Jump to content

Moto Zajednica

FreelanderNS

Članovi
  • Broj tema i poruka

    8
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Novi Sad
  • Motocikl
    U potrazi :)

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

FreelanderNS's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

7

Reputacija u zajednici

  1. Pozdrav, treba mi neka preporuka gps trackera, lanca i alarma za motor. Stoji u dvoristu zgrade i treba mi neko obezbedjenje. Bitno mi je da imam neki vid obavestenja na telefonu. Neki optimalni odnos cene i kvaliteta. Hvala unapred!
  2. U Tago Moto Centar iz Novog Sada je pouzdana kupovina?
  3. Sta si na kraju pazario? Imam isti problem koji si imao :)
  4. Iako sam ciljao onu gore LS2 kada sam je probao sve pade u vodu. Duguljasta mi glava Pazario sam ovu. Zaista mi se svidela ali jeste skuplja 10k. Motor koji planiram da pazarim je ninja 300 ili 250. Mislim da kao pocetniku je i vise nego ok. Hvala vam svima na pomoci. LS2 KACIGA CHALLENGER FF327 JEANS - DD MOTO DDMOTO.RS LS2 CHALLENGER FF327 Dizajnirana od strane profesionalnih trkača MOTOGP, MOTO2 i MOTO3, u saradnji sa LS2...
  5. U sustini ne znam da li su LS2 ok marka? Da li postoji jos neka bolja za te pare, vidim da imajuok ocene i ok prolaznost na onim crash testovima 3-4 zvezdice. Ova mi je za sada jedan od izbora, sutra cu u ddmoto pa da je isprobam LS2 KACIGA FF800 STORM JEANS - DD MOTO DDMOTO.RS LS2 STORM FF800 Visoke performanse, savremen i moderan dizajn. Lagana, ali jaka, jednostavna za upotrebu sa duplim portom koji omogućava konstantan protok vazduha i...
  6. Pozdrav! kratko pitanje. Koja je best buy kaciga do 16-17000? Full face mi treba i prva je koju kupujem u zivotu. Koje marke da gledam, modele?
  7. Da li je neko imao priliku da vozi ninja 250 i ninja 300? Kolika je razlika? Da li je vredna 1000-1500 evra? Iskreno lepse izgleda 300, lepsa linija, sat... Mislim da je par konja razlika.
  8. Jeste... Ne kontam kako mogu napraviti tako dobar motor sa tako ruznim satom. Kao na traktoru...
  9. Slazem se, ali na oglasima gomila novih peda... Cfmotoa isto ima. Svi stari godinu, dve. Ne verujem da ne bi zadrzavali da valja. Svi kazu prerasli. Sumnjivo mi to. Blizi sam iskreno ninji. Ako imate jos neki predlog, za neki treci motor, slobodno:)
  10. Postovanje i pozdrav svima! Totalni pocetnik sam, pokupovao sam opremu i sada razmisljam koji motor bih uzeo kao prvi. Ova dva navedena su mi se bas svidela. Vidim da CF hvale na YT, ne znam da li je sponzorisano ili je stvarno dobar motor? 10 godina i vise razlike izmedju Kawe i CF ne znam koliko je vazno i da li kompenzuje to sto je ovaj proveren motor a ovo novo kinesko vozilo. Sta mislite? Svako dobro svima!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja