Jump to content

Moto Zajednica

Poginuo mlad decko u nedelju kod Topole 11.05.2025.

Recommended Posts

• U prolazu, 65 postova
  • Motocikl: Honda VFR 1200 DCT Africa 1100 DCT BMW S1000RR M Yamaha Xmax 400 Yamaha Nmax 125
WWW.BLIC.RS

Jedan muškarac poginuo je danas oko 15 časova na putu kod Topole kada se motorom zakucao u drvo.

Poznavao sam decka licno, jako mlad ali iskusan i brz vozac, nazalost uvek na ivici... Vezbao je i vozio cesto Navak. Imao je crni MT09, mnogi verovatno znaju njegovu Instagram stranicu i You tube kanal MT09 Darkside. Teska tragedija, bas je cesto vozio taj potez oko Rudnika, znao je taj put bas napamet, ali eto sta reci... Da li neko zna nesto vise o ovoj pretuznoj nesreci? Iskreno saucesce porodici i neka ti je laka crna zemlja mladi momce...

Promenio član 6.5 Creedmoor
  • Tužan 20

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 146 postova
  • Motocikl: ̶T̶o̶m̶o̶s̶ ̶1̶4̶M̶;̶ ̶I̶z̶h̶ ̶P̶l̶a̶n̶e̶t̶a̶ ̶5̶;̶ ̶P̶i̶a̶g̶g̶i̶o̶ ̶L̶i̶b̶e̶r̶t̶y̶ ̶1̶2̶5̶;̶ G̶P̶Z̶ ̶5̶0̶0̶S̶;̶ ̶k̶a̶t̶a̶n̶a̶ ̶6̶0̶0̶F̶;̶ ̶G̶S̶X̶ ̶R̶ ̶7̶5̶0̶;̶ ̶R̶1̶2̶0̶0̶G̶S̶ ̶0̶3̶0̶7̶;̶ R1250GS 0J9

Kažu da je klasičan "higside",
slomio je vrat kad je udario u drvo.

Mlad momak, 25 godina, iz Zemuna,
puno entuzijazma.

Vječnaja pamjet

Sent from my SM-S721B using Tapatalk

• Tužan 2

• Svrati ponekad, 258 postova
  • Motocikl: Gas Gas ES 700
WWW.INSTAGRAM.COM

247 likes, 8 comments - mt09.darkside on May 9, 2025: "“Easy ride today” 🤣 🎥 DJI Osmo Action 4 @djiglobal @dji_srbija . . . . . . . . . . #yamaha #yamahamt09 #mt09 #bike #biker #bikelife...

190 kmh kroz naselje?

Saučešće porodici. 

• Zbunjen 1
  • Podržavam 1

• Vozac A kategorije :D, 997 postova
  • Motocikl: Suzuki V Strom DL 650

Да ли се тај момак звао Дарко? 

Тонић, мој познаник из КГ, објавио је код себе на профилу да је затекао саобраћану незгоду у којој је учествовао моториста. Он је био ту до доласка екипе Хитне помоћи.

Нажалост изгубљен је још један живот, можда баш због те чињенице да је познавао пут па се вјероватно и опустио. 

А шта нама сада остаје, да ставимо прст на чело и размислимо да ли је брзина наш пријатељ или не.... Мислим да сви знамо одговор.  

• Sviđa mi se 1

• Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 961 postova
  • Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang

Rodjeni brat devojke mog sestrica, zvala me je sestra da mi javi cim se desilo, tragedija. Izgubljen mlad zivot.

• Tužan 6

• Drug član, 1142 postova
  • Motocikl: Lep

Tuga :( i jebeni high side...

Bas me je spucalo, isuvise mi je svez moj osecaj od high side-a i one neverice dok letis i mislis da je kraj, a neverica sve veca da se bas tebi to desava. Stvarno mi je zao sto se decko nije izvukao... Neka pociva u miru...

• Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2012 postova
  • Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere

Tragedija!

Ali prava je sreća što ih na ovom putu ne strada više. Nekada sam voleo ovaj put ali od kada je postao poligon za iživljavanje onih koji su umislili da su na pisti a ne na malo kvalitetnijoj džadi izbegavam ga maksimalno. Ne jednom sam imao priliku da budem svedok kako pojedinci naročito na deonici od Rudnika do Vinče, gde su traktori, poljoprivredne mašine pa i kamioni redovna pojava a put uglavnom uzak,, voze kao da imaju nekoliko rezervnih života a sutra ne postoji.

Promenio član Arso
  • Sviđa mi se 3
  • Podržavam 5

• Drug član, 2364 postova
  • Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere
25 minutes ago, rast said:

Moj savet, ne hranite ego ovakvim vozačima diveći se kako voze već se potrudite da im produžite život

Nažalost - svako ko ima ovakve vozače među prijateljima zna koliko je to gubljenje vremena (pokušaj da im se skrene pažnja, objasni itd.) Nekad sam pokušavao, kasnije digao ruke. Ignorišem te priče i vožnje i to je to. Specifična sorta ljudi. Kad se više takvih nađe u istoj grupi - to je nesreća u najavi.

Bog dušu nek mu prosti.

Promenio član živke
  • Sviđa mi se 2
  • Podržavam 1

@rast, sve si u pravu samo jednu stvar si zaboravio, skoro svi smo pravili slicne stvari samo nije bilo interneta i kamera da to ovekovecimo. Sad kad imam 52 godine svestan sam srece koja me je pratila u mladosti ali tada ko god je pokusavao da mi skrene paznju na opasnosti za mene je bio smarac. A daleko od toga da nisu bili u pravu ...

Jedno je sigurno, nakon ovoga moj sestric sigurno nece kupiti motor, makar dokle god moja sestra bude imala i najmanji uticaj na njega, jedva smo je ubedili da odobri kupovinu MP3 pod laznim izgovorom da je zbog 3 tocka sigurniji od normalnih motora, pitanje je da li ce smeti i njega da vozi sada.

• Sviđa mi se 5
  • Podržavam 4

@zaludan, da, pre 10 dana su njih dvoje bili kod nas i pricali kako trebaju da polazu za A i koje ce motore kupiti. Sad ...

• Hvala 1

• Ne silazi, 6201 postova

Ne komentarisem cesto i sada to ne radim da solim ranu bilo kome. Cesto sam slusao kako ljudi dolaze na Navak da bi unapredili svoju voznju na ulici, nemojte to raditi. Staza i ulica su dva univerzuma i nista sto naucite na stazi vam nikako nece koristiti na ulici. Svakog ko vam kaze da bi da ide na stazu kako bi unapredio vestine voznje koje ce primeniti na ulici pokusajte da odgovorite od toga.

• Sviđa mi se 19
  • Podržavam 7

• U prolazu, 0 postova

Pratim forum ali prvi put pišem, ali šta je ovo više, zadnjih par meseci od kako sam upisao za a2 (imam 20) kroz društvene mreže i medije samo vidjam smrti i nesreće na motorima, nisam "vruća" glava ali bi stvarno voleo da udjem u svet motora i uživam na dva točka ali stičem osećaj da su motocikli mašine za oduzimanje života koliko loših stvari vidjam, dosta i razmišljam u zadnje vreme da li uopšte da se upustim u moto svet iako me jako vuče svakodnevno, ali ne znam ni sam više, svakako porodici iskreno saučešće.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja