vladags 255 Napisano pre 14 sati Svrati ponekad, 203 postova Prijavi odgovor kao problematičan tako je i meni, nekad malo smanji ali to je to. Ovo mi je bilo na auto putu kada sam drzao oko 130. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 2657 Napisano pre 12 sati Drug član, 1726 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Pa i Versys 650 troši oko 5L na 130. Preko zna da ode i do 6L. To je OK. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladags 255 Napisano pre 11 sati Svrati ponekad, 203 postova Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, kao i kolima kad se vozi brže. Samo navedoh kao malo poredjenje, kad se duže drži gas na većoj brzini... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneNS 209 Napisano pre 10 sati Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam da probam motor. Pa ok, ide on sasvim solidno. Ubrzanja su slabija, ali se lepo vozi na 90, 110 i 130… Na moju visinu 185 dobro mi stoji. Nemam primedbe. Gas je baš “kratak”… Ali kontam da bi se za 10 dana navikao. Kvačilo je odlično, lepo se vozi i u krivinama. Sve u svemu sam zadovoljan. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 2657 Napisano pre 9 sati Drug član, 1726 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Odličan je to motor. Baš odličan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladags 255 Napisano pre 8 sati Svrati ponekad, 203 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni je osećaj da bolje vuče kada se isključi Traction control. Samo eto, dobra je opcija pa je ne gasim. Probao sam par puta i uvek sam imao osećaj da bolje poteže bez njega. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...