doctore 348 Napisano pre 13 sati Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, RankoBg87 je napisao: Pre nekih 7g kad sam hteo normalno auto, nadjem Fokusa znaci puca koliko dobro izgleda, 2.0 plin, npr presao 150k, 5500e, proda se, zovem drugara u It reko traži mi Fokusa sa plinom da je prešao 150k, cene su bile 7+, onda razmišljam, koliko je onaj bio prešao tj skinuto kad on kod nas kosta 5500e. Sam pogled na cenu slicnog vozila ovde i preko odmah vodi u logican zakljucak. To sto valja kosta svuda,ne poklanja se... Desi se da bude neki kog nisu umeli rese napolju pa dodje ovde i neko ga resi,mala popravka i to ostavlja postenu zaradu A najbrza i najlaksa je sa km satom Celo vozilo trpi amortizaciju a na km preko 250k pocinju da posustaju slabiji sklopovi,pa zavisno od marke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6041 Napisano pre 12 sati Drug član, 2797 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Meni je merilo moj 407, uzeo sam ga od drugara, on je drugi vlasnik, kupljen ovde ali ga vozio nas covek u Svici, da kazem od prvog dana otvoren put, drugar radi u Luxemburgu, posao mu van grada a do auto puta ima 5km, tako da nije boravio u gradu, ja radim da kažem u grad ali sam vam grada i od 31km do posla imam 25 otvorenog puta a ovo ostalo tece, nije teski grad, Uzeo sam ga sa 182k sad ima 333k, jesam radio dizne i pumpu sad al ostalo radi sve ko prvog dana i nikakvih problema nema, cak je i enter top. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7779 Napisano pre 12 sati Drug član, 2232 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Ti fazoni su mi najjaci, drugi sam vlasnik, prvi vlasnik ga kupio novog u srbiji ali ga vozio u svajcarskoj I prvi a i cak drugi vlasnik treba da imaju racun od auta kada je kupljen nov, to kad pomenes u Srbiji svi te bledo gledaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6041 Napisano pre 12 sati Drug član, 2797 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, od prvog dana kod njih, sve uredno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3561 Napisano pre 2 sati (promenjeno) Drug član, 1283 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Svi pričaju o nekom "pravilu" kako je to sa kilometražama, a u stvari se sve zasniva na ličnom iskustvu i mišljenju... btw, poslednjih godina se pojavilo korektnih trgovaca i kod nas koji ne skidaju km a preko traže i kupuju korektne primerke. Za to itekako postoji tržište pa neka je i u promilima ili malom procentu. Imamo par kolega na forumu koji tako posluju i verujem da lepo rade. Promenio pre 2 sati član PremieRacing 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...