bajker71 17118 Napisano Nedelja u 17:37 Drug član, 1978 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sa velikim zadovoljstvom zaobilazim moto skup u Trebinju, kao i sve ostale moto skupove, odem sledećeg vikenda da uživam u opuštenoj atmosferi i miru koji je svojstven ovom lepom gradu. Zbog raznoraznih degenerika i pucača nisam išao ni u Obrenovac na osveštavanje motocikala... A momci iz lokalnog moto kluba su to stvarno dobro organizovali ali ne mogu da gledam degenerike bez tablica dok u porti crkve turiraju do iznemoglosti! 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 1228 Napisano pre 16 sati (promenjeno) MK Obrenovac, 624 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ja zadnjih 15godina idem na moto skup u Trebinju. Što zbog vožnje, što zbog predela, prelepog grada i dobrih ljudi. Zadnjih godina se situacija menja ali na gore, cene smeštaja sve veće, plus dvojicu drugara koji su došli sa ženama su ispalili za smeštaj i ako su rezervisali preko Bukinga i to za različite smeštaje! I po meni je ovo jedan od lošije organizovanih skupova gledajući u odnosu na prošlu godinu . Kao prvo i osnovno skup je prerastao prostor u kome se održava . Nema dovoljno mesta ni za motore, kamp je blagi užas , ove godine samo 4 pokretna WCa na onoliki broj ljudi, uveče se pisalo na sve strane, ozvučenje slabo, ako ne stojiš na 20-30 metara od bine muziku jedva čuješ, pogotovo od pucača, ne naplaćuju ulaz ali su zato digli cene pica, mala limenka Nikšićkog 2e što je po meni mnogo. Još jedna zamerka, za glavni bend u subotu AC/DC tribute , počeli su da sviraju tek posle ponoći, sat vremena dok su došli do dobrih pesama ispred bine nije ostalo ni petina naroda. Ja sam otišao u pola dva ujutru tek su jednu poznatiju stvar odsvirali.... Ne shvataju da ljudi mogu da zaginu u petak ali u subotu ujutru se 90% ljudi vraća kući i ne mogu toliko da zaginu da bi čuli neki bend. Uz malo truda organizatora ovo može biti najbolji, najlepši i najbrojniji skup u regionu Koliko volim Trebinje ja sam se posle 5 dana vratio opet u njega porodično sa ženom i decom Promenio pre 16 sati član NIKOLA 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...