the_doctor 10995 Napisano Jun 13 Drug član, 1078 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Prošle godine sam okasnio, zato popravni ove... Odličan! 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korto Malteze 400 Napisano Jun 13 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Svuda po svetu, gde god me puste. Motocikl: SYM CRUiSYM α 300, Honda NC750X, Tracer 9 GT Prijavi odgovor kao problematičan Налетјели смо таман на вријеме да испоштујемо мото-дефиле кроз Требиње. Sent from my SM-S926B using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Veso96 35 Napisano Jun 14 U prolazu, 11 postova Lokacija: Uzice Motocikl: Honda NC 700 XA Prijavi odgovor kao problematičan Sinoć sam doziveo neprijatno iskustvo. Ukradena mi je kaciga na 15m od ulaza i policije. A oko mog motora bilo dosta sa kacigama na njima. Nisam mogao da verujem. Hvala bogu drug koji je krenuo kolima poneo je svoju, tako da mogu se vratiti kući. Ne mogu da verujem da se to desilo. Nije mi do para, nego što mi taj što je ukrao napravio problem za povratak kući. 1 3 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9704 Napisano Jun 14 Ne silazi, 3885 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan On 6/11/2026 at 9:36 PM, the_doctor said: Ovo putovanje danas bilo samo za hrabre i lude. Od 470km, 400 me je polivala kiša. Nisam nikada skoro 500km nosio kišno odelo. Jebeš to sad, bacam se na ćevape. Rebus?? Prepoznah sto.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 10995 Napisano Jun 14 Drug član, 1078 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Orden za kolegu...još ako je ubo i svoj motor. 5 20 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 1138 Napisano Jun 14 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7914 Napisano Jun 14 Ne silazi, 3476 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Au koja ludnica, definitivno da se ode sledeće godine. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 11105 Napisano Jun 14 nekrunisani kralj moto cigana, 3346 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Ne može da škodi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 16152 Napisano Jun 14 Drug član, 631 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan pre 34 minuta, mrle je napisao: Ne može da škodi Ako se ne javi niko, ja bi to očitao u nekoj kopirnici pa poslao na adresu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 698 Napisano Jun 14 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Snimke sto sam gledao voze bez kaciga,opreme.Voze malu decu na motoru. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7914 Napisano Jun 14 Ne silazi, 3476 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan A jbg to je sad ono ali. Toplo je, vozi se max 20, kacigu bi sigurno nosio zbog kamere, ne branim nikog al je ovo ono 50:50, nit vamo niti tamo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
EzRider 114 Napisano Jun 14 U prolazu, 24 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJMotor SRV 700 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, mrle je napisao: Ne može da škodi Nadjite je na Instagramu i kontaktirajte za adresu pa joj posaljite (predlog) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane je 1576 Napisano Jun 14 Zainteresovan, 286 postova Lokacija: Boka Kotorska-Boogie street Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Danas ka HN oko podna... IMG 20260614 123058 — Postimages POSTIMG.CC IMG 20260614 123104 — Postimages POSTIMG.CC Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korto Malteze 400 Napisano Jun 14 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Svuda po svetu, gde god me puste. Motocikl: SYM CRUiSYM α 300, Honda NC750X, Tracer 9 GT Prijavi odgovor kao problematičan Sinoć sam doziveo neprijatno iskustvo. Ukradena mi je kaciga na 15m od ulaza i policije. A oko mog motora bilo dosta sa kacigama na njima. Nisam mogao da verujem. Hvala bogu drug koji je krenuo kolima poneo je svoju, tako da mogu se vratiti kući. Ne mogu da verujem da se to desilo. Nije mi do para, nego što mi taj što je ukrao napravio problem za povratak kući.To je baš užas. I ja sam ostavio kacigu tu negde gde i ti..., srecom, niko je nije "pozajmio". Sent from my SM-S926B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9704 Napisano Jun 14 Ne silazi, 3885 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, mrle said: Ne može da škodi ...ja ovako stručan mislim da mora opet na nokte. