Gliga 7730 Napisano Petak u 21:26 Advanced Member, 2613 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pre dva dana sam prvi put od kupovine zapravo provozao MT-a negde dalje od NS-BG-NS relacije (Rumunija prošle godine se vozila dok je motor bio službeni ) I to momačka vožnja. Nešto ispod 700km u danu... Bilo je autoputa, ali i dosta krivina po Bosni. Krajnji utisak je da je u ovom trenutku MT tačno onakav motor kakav mi je potreban za asfaltnu upotrebu. Vozi se lepo i lako. Ne tera na agresiju i brzinu, a opet daleko od toga da je spor. Po krivudavim putevima ga je baš uživanje voziti. Na pola puta, najdaljoj tački od kuće, mi je realno bilo dosta vožnje. Stigao me umor. Od ranije znam da mi nešto u obliku upravljača ne odgovara i da me zbog toga bole leđa u predelu lopatica. Kada sam posle 3-4 sata krenuo nazad, kao da prvi put sedam na motor tog dana. Ceo povratak mi položaj sedenja nije pravio problem. Dok sam stigao kući bio sam samo umoran od celog dana budnosti, ali ne i smlaćen. 10.5 sati aktivne vožnje, 690km. Fotke ne postoje, nije bila turistička vožnja već čist transport. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomykraguj90 34 Napisano Subota u 16:52 U prolazu, 7 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Cf moto MT450 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo ljudi, da li je neko raspoložen da se provoza do mora?! Ka Crnoj Gori, 31.08 da bude polazak. Ja krećem iz Kragujevca, pa ako neko hoće da mi pravi društvo, dobrodošao je.. Znam da su mnogi otišli za Herceg Novi ali ja se nisam mogao organizovati,danas sam se vratio sa mora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivannadjalin 261 Napisano Nedelja u 13:12 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Sombor - Novi Sad Motocikl: Suzuki VStrom 1050, Suzuki VStrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ostalo mi ovo. Sutra mogu doneti za Novi Sad. Sve za 2000din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 7730 Napisano Nedelja u 21:43 Advanced Member, 2613 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Jesu li to oni što potencijalno imaju lufta ili su k'o fabrički? Ako je fabrika, ja sam zainteresovan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivannadjalin 261 Napisano pre 20 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Sombor - Novi Sad Motocikl: Suzuki VStrom 1050, Suzuki VStrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Gliga ove nisam probao. Nisu otpakovani. Poneo sam za NS pa možeš ovih dana probati ako ti odgovaraju... Promenio pre 20 sati član ivannadjalin 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 10916 Napisano pre 4 sati BJB Maxi Scooter Club, 6814 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: AA500/MT450 Prijavi odgovor kao problematičan Prošli vikend nepuna hiljadarka za 36 sati preko Transalpine a ovaj vikend djir do Trebinja, tamo dan odmora i uživanja pa danas povratak ćiku. 1060 km ovaj krug. Sve sa suvozačem: prošli vikend mladji deran a ovaj vikend moja cura... Trenutno na cajgeru 25200 km, vreme je za redovan servis... Od promena na motoru, sedište made by Srdjan Surčin i vizir 45 cm from aliexpress. Zadovoljan sa oba. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 9896 Napisano pre 2 sati (promenjeno) Ne silazi, 3339 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Za vikend na Staroj planini upoznam mlađeg kolegu, iz BG. Planinari. Kampuje. Bavi se fotografijom i snimanjem. Vozio neki teži motor, al hteo malo i off pa uzeo NC750X ... Al nije mu baš legao, pa me ispituje za MT. Reko druže, ne pitaj me kako znam, duga je priča, ali slobodno preskoči MT i uzmi odmah NX500, a mogu da ti javim i posle toga šta ćeš kad dođe vreme @Skittles Promenio pre 2 sati član živke 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...