Jump to content

Moto Zajednica

Je li nekome poznat motor? Informisanje pre kupovine.

Recommended Posts

• Drug član, 1683 postova
  • Motocikl: CF Moto 450MT

Није хтео да скида, али није могао да одоли.🤣
Па бар 15.

• Haha 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1825 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 650
Pre 12 sati, Bojan_Jgd je napisao:

Pa što mu skinuše samo 15.000 🤔

Psihicki moment. To su doktori prevara. 

Na oko lep, kilometraza blizu stotke, kada ih niko ili slabo kupuju, a ovo taman da kod tebe uhvati stotku i teze ga prodas.

Takodje, zasto samo 15k?

Racunaju, i ako privalis, provalices za malo i pristaces na kupovinu, a ako "smotaju" 50k, to je vec ozbiljno, mozes da vratis motor, a mozda ih i bijes...

• Sviđa mi se 2
  • Haha 1
  • Podržavam 2

• Drug član, 1426 postova
  • Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2

Ovo mi se čini kao skroz realan scenario.

Svakako, srećan sam što nisam ispao vo, a šta je tačna istina, nit me interesuje nit Bože daj. :D

• Podržavam 1

• Malinar u pokusaju, 1957 postova
  • Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050

Uh taj tiger je babaroga motor u svakom smislu.

Konkretno, ne znam ko ovo prodaje, verovatno jedan lik iz Korićana što se bavi uvozom iz inostranstva, čuo sam za ovaj model da je imao odredjenih mana, sad to su priče rekla-kazala, probao sam ga jednom, baš je pogodjen i sa snagom, udobnošću, ciklistikom, sve je kako treba...

Promenio član milomir22
  • Hvala 1

• Svrati ponekad, 184 postova
  • Motocikl: Kavasaki EN450A Yamaha Diversion 900

Nije iz Koricana iz Malih Pcelica neki Aca farbar ga prodaje.

• Podržavam 1

• Integrisan, 8769 postova
  • Motocikl: TDM 900

Meni se odmah upali alarm kad motor prodaje neki majstor. Pogotovo ako je neki lokalni što radi u kolibi.

Skoro smo gledali jedan takav motor... Farban, zazori na plastikama ovaki i onakvi, far stoji ovako, plastike oko ivice fara onako, zrikav motor što bih ja rekao. Semerinzi na viljuškama ispucali, vila radi kao motika, ulje u kočnicama zamenjeno za još za vreme Koštunice. Beži odatle iz momenta :D

• Hronični Motociklopata, 8001 postova
  • Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom

Može biti a i ne mora, nekad je zajeb, a nekad bude dobra prilika, samo treba umeti razlikovati jedno od drugog.

• Podržavam 1

• Drug član, 1344 postova
  • Motocikl: B King

Ma sve to OK, i opravdano, ali ispustiti motor koji ti se sviđa i koji je korektan zbog skidanja 15hkm malo mi je too much... Pregledaš, pogledaš, stanje je bitno a ne brojka na satu, pogotovo ako se razlikuje za tako malo... E sad, ako je nepoverenje u prodavca i u motor otišlo 'u crveno' zbog toga, onda opet OK. Svako ima svoj rezon. Ja sam mnoooogo veća paljevina i mnoooogo lakše prelazim preko trivijalija ako ocenim da je vozilo (motor/auto) dobar primerak za mene.

• Sviđa mi se 3
  • Podržavam 1

• Drug član, 1552 postova
  • Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri

Ja sam oba motora uzeo a imali su blag pad bocno i to oba sa desne strane. Prosto procenio sam da je to nesto sto moze i meni da se desi a da je vozilo odrzavano. A a dva vozila nisam uzeo a bili su kao ,,casa,, al vlasnici su bili boze me sakloni. 

• Svrati ponekad, 176 postova
  • Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT

Skoro listajuci Facebook iskoči mi oglas za nekog V Stroma u BG i pregledavajući vidim da prodavac nije naveo pređene km u oglasu. Pošaljem pitanje u komentarima km?, lik ladno zatvori komentare i doda u opis oglasa kako “ to nije R motor i nije bitna pređena kilometraža a vi smarači ( tj. ja) nemojte da postavljate glupa pitanja u komentare”! Tako da ljudi kome je još bitna kilometraža na ne R motorima 😂

Promenio član Саша
  • Haha 9

• Zainteresovan, 546 postova
  • Motocikl: Varadero 1000
On 4/9/2026 at 5:20 PM, Саша said:

Skoro listajuci Facebook iskoči mi oglas za nekog V Stroma u BG i pregledavajući vidim da prodavac nije naveo pređene km u oglasu. Pošaljem pitanje u komentarima km?, lik ladno zatvori komentare i doda u opis oglasa kako “ to nije R motor i nije bitna pređena kilometraža a vi smarači ( tj. ja) nemojte da postavljate glupa pitanja u komentare”! Tako da ljudi kome je još bitna kilometraža na ne R motorima 😂

Tako ti i treba kad posle RT gledas stroma 🤣

• Haha 1

• Drug član, 1426 postova
  • Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2
On 7. 4. 2026. at 14:49, PremieRacing je napisao:

Ma sve to OK, i opravdano, ali ispustiti motor koji ti se sviđa i koji je korektan zbog skidanja 15hkm malo mi je too much...

U bre, pa kao da je jedini takav motor na svetu. :D

Poverenje je u pitanju, a bilo je tu još nekih ajde da kažem red flag-ova i tako…

• Ne silazi, 5370 postova
  • Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4
On 5. 4. 2026. at 21:12, vasa.93 je napisao:

Sa prodavcem sam imao maltene kompletan dogovor oko zamene, ostalo je bilo samo da se nađemo, pogledamo motore, i ako je sve okej da završimo zamenu. Baš sam se bio zagrejao…

Ipak, dobio sam u toku nedelje od njega još slika, između ostalog i nekoliko slika iz oglasa iz Austrije kada ga je on uzimao. Danas krenem da prelistam sve to detaljnije, planirao sam da i ja podelim o svom motoru šta sam hteo, pa rekoh da pitam za VIN da probam po tome samo da proverim da li je bilo nekih opoziva i da li je bilo šta rađenom povodom toga…

Pregledam slike detaljnije, kad na jednoj od ovih slika iz oglasa iz Austrije se u pozadini zatamnjen vidi deo tog oglasa, i to kilometraža u prvom planu. Tu stoji nekih 15.000 veća kilometraža nego u ovom oglasu na polovnim automobilima. Jbg sad, neću ništa da insinuiram, čovek je telefonom zvučao uglavnom okej. Na kraju mi je rekao da je i on prevaren, i to, ako sam dobro razumeo, od strane ljudi sa kojima blisko sarađuje što se tiče uvoza vozila.

U svakom slučaju me sve ovo oladilo, tako da idemo dalje. Dobra mi je moja Yamaha, bolje da ne čačkam mečku…

Na tim starijim Tiger 1200 ako se ne varam, na nekih 60.000 - 70.000 razvodni lanac se istegli i obično bude za zamenu. Tako da obrati pažnju ukoliko budeš ubuduće gledao starije Tiger 1200. 

Ako hoćeš jači od Tracer 7, a interesuju te tri cilindra i Triumph, pogledaj novi Tiger Sport 800 u običnoj ili Tour varijanti. Sličan je kao Tracer 7 u smislu da se lako vozi, a ima dosta više snage i mirniji rad. Cena za osnovni mislim da je oko 11.790 EUR, ali definitivno je biser u moru današnjih motora koji su svi slični u toj klasi, a ako nisu slični onda su preskupi.

• Sviđa mi se 1
  • Hvala 2

• Integrisan, 3386 postova
  • Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA

Izgleda da se dugo prodaje. Cena 8.500 a u tekstu oglasa cena bez kofera 9.100 evra. Znači sa koferima je bio i skuplji. A o motoru ne bih znao ništa da kažem, osim da je lep ...

• Zainteresovan, 650 postova
  • Motocikl: ZXR 750 R
On 10. 3. 2026. at 20:47, demo0007 je napisao:

E tvoj mi komentar znaci 😁 s obzirom kako je ostatak uradjen itd, moguce da ga je bas sredjivao po meri, pa ujedno i farbanje, valjda nije neka havarija.

Top, jedino sto je Temerin, ali ako dodje do toga, Boze zdravlja, naci cu nekog da ga gleda sa mnom..ili ako moze do NS pa u servis kod Abartha (za sad bez uznemiravanja i tagovanja, ko zna dal ce ista biti)

A iako se ne znamo, ako radi takve preglede, otisao bih sa 300% poverenja samo citajuci forum 😀

To mi je od komsije motor...sve je tako kako je napisao.Servisiram ga 2 godine...prosli mesec je menjao svecice ,rashladnu tecnost / antifriz i zazori ventila su provereni.

• Sviđa mi se 1
  • Hvala 1

• Drug član, 1792 postova
  • Motocikl: Suzuki DL 1000 2014

A za ovaj drugi najbolje da se raspita na nekom švajcarskom forumu pošto je motor iz uvoza iz švice...

Sent from my SM-A556B using Tapatalk

• BJB Maxi Scooter Club, 2338 postova
  • Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац

99.5 % је Сузуки стари @ZEMZEM али није годину дана, то је био одржаван мотор, да ли се нешто променило од његове продаје ко зна. 

• ODUSTO OD DIJETE, 3045 postova
  • Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155

Jeste, ovo je moja Suzana. U kakvom je sad stanju ne znam.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja