Jump to content

Moto Zajednica

Moto skup Trebinje 2026

Recommended Posts

• Drug član, 1978 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit 600

Sa velikim zadovoljstvom zaobilazim moto skup u Trebinju, kao i sve ostale moto skupove, odem sledećeg vikenda da uživam u opuštenoj atmosferi i miru koji je svojstven ovom lepom gradu. Zbog raznoraznih degenerika i pucača nisam išao ni u Obrenovac na osveštavanje motocikala... A momci iz lokalnog moto kluba su to stvarno dobro organizovali ali ne mogu da gledam degenerike bez tablica dok u porti crkve turiraju do iznemoglosti!

• Sviđa mi se 8
  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• MK Obrenovac, 624 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850

Ja zadnjih 15godina idem na moto skup u Trebinju. Što zbog vožnje, što zbog predela, prelepog grada i dobrih ljudi.

Zadnjih godina se situacija menja ali na gore, cene smeštaja sve veće, plus dvojicu drugara koji su došli sa ženama su ispalili za smeštaj i ako su rezervisali preko Bukinga i to za različite smeštaje!

I po meni je ovo jedan od lošije organizovanih skupova gledajući u odnosu na prošlu godinu .

Kao prvo i osnovno skup je prerastao prostor u kome se održava .

Nema dovoljno mesta ni za motore, kamp je blagi užas , ove godine samo 4 pokretna WCa na onoliki broj ljudi, uveče se pisalo na sve strane, ozvučenje slabo, ako ne stojiš na 20-30 metara od bine muziku jedva čuješ, pogotovo od pucača, ne naplaćuju ulaz ali su zato digli cene pica, mala limenka Nikšićkog 2e što je po meni mnogo.

Još jedna zamerka, za glavni bend u subotu AC/DC tribute , počeli su da sviraju tek posle ponoći, sat vremena dok su došli do dobrih pesama ispred bine nije ostalo ni petina naroda.

Ja sam otišao u pola dva ujutru tek su jednu poznatiju stvar odsvirali....

Ne shvataju da ljudi mogu da zaginu u petak ali u subotu ujutru se 90% ljudi vraća kući i ne mogu toliko da zaginu da bi čuli neki bend.

Uz malo truda organizatora ovo može biti najbolji, najlepši i najbrojniji skup u regionu

Koliko volim Trebinje ja sam se posle 5 dana vratio opet u njega porodično sa ženom i decom

Promenio član NIKOLA 1
  • Sviđa mi se 3

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja