Blaza 9899 Napisano Jun 24 Ne silazi, 2304 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pa, desna na kočnicu... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jun 24 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Svaka škola drugačije.Mene nisu terali da vozim uz desnu ivicu kolovoza,ni na časovima ni na polaganju. Na časovimaOd onih 40 časova,il koliko već platiš,došao sam na dva,i na polaganje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mali Ika 205 Napisano Jun 24 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Ninja 250r '08 Prijavi odgovor kao problematičan Ja na kill switch gasim uvece kada treba da uteram motor u garazu da mi ostane svetlo dok ga parkiram, inace uvek na kljuc 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetraBG 213 Napisano Jun 26 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT-07 , super soco ts1200r Prijavi odgovor kao problematičan On 6/24/2024 at 2:02 PM, solidSnejk said: Lol, prvi put cujem ovo za levu nogu, meni to nije spominjano, a metar uz ivicnjak mi je tek wtf. Meni su skinuli cak poen na ispitu zato sto sam na putu pod uglom (pad je isao bocno)spustila desnu nogu zbog balansa prilikom zavrsetka polukruznog (niska sam) i onda prebacila na levu dok sam cekala da se ukljucim u saobracaj 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1322 Napisano Jun 26 Drug član, 865 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Ja kad sam za A polagao. April mesec, oko 9°C, pljusak... Poligon deli prostor sa vozilima iz auto skole, a to su autobusi iz kojih je iscurelo ulje po celom poligonu, a ja trebam da radim poligonske radnje... Zamolim instruktora da ono forsirano kocenje uradim blaze dosta, jer motor nema ni abs niti ista od pomogala... Dozvolio. Sve proslo super, jedini problem je bio taj sto nisam imao pinlock, pa kad stanem na semafor ne disem dok ne upali zeleno. Sreca u nesreci zapao me termin kad nema ljudi u gradu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3080 Napisano Jun 27 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Ja polagao za A u januaru, možda februar beše... Smrz'o se ko dupe, vizir ledi iznutra, odradio poligon, i posle vožnje u saobraćaju od 200-300m rekoše mi "Mali, beži kući da se ne razboliš!" Hvala im Tih godina se inače redovno padalo i na teorijskim i na praktičnim ispitima a koštali su kao pakovanje žvaka pa nikoga nije bilo briga... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9899 Napisano Jun 27 Ne silazi, 2304 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pomoć prijatelja... Karburatori, 2 kom, Kawasaki 500 cm3, imaju i grejanje preko antifriza. Između njih ima dve T račve, gornja plastična i donja, nešto između. Pitanje, gde ide glavni dovod goriva ? @Alekre, @N.F.S.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22162 Napisano Jun 27 Integrisan, 9546 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Dole dovod, gore preliv.... (ostaje slobodno to gore). 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
solidSnejk 100 Napisano Jun 27 U prolazu, 40 postova Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan 16 hours ago, PetraBG said: Meni su skinuli cak poen na ispitu zato sto sam na putu pod uglom (pad je isao bocno)spustila desnu nogu zbog balansa prilikom zavrsetka polukruznog (niska sam) i onda prebacila na levu dok sam cekala da se ukljucim u saobracaj Ma to za balans izgleda pisu svima, skinuli i meni, a ni sami verovatno ne znaju zasto. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1602 Napisano Jun 27 Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite o Hondi Shadow 1100 1989 god? Negde sam procitao da je imala manu sa hidropodizacima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8186 Napisano Jun 27 Ne silazi, 2142 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Zarkela je napisao: Sta mislite o Hondi Shadow 1100 1989 god? Negde sam procitao da je imala manu sa hidropodizacima... Zarkela ne zameri,ali 89-to godište,ima manu sa svime i svačim.Jedino ako nije salonski primerak. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2748 Napisano Jun 27 Ne silazi, 4850 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pomoć prijatelja... Karburatori, 2 kom, Kawasaki 500 cm3, imaju i grejanje preko antifriza. Između njih ima dve T račve, gornja plastična i donja, nešto između. Pitanje, gde ide glavni dovod goriva ? @Alekre, @N.F.S....Доле, него код KLEа пожељно је да се грејање елиминише.Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2748 Napisano Jun 27 Ne silazi, 4850 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite o Hondi Shadow 1100 1989 god? Negde sam procitao da je imala manu sa hidropodizacima... Хонда Шедоу никад није имала проблем ни са чимеSent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Jun 27 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ... Osim sa reglerom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2748 Napisano Jun 27 Ne silazi, 4850 postova Prijavi odgovor kao problematičan ... Osim sa reglerom Мислим агрегатскиSent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2748 Napisano Jun 27 Ne silazi, 4850 postova Prijavi odgovor kao problematičan А са струјом мајсторе не знам неки модел који није имао мукуSent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Jun 27 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bogami si u pravu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 201 Napisano Jun 27 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan @Krokodilo En 500 1996 godiste ima grijanje karburatora. Da li je i njemu preporucljivo i zasto da se eleminise? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2748 Napisano Jun 27 Ne silazi, 4850 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Krokodilo En 500 1996 godiste ima grijanje karburatora. Da li je i njemu preporucljivo i zasto da se eleminise?Да, исти је агрегат. Зна да попусти зид карбуратора одоздо и да пуни цилиндре расхладном течношчу, зна да у најнезгоднијем тренутку почне цурење расхладе. Кад пропушта одоздо агрегат дими, не прима штеловање, гуши на велики обртај и све то доведе до: зашто су ти косе, побелеле друже?Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetraBG 213 Napisano Jun 27 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT-07 , super soco ts1200r Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, solidSnejk said: Ma to za balans izgleda pisu svima, skinuli i meni, a ni sami verovatno ne znaju zasto. Verovatno moraju nesto da zapisu da ne bude cista '5tica' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 201 Napisano Jun 28 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan @Krokodilo Hvala na objasnjenju. za sada je sve ok, al cemo da to rijesimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-ks 843 Napisano Jun 29 Zainteresovan, 295 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan Чиме да очистим ово на алуминијуму? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10091 Napisano Jun 29 (promenjeno) Drug član, 1497 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Vodena šmirgla 1000 - 2000 pa pasta K2"Aluchrom" i bude kao ogledalo. E sad, možda želiš matirano... Tu je i lanac stradao. Šta je izazvalo takvu koroziju, kiselina iz akumulatora? Promenio Jun 29 član bajker71 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-ks 843 Napisano Jun 29 Zainteresovan, 295 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan Не знам ни сам, данас ми стигао мотор из Швајцарске. Власник рече да је дуго стојао у гаражи, иначе је све остало 1/1 само ово није... Негде сам прочитао може Антиростом да се скине? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10091 Napisano Jun 29 Drug član, 1497 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da bi od antirosta Al mogao da pocrni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...