Abi 1512 Napisano Septembar 27, 2023 Drug član, 955 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan "M.P. (19) koji je upravljao "golfom"." Jesu predrasude sa moje strane, ali klinac u Golfu... ne znam dal sam nekada video da voze normalno... Kako god, uzasno se zavrsilo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 270 Napisano Septembar 27, 2023 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, VIRGO je napisao: na zalost...istina je...udarac u glavu...je bio presudan.... čovek u šortzu...majici...na glavi koliko se secam šlem kaciga.... Flip up ali to sad nije vise vazno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7642 Napisano Septembar 27, 2023 Drug član, 2920 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda neka modularnaПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2556 Napisano Septembar 27, 2023 Drug član, 1502 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Na slici deluje ko Lidlova jet 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1463 Napisano Septembar 27, 2023 Drug član, 832 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam saznao da je poginuli kolega nas Koprian sa foruma, inace moj zemljak rodom iz GMa. Neka mu je laka zemlja. Bas me je pogodila vest, ne znam sta bih rekao. Zar je vazno ko je kriv, porodica je ostala bez oca, roditelji bez sina. Nek ide sve u pm. :-( 29 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10133 Napisano Septembar 27, 2023 Drug član, 3363 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Koprian?Pa skoro čitah njegov post? Au... Nek' mu je laka zemlja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Septembar 27, 2023 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Auh....neka mu je laka zemlja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3984 Napisano Septembar 27, 2023 Drug član, 906 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Uh... juče pisao na forumu. Saučešće porodici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15783 Napisano Septembar 27, 2023 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Uhhh sad je jos teze, Mare je bio sjajan lik. Retko posten covek, borac, Bev sa slika je ovaj iz teme... jos teze pada pocetak njegovog posta ispod 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9596 Napisano Septembar 27, 2023 Ne silazi, 2264 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Auh...Juče čitao njegove postove...auh... Moje iskreno saučešće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8465 Napisano Septembar 27, 2023 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan U pičku materinu sve. Tresem se dok čitam i pišem. Tako dobar čovek, drug... Ne, nije možda on, da li ste sigurni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1463 Napisano Septembar 27, 2023 Drug član, 832 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost siguran sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16901 Napisano Septembar 27, 2023 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan Strašno, nisam hteo da verujem danas kada nam je drug poslao sliku našeg kolege i pitanje da li se znamo. Sve pričam sebi, nije to, vara te sećanje... Oh, bože... Strasno. Kao da je sad bitno ko je kriv. Dete, trudna supruga (kako reče neko gore), bože kakva tragedija... Kako ona da nadje utehu, uh... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15476 Napisano Septembar 28, 2023 Drug član, 1776 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan OVO JE MARKO KOJI JE POGINUO NA BULEVARU Vozio motor kada se sudario sa "golfom", a potom udario u trafiku i u saobraćajni znak! WWW.BLIC.RS Vozač motocikla Marko M. (46) poginuo je sinoć u teškoj saobraćajnoj nesreći u Bulevaru kralja Aleksandra, kada se zakucao u "golf". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
waterman 170 Napisano Septembar 28, 2023 Svrati ponekad, 176 postova Motocikl: Yamaha xj 900 S Prijavi odgovor kao problematičan Takvih klinaca sa dozvolom ima koliko hoćeš. Misle da je saobraćaj video igra i tako se ponašaju. Možda sam ovim nekog uvredio , ali svaki dan gledam mlađane vozače koji voze po nekim svojim pravilima a ne kako su ih učili u auto školi. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3362 Napisano Septembar 28, 2023 Drug član, 944 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je laka zemlja. