Jump to content

Moto Zajednica

Miroslav Gajic

Članovi
  • Broj tema i poruka

    168
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Miroslav Gajic

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Motocikl
    Kawasaki ZX-12R, Yamaha FZS 1000, BMW R1200GS, BMW S1000RR, Kawasaki ZX10R, Suzuki GSXR1000

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Miroslav Gajic's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

145

Reputacija u zajednici

  1. Haha, Boki je bio fotograf. Ali da, tema te vožnje - Samo Suzuki. Hvala puno druže!!! I ja što je više gledam, više mi se svidja.
  2. Pa pre svega iznenadjujuci, ali veoma pozitivni. Ciklistiku bih prvo izdvojio koja je nista manje nego odlicna. Motor je agilan, veoma sa lako obara, i prosto se ponasa kao da nema toliko kg koliko kaze prospekt. Nizak, sirok, dugacak i veoma stabilan. Sediste veoma meko u poredjenju sa R motorima. Kocnice su fenomenalne, Brembo Stylema. Jace od ocekivanog i veoma stabilan pri kocenju. Quick shifter i bliper su perfektni. Za sad sam samo probao 1 setting, koji vazi za 'race' opciju, ali po meni nema potrebe koristiti drugu opciju. Moram reci da je potentan agregat ocekivan, ali opet sam bio odusevljen obrtnim momentom. Imajuci u vidu da je u toku period razrade, za sad do 5500rpm, ne mogu jos uvek da dam pune utiske. Svakako je evidentno i od ovih 400km sto sam presao da je motor prepun snage, Trenutno miljenica u garazi.
  3. @easy and slow hvala puno druže. Utisci za prvih 250km su fantastični. Suzuki je stvarno napravio vanserijsku mašinu. I pohvala za @slobasuper9 iz Euro Sumara. Stvarno je kompletan proces maksimalno ubrzao i za svaku informaciju bio dostupan.
  4. Danas preuzeta Hayabusa, pa da malo podelimo iskustvo. Ipak se ne uzima novi motor svakog dana.
  5. Boris ima brdo dobrih motora, za novu 2023 sam kod njega kupio zx10 r 2008 god u baš dobrom stanju. Korektan čovek skroz, dozvoljava pregled motora i probu bez da je trazio novac unapred. Od mene + za njega. Postaviću slike kawe za koji dan kad se vratim sa puta.
  6. Ja mislio na Zarca, koji ocigledno ima najveca na gridu. Nisam mislio na vas...
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja