Jump to content

Moto Zajednica

ziks

Članovi
  • Broj tema i poruka

    110
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

1 Pratilac

O članu ziks

  • Rođendan 17.08.1981.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Novi Beograd
  • Motocikl
    F850GS . Pre toga: CB1000R SC80,CBF500

Poslednji posetioci profila

796 profile views

ziks's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

86

Reputacija u zajednici

  1. Naručio ga na nekoj akciji za Black Friday online u Motocardu prošle godine
  2. Imam alpinestars chrome street već godinu dana i prezadovoljan sam. U vecini slučajeva prvi izbor za po gradu, i okolini. Nije vruć, od 20 do 30 stepeni ga koristim, za preko mesh. Jako je udoban i izgleda kao pravi duks sa ok zaštitom.
  3. ziks

    Shark Spartan RS

    Ima novi vizir, kao spartan GT. Slobodno mogu da kažem da je to najbolji vizir od svih kaciga na tržištu.
  4. ziks

    Shark Spartan RS

    Moram samog sebe da citiram jer nije rpha 70 toliko loša koliko sam je nacrnio. Kako sam promenio motor i presao na adv, sve češće nju koristim u odnosu na spartan RS, nekako mi više leži. Neverovatno koliko položaj sedenja i vrsta motora utiču na osećaj kacige. Tako da za naked spartan RS sve preporuke, za touring hjc. Bar iz mog iskustva.
  5. ziks

    F900GS

    Ne bih se složio, onda bi mogao da kažeš svaki motor koji ima okrugli far je identičan. Mada se slažem da je transalp izgledao ovako ne bih imao ništa protiv :-)
  6. Nije M, to je tzv Trophy kolor šema . Iskreno na prvi pogled mi je bio WTF?? Sada mi se sviđa. 1250 već deluje zastarelo po dizajnu u odnosu na 1300. Biće to popularan i ne sumnjam vrhunski motor. Videćemo u 17h.
  7. ziks

    F900GS

    Dok ne "uđe u oko" . Realno nije lako napraviti dopadljiv adv motor, pogledaj samo vstromove(650 i 800), apriliu tuareg, pa i transalpa. Meni su desert x, tenere i africa twin jedino lepi, mada je i to mnogima diskutabilno.
  8. ziks

    F900GS

    Provozao transalp i f850 jedan pa odmah drugi i kupio gs. Super je honda i sve, agregat ima lepsi zvuk na leru, ali je zavrsna obrada i udobnost na bmw-u nivo iznad.
  9. ziks

    F900GS

    Danas bi BMW trebalo da predstavi F900GS i verovatno jos neki model. Po naslovnoj slici deluje da ce biti vise enduro a manje adventure u odnosu na f850gs. Ostaje da vidimo, premijera je za par sati
  10. Uskoro bi trebalo da izadje svart 901, ako ga tako budu nazvali.. pa eto
  11. Hvala, gde si ih pogledao? Vidim da ih u Beogradu skoro nigde nema na stanju.
  12. U odnosu na ostale, cena skoro duplo niža. Jesu li toliko loši ili su best buy trenutno? Ima li neko iskustva s njima? Kofer LS2 ALU crni 35L MOTOBIKESHOP.RS
  13. f850gs? ja ga kupih pre neki dan, nije za off kao ktm ili tenere ali je zato za put fantastican, mada i van asfalta nije los.
  14. ziks

    BMW F750 GS

    @Herr Kakva su iskustva posle toliko godina? Za par dana treba da preuzmem f850gs pa me interesuje iskustvo nekog iz prve ruke. U prinicupu su to isti motori...
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja