Jump to content

Moto Zajednica

solidSnejk

Članovi
  • Broj tema i poruka

    23
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

1 Pratilac

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Motocikl
    SV650

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

solidSnejk's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

81

Reputacija u zajednici

  1. Koji broj patika nosis? Ja sam 43 1/3, pa me zanima da li bi i meni bile velike?
  2. Poyy Petryy, lepy mty!
  3. Koje ulje sipate u njega (prva generacija) ? Ja sam stavio fabricku 10w30 preporuku, al' mi mnogo njih preporucuje 15w50. Je l' lepse ubacuje u brzine sa guscim uljem, trenutno mi se cini da "klikce" jace nego sto bi trebalo? /edit Na savet Luka9905 sam krenuo da menjam brzine na 6-7k obrtaja i menjac radi mnogo glatkije. Pre toga sam menjao na nizim obrtajima i menjac je "kliktao", tako da ako neko ima slican "problem", eto potencijalnog resenja.
  4. @zagadjenje Ja imam ovaj sa Alija (ne prodajem, ali preporucujem, stigao je za 20-ak dana). Evo kako je legao. Sa 110 sad imam osecaj kao pre na 80, tako da sto se mene tice - dobro potrosene pare.
  5. Pozdrav Zekovicu, brate po agregatu!
  6. @Dudico Vozio sam vec stotinak kilometara "u cugu", sve mi je ok osim pantalona, a to cu mozda kupiti danas. Vozih i po letnjim putevima i po onima od nasutog kamena, to mi je jos zabavnije nego asfalt. Mislim da cu odvesti rutu Pancevo-Sombor cim motor dodje sa servisa, pa posle toga krece plan za CG. @Libero Hvala, polazna tacka je Pancevo, a zavrsetak ce biti ili Podgorica ili Herceg Novi (pa cu posle obici stvari uz obalu). @Petre @Forsberg Ma kontam da verovatno mogu i odjednom da izvezem 600, ali necu da rizikujem da krenem negde da kljucam, bolje biti odmoran, pogotovu na putu koji mi nije poznat. Hvala za savet za cepice, ubacicu ih. Btw: je l' bi mozda mogle umesto njih one bluetooth slusalice koje se ubacuju u uvo (imaju silikonski nastavak, pa smanjuju malo buku) ?
  7. Kontam da je ovo odgovarajuca tema za ovo pitanje. Da li je pametno ici do CG motorom kao pocetnik na velikom motoru? Opremio bih se dobro sto se tice odece, ali zanima me na sta jos treba obratiti paznju? Mislim da bih put podelio na dva dela, 300km + 300km, 600km je mozda previse za pocetak. Motor je SV650, bice sveze servisiran i dodao bih vizir za ovaj put.
  8. Vrh izgleda! Kako pravis natpise, neki plotter ili (nisam previse upucen) ?
  9. Je l' vam se desava da vam se priblizavaju likovi u kolima kad se provucete na semaforu? Recimo stojite i oni su udaljeni prvo oko metar, ali krenu da se priblizavaju polako, sve do nekih 40cm, dok crveno jos gori? Sta raditi u ovakvim situacijama?
  10. Moj majstor kaze da SV1000 nije ni priblizno pouzdan kao SV650, mozda je do toga.
  11. Autoput je najmanji problem, veci problem ti je vetar na tom motoru.
  12. Ide Gaz! Okaci neke fotke te MT sedmice, previse je lep motor da ne bude slikan.
  13. Poyy za sve koji su mi mahnuli danas u prolazu, a ja sam samo klimnuo kacigom jer sam glupi pocetnik.
  14. Ok, znaci ovo je bezbedno onda? Pomesah u odnosu 1:1.
  15. Je l' ok da stavim G12 / G12+ antifriz u ovaj moj Suzuki (SV650, prva generacija) ? Nigde ne mogu da nadjem jasan odgovor.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja