Jump to content

Moto Zajednica

VOGE 525 DSX

Recommended Posts

• Drug član, 2061 postova
  • Motocikl: Strom 650 xt
Pre 2 sati, FreelanderNS je napisao:

Lomim se izmedju ovog novog i honde nc750. Ima li ko iskustava?

Nema sta da se lomis. Ako pare nisu problem honda. Jes ovaj 525 prelep ali sve ostalo je na strani honde.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1841 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000

Mislim da je u pitanju polovna Honda i to je pitanje u smislu za iste pare šta uzeti. A to pitanje je večno :-)

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

• U prolazu, 24 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX S750
14 minutes ago, bopk said:

Nema sta da se lomis. Ako pare nisu problem honda. Jes ovaj 525 prelep ali sve ostalo je na strani honde.

polovna stara mozda 5-6 godina. Imao sam CF, cekao sam 11 meseci far koji sam na kraju ja morao da kupim u HR jer Gevara nije nabavila... To mi j eglavna kocnica sa Kinezima, ne znam kakvo je stanje sa Voge?

• U prolazu, 24 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX S750
10 minutes ago, Gordak985 said:

Mislim da je u pitanju polovna Honda i to je pitanje u smisli za iste pare šta uzeti. A to pitanje je večno 🙂

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

U pravu si :)

• Ne silazi, 1289 postova
  • Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE

Danas konačno stigle bočne torbe Rhinowalk. Zadovoljan sam izgledom i kavalitetom materijala. Veličina 25-32l. Sad se samo moram pozabaviti nosačem pa da vidim u praksi kakve su.

IMG_20250807_131434.jpg

IMG_20250807_131420.jpg

• Sviđa mi se 5

• U prolazu, 65 postova
  • Motocikl: Peda tek 250, voge 525dsx

Zanima me par stvari.

Koje su sve opcije na displeju? Do sad sam našao samo podešavanje sata,pritiska u gumama,stanje voltaže,potrošnje,predjenog puta.

Da li ima još nekih opcija kao na aftermarket displejima?

Da li je neko stavljao dodatke na fabrički vizir ili nabavljao neke pristupačnije aftermarket vizire?

• Svrati ponekad, 257 postova
  • Motocikl: Voge 525 DSX

To je otprikike to, imas opciju kad povezes plavi zub da ti pokazuje upustva za voznju ali samo kao strelice za skretanja i broj telefona kada te zove neko...

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

• Svrati ponekad, 130 postova
  • Motocikl: Tomos 14M, Voge 500DSX
On 8/6/2025 at 10:40 AM, FreelanderNS said:

polovna stara mozda 5-6 godina. Imao sam CF, cekao sam 11 meseci far koji sam na kraju ja morao da kupim u HR jer Gevara nije nabavila... To mi j eglavna kocnica sa Kinezima, ne znam kakvo je stanje sa Voge?

Sto se Voge-a tice, postoji firma cmpo u Engleskoj koja prodaje delove za kineske motore, evo adrese 

Porucio sam jedan deo pre nedelju dana, stiglo je jako brzo, za jedno nedelju dana stize na kucnu adresu ali je postarina 35dolara. Imaju svasta. Nisam mogao sa visa karticom da platim durektno vec je moralo preko paypall-a ali sve se brzo resilo. 

On 7/24/2025 at 2:45 PM, mangup said:

Pre malo više od mesec dana, bio sam u Beta motors NS. Servis na 5000 km, plaćen 17400 din, ulja na pretek.

Molio sam ih malo da ispuste, jer na mestu gde se gleda koliko ima ulja ni se video nivo, bilo je prepunjeno.

Kažu tako bi trebalo. Reko samo vi ispustite da bude izmedju min i max. I pokazujem im manual. ...

Naplaćeno 3.5 litre ulja, a posle sam video da ide 2.5l. Sledeći put do Nautike na servis.

image.thumb.png.c6616943cc6b75b6d988a6a1ef88c8ac.png

Naplatili su ti vise. Ako mozes uradi sam servis, samo nabavi nesto za skidanje filtera ulja. Za 500dsx ide Hiflo 204 filter ulja, verujem da je identicno i za 525. 

• Sviđa mi se 1

On 7/23/2025 at 12:19 PM, Alex989 said:

@cvelei

Što se tiče 525 sa fabričkim prenosom 90kmh ti je na nekih 4000 obrtaja u šestoj brzini. Neka normalna vožnja, ja sa 100kg i zadnji kofer potrošnja je ispod 4l. Visok sam 185cm i sa fabričkim vizirom vetar mi pri većoj brzini ide baš ispod kacige i podiže je, ali danas mi stiže povišeni vizir pa ću videti ima li efekta. Mali servis ti je oko 11000, ja sam do sada prešao 4000km i imao sam problema jedino sa vibracijama fabričkog nosača vizira i crash bara i oba se rešavaju vrlo lako. 

Za duže relacije moraš praviti pauze na svakih sat vremena jer je sedište malo tvrđe za moj ukus. Suvozačevo je mekše. Motor ima dovoljno snage čak i sa dve osobe pogotovo ako uporediš sa hondom nx500 ili benelijem trk500. Ja sam ga najviše vozio 180 po njegovom satu i ima još prostora. Nisam proveravao koja je brzina na navigaciji ali je sigurno manja od te.

Ako te još nešto zanima a zaboravio sam da napišem pitaj slobodno.

Fabricki Voge 500 dsx u 6-oj brzini na oko 4000obrtaja ide 80km/h ako se ne varam i to je generalno malo. Cuo sam da ljudi ugradjuju veci prednji lancanik( za jedan zub vise) i da je situacija bolja. Inace, 500dsx ide tik nesto preko 160km/h i razlika sata i gps-a je mozda 2-3km/h. Inace, 525dsx je isto deklarisan 160km/h za max brzinu.

• Sviđa mi se 1

• Svrati ponekad, 156 postova
  • Motocikl: vog2 525 dsx

prosle nedelje sam bio sa 525 u rumuniji i obiso i transalpinu i transfaragašan motor je sve izdrzao bez problema ali po me ni nije za neko akanje i neku brzu voznju cajger laze min za 12km ne palite sa da moze da ide 160 .na 140km  na cajgeru on ide 128 po gps....

• U prolazu, 14 postova
  • Motocikl: Voge ds525x

@vlada53 170 na njegovom satu, 155 gps i ima još prostora. Ali samo sam ja bio na motoru, bez prtljaga i sa fabričkim vizirom. Sada imam givi povišeni vizir na kom je bila nalepnica 130kmh max, i ako je u podignutom položaju vibracije su prevelike ako pređeš 130kmh po njegovom cajgeru. 

• U prolazu, 65 postova
  • Motocikl: Peda tek 250, voge 525dsx

Da li neko zna da li su isti viziri na 525 dsx i 625dsx?

Naišao sam na zanimljivu ponudu za 625 ali neznam da li odgovara i za 525.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja