XRV RD04 47 Napisano pre 20 sati U prolazu, 54 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 4. 8. 2025. at 17:02, cvelei je napisao: Sad još da nadjem odgovarajući a pristupačan kofer za dve kacige i avantura može da počne. https://share.temu.com/10bBhn7LilA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1600 Napisano pre 20 sati Drug član, 2051 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, FreelanderNS je napisao: Lomim se izmedju ovog novog i honde nc750. Ima li ko iskustava? Nema sta da se lomis. Ako pare nisu problem honda. Jes ovaj 525 prelep ali sve ostalo je na strani honde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3546 Napisano pre 20 sati Drug član, 1774 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je u pitanju polovna Honda i to je pitanje u smislu za iste pare šta uzeti. A to pitanje je večno :-)Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreelanderNS 14 Napisano pre 20 sati U prolazu, 23 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: U potrazi :) Prijavi odgovor kao problematičan 14 minutes ago, bopk said: Nema sta da se lomis. Ako pare nisu problem honda. Jes ovaj 525 prelep ali sve ostalo je na strani honde. polovna stara mozda 5-6 godina. Imao sam CF, cekao sam 11 meseci far koji sam na kraju ja morao da kupim u HR jer Gevara nije nabavila... To mi j eglavna kocnica sa Kinezima, ne znam kakvo je stanje sa Voge? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreelanderNS 14 Napisano pre 20 sati U prolazu, 23 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: U potrazi :) Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, Gordak985 said: Mislim da je u pitanju polovna Honda i to je pitanje u smisli za iste pare šta uzeti. A to pitanje je večno Sent from my 2107113SG using Tapatalk U pravu si Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1600 Napisano pre 17 sati Drug član, 2051 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan To onda jeste dilema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreelanderNS 14 Napisano pre 14 sati U prolazu, 23 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: U potrazi :) Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, bopk said: To onda jeste dilema. Kako se pokazao voge na duze? plastike, agregat? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvelei 48 Napisano pre 12 sati U prolazu, 62 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Peda tek 250, voge 525dsx Prijavi odgovor kao problematičan Kupljen danas xland od 65l. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3526 Napisano pre 11 sati Drug član, 1664 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa kombinacija boja, za moj ukus, kao neki GS izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3546 Napisano pre 11 sati Drug član, 1774 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo koferčeSent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...