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 2051 Napisano Jun 14 Drug član, 605 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Veso96 je napisao: Sinoć sam doziveo neprijatno iskustvo. Ukradena mi je kaciga na 15m od ulaza i policije. A oko mog motora bilo dosta sa kacigama na njima. Nisam mogao da verujem. Hvala bogu drug koji je krenuo kolima poneo je svoju, tako da mogu se vratiti kući. Ne mogu da verujem da se to desilo. Nije mi do para, nego što mi taj što je ukrao napravio problem za povratak kući. Mozda nisi zapazio da je vecina kaciga zakljucana...i ja sam tu preko puta ulaza drzao motor jedno vreme ali pod lancem...Trebinje je bilo puno klinaca sa skuterima, necu da gresim dusu ali nemogu da poverujem da bi neki bajker drmnuo kacigu...al nije ni to iskljuceno. Moras zakljucavati ...ne vredi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki065 71 Napisano Jun 14 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Veso96 je napisao: Sinoć sam doziveo neprijatno iskustvo. Ukradena mi je kaciga na 15m od ulaza i policije. A oko mog motora bilo dosta sa kacigama na njima. Nisam mogao da verujem. Hvala bogu drug koji je krenuo kolima poneo je svoju, tako da mogu se vratiti kući. Ne mogu da verujem da se to desilo. Nije mi do para, nego što mi taj što je ukrao napravio problem za povratak kući. Opisi kacigu ili okaci sliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 10995 Napisano Jun 14 (promenjeno) Drug član, 1078 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Danas u povratku ka kući pred Podromanijom kolega sa crvenom Afrikom, Rumske tablice, ispravi krivinu. Pomogli, izvukli motor, stavili kolegu na noge, došla ekipa po njega. Čisto ako ga neko zna, neka vrati info da li je kolega dobro? Promenio Jun 14 član the_doctor 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducans 272 Napisano Jun 14 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: honda nc 750x Prijavi odgovor kao problematičan E sto ste parkirali motore napolju,pitam za drugaraSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1326 Napisano Jun 14 Drug član, 1025 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika/teska-saobracajna-nesreca-na-ulazu-u-gorazde-povrijedene-cetiri-osobe-obustavljen-saobracaj/260614128 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy and slow 482 Napisano Jun 15 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Ruma Motocikl: Suzuki VStrom 800 RE Prijavi odgovor kao problematičan Ko zna koji put u Trebinju ( Prelep grad, ljudi, atmosfera... ) ...Sam skup, onako...mozda i ispod proseka. O razlozima ne bih, mozda je to samo moj subjektivan osecaj. Ali put do Trebinja...Ove godine nesto skroz drugacije. Ruma - Tuzla - Banja Luka - Drvar - Grahovo - Sibenik - Trogir - Split - Omis - Dubrovnik - Trebinje. Prelepi predeli, odlicna klopa na primorju. Bez i jedne rizicne situacije. Po pristizanju standardno, odlican gulas u restoranu Kolo, Stari Grad ...Povratak preko Romanije ...Sve u svemu odlicna avantura, pozdrav za sve kolege na drumu...onima koji su imali bilo kakav peh ili nezgodu ...svako dobro i brz oporavak...cisti putevi... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9704 Napisano Jun 15 Ne silazi, 3885 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, mali_veseljak said: https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika/teska-saobracajna-nesreca-na-ulazu-u-gorazde-povrijedene-cetiri-osobe-obustavljen-saobracaj/260614128 Šta se tu desilo?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5990 Napisano Jun 15 Drug član, 1281 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Utisak o skupu: ne možeš živeti od turiranja, nabijem ih sve. Osim toga, iskoristili smo da prođemo Jadransku od Rijeke do Trebinja, palo kupanja i uživanja. U povratku kad smo ušli u Srbiju brzo posle grane saobraćajka - čoper je završio u kukuruzu sa leve strane puta, a na autu otkinut branik. Vozač motora sedeo na ogradi držeći se, čini mi se za rame. Videli smo pandure i hitnu da idu u tom smeru kad smo prošli, ali računam da je kolega van životne opasnosti. Od skretanja za Hrtkovce do BG-a nas sastavila kiša, tamo pre izlaska na ZG autoput je takva oluja bila da smo i mi i kola stali u zaustavnu traku, jer nije bilo bezbedno da se vozi. Posle 15 minuta nastavili dalje, padala je još, ali moglo se voziti. Sve u svemu, imali smo sreće sa vremenom, pokisli smo tad i u sredu kad nas uveče, nakon što smo se smestili, uhvatila kiša kad smo iz Opatije krenuli u Rijeku. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17315 Napisano Jun 15 Integrisan, 8634 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je najveći utisak da se na ovom skupu uvek strada. Svake godine neko padne. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kokot 696 Napisano Jun 15 Svrati ponekad, 207 postova Lokacija: Beograd / Pljevlja Motocikl: Super Tenere XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Forsberg said: U povratku kad smo ušli u Srbiju brzo posle grane saobraćajka - čoper je završio u kukuruzu sa leve strane puta, a na autu otkinut branik. Bas sam htio pitati da li neko poznaje kolegu, nadamo se da je dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...