug član, 1272 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Odoste vi skroz u offtopic Promenio April 1 član Abi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 3160 Napisano April 1 Andragog, 5706 postova Lokacija: On off road Motocikl: MV AGUSTA 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Kao i u svim temama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 17817 Napisano April 6 Integrisan, 9779 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Da budemo u temi..... Devojka se zove Anđela, 16 godina ima. Drugar je išao po motor, bajk je od ćere njegove koleginice sa posla. Majka se inače protivila kupovini motocikla, dobila ga je od oca. Andjela je slomiila ruku, naprsnuce rebra ili više njih, slomljena je karlica. Sreća il hvala Bogu, kičma nije povredjena kako se na prvu mislilo. Presla je sa bajkom svega 1.300km. Mlada, bez iskustva napravila je štetu. Andjela se kretala levom trakom i htela je da se prestroji u desnu. Sav fokus joj je bio u desnom retrovizoru, kolona ispred nje je stala. Kad je ispravila glavu.....bilo je kasno. Udara u zadnji levi kraj automobila i to je to, krivica na nju pada ako je to nekom bitno. Mislim, biće mladim vozačima bitno .... možda grm čuči iza zeca. Eto, toliko za dnevnik....nek joj je sa srećom i brz oporavak joj zelim(o). 26 8 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 10205 Napisano April 6 Drug član, 3381 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se dete brzo oporavi. Želim joj svu sreću i zdravlje. 3 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 6250 Napisano April 6 Drug član, 1457 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan Mlada je, oporaviće se, želim joj od srca što brži i lakši oporavak. Dešava se, neiskustvo, svi smo grešili u tom procesu učenja, neko plati više, neko manje. 2 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 1471 Napisano April 6 Zainteresovan, 300 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Najbitniji je oporavak... Da njoj bude sve kako treba, to je dete jos uvek... Zivot je pred njom. I naravno zelim joj da se nakon oporavka vrati na 2 tocka 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 3303 Napisano April 6 Drug član, 1260 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan To je baš zez sa tako mladim osobama na motoru. Nemaju baš nikakvo iskustvo u saobraćaju a odmah na motor. Al dobro, na greškama se uči...Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 6250 Napisano April 6 Drug član, 1457 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozim od svoje petnaeste, spasilo me što je keva prvu godinu-dve uvek išla sa mnom, pričaj dok ne uđe u glavu. Ali ne možemo da je krivimo, saobraćaj je gore kod vas ludilo mozga. Mali smo grad, pa se sve odvija sporije... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16759 Napisano April 6 Integrisan, 8493 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Neki imaju sreću da se provuku sa greškama besplatno a neko nema iako ih svi pravimo. Oporaviće se, biće dobro i dobri dani tek dolaze. Brz oporavak joj želimo. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9353 Napisano April 6 Ne silazi, 3764 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan Prenesi joj pozdrave od svih nas. Drago mi je da dobro. Beš gvožđe i plastiketine. 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23392 Napisano April 6 Integrisan, 7517 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak zelim. Ne bi bilo lose da se ekipa iz BG i okoline skupi i poseti je kada bude bolje. Ukoliko naravno to zeli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1713 Napisano April 7 Drug član, 2115 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Majka ce se obradovati 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 15426 Napisano April 7 Integrisan, 3288 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Čitam ovo juče, pišem i brišem, šta napisati...žao mi je deteta, ej 16 godina i odmah u ovoj džungli od saobraćaja da padne i povredi se ... Šta reći, želim joj brz oporavak ! 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...