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wildserbian 264 Napisano Septembar 28, 2023 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Marko Mijatovic- Mare moj kolega sa posla. Vozio je Beverlija 500. Bili smo taj dan zajedno u kancu. Covek krenuo kuci oko 18h i ode... vozio je desnom trakom uz bulevar i klinac se prestrojio iz leve u desnu (verovatno ga nije video), udario ga bocno i bacio ga na trafiku.. udario glavom o trafiku, pa o stub saobracajnog znaka i tu se sve zavrsilo. Ovde nije uproasten jedan zivot vec 4. Ima sina od 5 godina i nezaposlenu suprugu, podstanari etc... a i taj zivot tog decka od 19 godina je upropasten, treba se ziveti sa tim. Cuvajte se braco, svakodnevno imam licno bar 2-3 situacije od Borce do centra i nazad. Drkaju svi jebene telefone, voze ko zombiji hipnotisani. 4 21 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5289 Napisano Septembar 28, 2023 Drug član, 1892 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo me je potresla ova nesreća ... pogotovo od kad sam shvatio da je kolega sa foruma i da nije ništa pogrešno uradio... Čitao sam njegove postove - stekao utisak da je bio zreo i stabilan čovek, odgovoran u vožnji. Krenuo kući svojoj porodici - i odjednom ga nema više Ne mogu ni da zamislim kako se sada osećaju njegova žena i taj dečkić od 5 godina koji će jedva i da upamti svog oca, suze mi idu ... Neka im Bog da snage da prebrode ovu nesreću. Bog dušu da mu prosti. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8426 Napisano Septembar 28, 2023 4_tocka_i_karoserija, 1872 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Da li je moguće??? Pre jedva mesec dana: On 22. 8. 2023. at 11:01, Koprian je napisao: Nisam ni ja, pa sam se zbog zadnje gume igrao Dragutina Topica preko svog vizira i glavom skrcao branik na Corsi , nogom otkinuo onaj tegic na volanu (nasao sam ga 15m od motora) i to sve na <50m od stana, pri brzini ne vecoj od 20 km/h . Od tada kaciga uvek, ostalo i kad imam nosim selektivno, jbg ukrali mi sa sve prethodnim motorom pa se polako nabavlja. Iskreno saučešće porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wildserbian 264 Napisano Septembar 28, 2023 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Ma da imao je situaciju pre mesec dana. Kad su mu digli prethorni motor kupio je ovog Bev-a 500, i jebavao ga je motor celo vreme.. non stop je bio sa njim kod majstora, pa mu negde napukao ram, pa se gasio, pa nece da vuce etc… Pre nekih mesec dana sam mu onako usput rekao prodaj tog baksuza i kupi nesto od 250-300cc za kuca-posao rutu. Sahrana ce verovatno biti u petak u GM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sether 33 Napisano Septembar 28, 2023 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd, Gornji Milanovac Motocikl: Suzuki V Strom Prijavi odgovor kao problematičan Iako smo iz istog grada, nisam ga poznavao licno, a reklo bi se da je stvarno bio veliki covek... Neka mu je laka zemlja...Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4748 Napisano Septembar 28, 2023 Drug član, 3626 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Tuga Neka mu je laka zemlja. Klinci u automobilima su pogotovo opasni. Neki su polagali u hladnije vreme, kad nije bilo mnogo dvotočkaša na ulicama, i sad kad sednu za volan, nemaju nikakav osećaj za takva vozila. Obuka im manjka, rekao bih. Neki dan klinka, u vozilu auto škole, ima uslovno zeleno, gleda me, pravo ide u mene, ne zna šta da radi. Valjda konta da ja moram da stanem pošto je jača. Da nije instruktor suvozač zabo na kočnicu, izgazila bi me garant... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1038 Napisano Septembar 28, 2023 Drug član, 376 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750 sivi soko šaltalica Prijavi odgovor kao problematičan Saučešće porodici i prijateljima, neka su kolegi široki i čisti nebeski putevi, kada ovozemaljski nisu mogli biti. Budo ako budete skupljali neku pomoć u firmi javi ovde, možda će neko od kolega sa foruma priložiti koliko je u mogućnosti. 3 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2556 Napisano Septembar 28, 2023 Drug član, 1502 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Citam komentare na ovim portalima... Pa zar je moguce da su ljudi tako bezobrazni? Ljudski zivot je izgubljen a komentari su katastrofa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wildserbian 264 Napisano Septembar 28, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, vucko23 je napisao: Saučešće porodici i prijateljima, neka su kolegi široki i čisti nebeski putevi, kada ovozemaljski nisu mogli biti. Budo ako budete skupljali neku pomoć u firmi javi ovde, možda će neko od kolega sa foruma priložiti koliko je u mogućnosti. Skupljamo novac u firmi ali to ce nesto ici zvanicno u ime firme (sad sam isao do njegovog sefa). Probacu da nadjem racun od supruge, jer ima ovde ljudi sto su se druzili porodicno. Pa kad je vec situacija takva kakva jeste, sto kazes ti ko kolko moze…sigurno ce im znaciti. Cim saznam javljam. Promenio Septembar 28, 2023 član Wildserbian 1 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...