boom 51 Napisano juče u 04:45 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vrijeme je ok. Samo palite motore i svi na jug... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 10904 Napisano pre 23 sati Drug član, 1078 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Polazak za pola sata - sreća junačka i večeras sam pre mraka u Trebinju. Ipak bez naočara, pada kiša. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4926 Napisano pre 22 sati motoras, 2635 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Stari roker sa družinom kreće sutra ujutru. Lagana voznja. Ninja je sad prava ninja kofernjaca. Naglavio sam kofere da rokerka može da spakuje sve sta joj treba. Srećan put svima! 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koras 9 Napisano pre 19 sati U prolazu, 4 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Kawasaki ER6N Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa imam jedno pitanje, jer navodno most na Đurđevica na Tari(valjda sam dobro napisao ) puštaju samo 2x dnevno, jel možemo mi motorima da prođemo kad nije taj termin ili ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korto Malteze 398 Napisano pre 19 sati Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Svuda po svetu, gde god me puste. Motocikl: SYM CRUiSYM α 300, Honda NC750X, Tracer 9 GT Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo odustali i spuštamo se kanjonom Morače. Dobili smo info da je režim na mostu sledeci: od 6.00 do 8.00, od 10.00 do 12.00 i od 14.00 do 20.00 časova. Sad, ne znam da li je i tačno. Sent from my SM-S926B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 7541 Napisano pre 17 sati Drug član, 1662 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Људи, срећан пут и полако. Јутрос је удес био на Златиборском путу, није било безазлено, гледајући снимак. Не знам како су прошли учесници. Ја сам данас ишао ка Чачку и ГМ, поједини возе као да имају 9 живота. Леп провод и лагано. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 6821 Napisano pre 17 sati BJB Maxi Scooter Club, 1946 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan @Marko05 nije moguće da ti ne ides za Trebinje? Pa to je jedina tvoja sigurna voznja zadnjih par godina? Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 7541 Napisano pre 17 sati Drug član, 1662 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Nole Bg said: @Marko05 nije moguće da ti ne ides za Trebinje? Pa to je jedina tvoja sigurna voznja zadnjih par godina? Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka Пропо сам ко чеп. Ма прошле године ми се смучило оно сељакање од стране пандура и још брдо ствари. Тако да ме неће видети 2-3 године. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 5975 Napisano pre 15 sati Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 467 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stanovljanac 0 Napisano pre 14 sati U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima mesta u kampu planiram da stignem 12 06 oko 3 popodne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 2042 Napisano pre 14 sati Drug član, 2981 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pustili nas preko mosta juče i vreme kad je bilo zatvoreno. Pešaci idu stalno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 10904 Napisano pre 14 sati Drug član, 1078 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo putovanje danas bilo samo za hrabre i lude. Od 470km, 400 me je polivala kiša. Nisam nikada skoro 500km nosio kišno odelo. Jebeš to sad, bacam se na ćevape. 11 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 4611 Napisano pre 12 sati Drug član, 1196 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, znaš kakvi smo mi Bosanci, malkice spori..... Nisam ja skontao, jesi ti hrabar il si samo lud? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4926 Napisano pre 11 sati motoras, 2635 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Apeluju da se tokom vožnje nosi zakopcana zastitna kaciga,za šta je propisana novčana kazna. Ccccc.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 2003 Napisano pre 11 sati Drug član, 605 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Koras je napisao: Ekipa imam jedno pitanje, jer navodno most na Đurđevica na Tari(valjda sam dobro napisao ) puštaju samo 2x dnevno, jel možemo mi motorima da prođemo kad nije taj termin ili ne mislim da ne,zatvaraju ga totales...tako je bilo pre desetak dana kada sam prosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 2003 Napisano pre 11 sati Drug član, 605 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Moram da se pohvalim da sam pregovarao smestaj za mene i gospodju u petak i subotu...i kolju sa cenama preko 100e za vece. Naravno nisam ranije rezervisao jer nisam znao hocu li se uklopiti da idem... I jedva nadjem danas neki smestaj po 50e za noc za nas dvoje...Jbi ga to mu je sto mu je....posaljem poruku na viber da pristajem na ponudu...i aj da bacim oko opet na booking,kad nov apartman za 35e u subotu noc...To je bingo. Sigurno neko otkazao staru rezervaciju i fala mu Tako da necu u petak moci,ali subota ceo dan...gledam bice ladnjikavo Obrisem poruku onom sto je trazio stotku za dva dana. Jos sutra kupanje u Boki,u Subotu kulturo eve me Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 10904 Napisano pre 3 sati Drug član, 1078 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, jedna bitna stvar. Posle Foče ka Tjentištu su juče bile baš velike bujice, niz put su plutale grane, kamenje, rizla. Mislim da je danas to sve ostalo na putu, oprezno za one koji danas dolaze. @Marko05 Vidi što gospodja šeta maju po Trebinju. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...