Jupiter 3313 Napisano Maj 12, 2022 Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Reci, ležiš na rezervoaru, a ruke gore. Pa se izviruješ da vidiš kroz vizir. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ficha007 300 Napisano Maj 13, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Šid Motocikl: biće Prijavi odgovor kao problematičan 'Bem li ga...na ovim slikama ne deluje tako. Vidim da ima dve opcije sedišta, 82 i 84.5cm tako da je nešto niži u odnosu na, na primer TRK 502 X na kojem sam sedeo u salonu. Mislim da definitivno treba pogledati na sajmu kako je to sve spakovano, jer kako čitam po stranim testovima, niti jedna niti druga visina sedišta ne predstavlja problem da se vozač oseća kaao da je "u motoru" Pominju da čak ni sama težina nije neki problem, jer je dobro izbalansiran odnosno tanak i uzak baš tamo gde treba, a ovako kako ga posmatram na slikama veoma me potseća na Teneru 700 i Tuareg 660 koji su, doduše, od njega lakši, ali ih on opet "dobija" cenom koj je osetno niža u odnosu na njh. Kvalitetom tek treba da se dokaže, ali vidimo da je Benelli sa svojim TRK 502 i 502X utro veoma lep put za ostale proizvođače. Kao što svaka roba ima svoga kupca, tako će i ovaj motor verovatno imati svoje poklonike upravo zbog "ciljane" i "pogođene" sličnosti sa Tenere 700 i Tuareg 660. Čak se pominje i A2 verzija sa 48KS, što znači da napada i segment TRK 502 X. Promenio Maj 13, 2022 član ficha007 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1052 Napisano Maj 13, 2022 Drug član, 1013 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Video i ja danas na sajmu. Covek koji radi tamo mi je veoma interesantnu pricu ispricao. Rekao mi je da agregat nije licenca od kawe nego kupuju agregate od kawe ali meni je to opasno sumljivo. Kaze da kinezi imaju samo 30% vlasnistva a da je motor potpuno Italijanski proizvod. Ako je sve to istina ovaj motor nije losa prica, jedino sto bi ja promenio je to da bi stavio 21" napred.Послато са SM-A525F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6459 Napisano Maj 13, 2022 Enduraš, 6405 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Moto moroni su kupili kinezi, agregat je kineski tako da ta priča ne pije vodu, mada lepo zvuči Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1469 Napisano Maj 13, 2022 Drug član, 1110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Aha, sve istina...Kad hoćeš da prodaš nešto, besomučno pričaš ono što su ti rekli, da tako pričaš ..."... In the fall of 2018 it was announced that ownership had transferred to Zhongneng Vehicle Group.[21]"Ima na webu samo treba da se napiše u gugletu MotoMorini.. Odmah iskoči..."... Though the Euro5-friendly 649cc, 59bhp parallel-twin engine needs to be revved for brisk progress, there’s a decent spread of torque. It's also made by Morini's Chinese neighbours CFMoto and acts as a stressed member in a robust-looking tubular steel frame."Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1469 Napisano Maj 13, 2022 Drug član, 1110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Ah da...I opet kažem, meni je zanimljiv...Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2910 Napisano Maj 13, 2022 Drug član, 1462 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan CF moto 650 motori su se čini mi se solidno pokazali, smislen je to potez potpuno. Pročitah da se sklapa u italiji, sad, da li je to plus ili minus, kako ko gleda :-) Meni se sve više sviđa što ga više gledam.Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1104 Napisano Maj 15, 2022 Drug član, 1098 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Gledao bas juce review koji radi Kokkina Fegaria. Po njemu odličan bajk, pored toga sto je lep, brembo odlične kocnice, vrhunske Marzoki vile, dobar CF motor. Nije enduro ali sposoban i za nesto vam asfalta. Da ne prepricavam, evo i videa koga interesuje. https://youtu.be/6PdrZb66C5o 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7803 Napisano Maj 15, 2022 Drug član, 3218 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Ona priča od pre desetak godina kako ćemo uskoro voziti kineske motore se polako obistinila... Nemam ništa protiv što je proizvodnja u Kini, osim što imam problem sa... kako da se izrazim... ISKRENOŠĆU kineskih firmi. Ruku na srce, nije baš da ih prati reputacija da su pošteni, iskreni, da su sve svoje sami stvorili a ne ukrali, da drže do svog ugleda... Ovaj beneli se polako izdiže iz mase, pa predpostavljam sa je Morini hteo da zajaše isti talas.... "Nije Kinez nego Italijan, samo se tamo sklapa"... .. ruku na srce, ko kupi KTM kupuje istu priču, samo je to sendvič za Germane, tek oni ne vole kinesko (osim gazde, njemu se isplati ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3313 Napisano Maj 15, 2022 Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Gorenje, firma koja proizvodi belu tehniku, u vlasništvu Slovenaca. Određene reputacije i kvaliteta. Dolazi Panasonic, Japanci. Kažu ova nalepnica mora tačno u milimetar da bude zalepljena. Nakon nekoliko meseci Japanci vide da nije to to, po njihovim standardima, i odlaze. Dolaze Kinezi, kažu jebeš nalepnicu, samo ih proizvedite što više. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tedybear 982 Napisano Maj 15, 2022 Zainteresovan, 283 postova Lokacija: Bled, SLO Motocikl: Stelvio. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Jupiter je napisao: Gorenje, firma koja proizvodi belu tehniku, u vlasništvu Slovenaca. Određene reputacije i kvaliteta. Dolazi Panasonic, Japanci. Kažu ova nalepnica mora tačno u milimetar da bude zalepljena. Nakon nekoliko meseci Japanci vide da nije to to, po njihovim standardima, i odlaze. Dolaze Kinezi, kažu jebeš nalepnicu, samo ih proizvedite što više. Nije bilo baš tako. Panasonic se nije odlučio za vlasništvo posle detaljnog pregleda financija. Gorenje je tada bio u minusu od nekoliko desetina milijona €. A Hisense kupio zbog direktnog prisustva u EU i tako boniteta u smislu carine itd. I još su u minusu.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3614 Napisano Maj 15, 2022 (promenjeno) Drug član, 2462 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Andrej_Hotstepper je napisao: Ona priča od pre desetak godina kako ćemo uskoro voziti kineske motore se polako obistinila... Nemam ništa protiv što je proizvodnja u Kini, osim što imam problem sa... kako da se izrazim... ISKRENOŠĆU kineskih firmi. Ruku na srce, nije baš da ih prati reputacija da su pošteni, iskreni, da su sve svoje sami stvorili a ne ukrali, da drže do svog ugleda... Ovaj beneli se polako izdiže iz mase, pa predpostavljam sa je Morini hteo da zajaše isti talas.... "Nije Kinez nego Italijan, samo se tamo sklapa"... .. ruku na srce, ko kupi KTM kupuje istu priču, samo je to sendvič za Germane, tek oni ne vole kinesko (osim gazde, njemu se isplati ) Što bi mr Anderson (ispravka ... Smith! hvala drugar @TAZZ) rekao...''it is inevitable'' International Production WWW.BMWGROUP-WERKE.COM Promenio Maj 15, 2022 član mick Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1469 Napisano Maj 15, 2022 Drug član, 1110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan To je agent Smith Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3614 Napisano Maj 15, 2022 (promenjeno) Drug član, 2462 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, TAZZ je napisao: To je agent Smith Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk Jes...greška! sve nekako naginjem ka Andersonu ali Smit izgleda pobeđuje Promenio Maj 15, 2022 član mick Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1469 Napisano Maj 20, 2022 Drug član, 1110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Jbt, ja sam ko mečka... Nekako mi se čini... Mali ...Elem,Mene se sviđa, ali!Položaj fuzastera, noge, i nosača za zadnje fuzastere... Nešto mi tu ne funkcioniše kako treba.U svakom slučaju ne bih ni kupovao sad, nego možda sledeće godine ... Ali ne kapiram, da li mi je mali ili je ok. Aman bre ne yebite, mislim na motor, ne na o0o. To znam da mi je malo...Upravljač mi je nekako nizak, navikao sam da je viši..Generalno mi se đa, ali naravno da bih prilagodio sebi sa sitnicama, Handguard, Touring vizir, alu skid plate, crashbar... Podigao bih upravljač jedno 3-4cm... Izrada...Kilometrima ispred TRK/TRK-X Benelli, negde uz CF Moto...Ali kada se pogleda V-Strom 650 i uporedi sa ovim...X-Cape je jedno 2 stepenika iznad. Lagano...Izrada, utisak, položaj, kvalitet na pipanje, prekidači, oprema motora, komponente...ĐA mi se...Za 7500...BoooogamiiiiiTo je moj utisak.I ne mora da oslikava realno stanje i utisak nekoga drugog.Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1824 Napisano Maj 20, 2022 Drug član, 1385 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Jbt, ja sam ko mečka... Nekako mi se čini... Mali ...Elem,Mene se sviđa, ali!Položaj fuzastera, noge, i nosača za zadnje fuzastere... Nešto mi tu ne funkcioniše kako treba.U svakom slučaju ne bih ni kupovao sad, nego možda sledeće godine ... Ali ne kapiram, da li mi je mali ili je ok. Aman bre ne yebite, mislim na motor, ne na o0o. To znam da mi je malo...Upravljač mi je nekako nizak, navikao sam da je viši..Generalno mi se đa, ali naravno da bih prilagodio sebi sa sitnicama, Handguard, Touring vizir, alu skid plate, crashbar... Podigao bih upravljač jedno 3-4cm... Izrada...Kilometrima ispred TRK/TRK-X Benelli, negde uz CF Moto...Ali kada se pogleda V-Strom 650 i uporedi sa ovim...X-Cape je jedno 2 stepenika iznad. Lagano...Izrada, utisak, položaj, kvalitet na pipanje, prekidači, oprema motora, komponente...ĐA mi se...Za 7500...BoooogamiiiiiTo je moj utisak.I ne mora da oslikava realno stanje i utisak nekoga drugog.Sent from my motorola edge 20 pro using TapatalkKao da si nekom detetu ukrao bicikl, tako izgledaš na tom govancetu...Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1469 Napisano Maj 20, 2022 Drug član, 1110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Dakle kao što sam mislio ...Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4958 Napisano Maj 20, 2022 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Ko nije video uzivo motor, neka ode da vidi. Moze da uporedi iz prve ruke sa Vstrom 650, stoje jedan do drugog. Bice registrovani oba, pa moze da se uporedi i voznja. Ja volim Suzuki, to mi je omiljena marka. Realno ovaj morini, ima sve bolje osim agregata koji je v2 na stromicu veoma zabavan. Morini ima brembo kocnice, marzocci 50mm full štelujuće USD vile i takodje stelujući singl amort nazad. Zadnja vila masivna pod uglom nekim, nije cevka kao na stromicu. Ima visi klirens, veci rad vesanja. Veliki 7inca tft ekran. Modove voznje. Vezu sa telefonom. Sve deluje premium na njemu, svaki sraf, svaka plastika, sediste, fuzasteri... Kazem, treba otici i videti, koga interesuje naravno. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7803 Napisano Maj 21, 2022 Drug član, 3218 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ....nego, jel neko izbrojao novce? Jel kupio neko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4958 Napisano Maj 21, 2022 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Andrej_Hotstepper said: ....nego, jel neko izbrojao novce? Jel kupio neko? Prodata 2 kolko su nam rekli, al ne znamo kome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša3 31 Napisano Maj 21, 2022 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Markone88 je napisao: Ko nije video uzivo motor, neka ode da vidi. Moze da uporedi iz prve ruke sa Vstrom 650, stoje jedan do drugog. Bice registrovani oba, pa moze da se uporedi Registrovaće Stroma i X-cape za test vožnju? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1469 Napisano Maj 21, 2022 Drug član, 1110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan MM registruju, za cca 7-10 dana. Čekaju homologaciju.Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ziks 91 Napisano Maj 23, 2022 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: F850GS . Pre toga: CB1000R SC80,CBF500 Prijavi odgovor kao problematičan On 13.5.2022. at 21:32, Gordak985 je napisao: CF moto 650 motori su se čini mi se solidno pokazali, smislen je to potez potpuno. Pročitah da se sklapa u italiji, sad, da li je to plus ili minus, kako ko gleda :-) Na ramu pise Made in P.R.C . Bio , video i odusevio se . Iskreno , izgleda mnogo bolje uradjen od vstroma... Cena je ok skroz , komponente su dobre , gume su pireli , elektronika je bosch . Ako se beneli pokazao ok , ne znam sto MM ne bi ? Sta bi moglo da krene naopako ? Jedino da pocne ram da mu truli . 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ziks 91 Napisano Maj 23, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: F850GS . Pre toga: CB1000R SC80,CBF500 Prijavi odgovor kao problematičan Što se veličine tiče evo mene sa 192cm i 93 kg . Jedino mi je malo čudan polozaj nogu , nekako ne može lepo da se stisne rezervoar zbog ove linije koja je izbačena . Verujem da nekom nižem to ne bi smetalo a i da bih se brzo navikao . Promenio Maj 23, 2022 član ziks 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2910 Napisano Maj 23, 2022 Drug član, 1462 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, ziks je napisao: Što se veličine tiče evo mene sa 192cm i 93 kg . Jedino mi je malo čudan polozaj nogu , nekako ne može lepo da se stisne rezervoar zbog ove linije koja je izbačena . Verujem da nekom nižem to ne bi smetalo a i da bih se brzo navikao . Gledam u te linije rezervoara i baš deluju "neudobno" za kolena... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...