aca-ks 847 Napisano Januar 5, 2021 Zainteresovan, 296 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan Јутрос сам сазнао да је наш члан форума Митри преминуо. Пре неколико година имао је мождани удар, касније дијагностификована му је и М.Склероза... Памтићу га као доброг и тихог човека, жао ми је што нисам сазнао раније. Почивај у миру! 34 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4936 Napisano Januar 5, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 6023 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Uh... Nisam ga licno poznavao ali nekako preko ovog naseg Foruma ka da jesam. Neka su mu siroki putevi nebeski... Inace, on je bio je jedan od najstarijih po stazu na BJBikers, od marta 2005. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7775 Napisano Januar 5, 2021 -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Stalno sam se nadao da ce covek jedno jutro da postuje sliku svog tek kupljenog elektro bajka... Bas sranje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-ks 847 Napisano Januar 5, 2021 Zainteresovan, 296 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, alexanto je napisao: Uh... Nisam ga licno poznavao ali nekako preko ovog naseg Foruma ka da jesam. Neka su mu siroki putevi nebeski... Inace, on je bio je jedan od najstarijih po stazu na BJBikers, od marta 2005. Јесте, одавно је он члан форума. Чак му је и задња посета форуму била 25.11, сутрадан је већ преминуо. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5505 Napisano Januar 5, 2021 Ne silazi, 4892 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Au? Mitri preminuo? Mitri koji je postovao u temama novih motocikala, naročito električnih? Nismo se lično upoznali, ali mi je žao. Počivaj u miru Mitri! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17805 Napisano Januar 5, 2021 Integrisan, 8384 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tuga. @mitri je ostavio veliki trag u ovoj zajednici, među prvima ju je gradio i bio aktivan sve vreme, po tome ću ga pamtiti. Vidim da je pisao i dan pre nego će otići, eh... Nadam se da si našao svoj mir druže! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6798 Napisano Januar 5, 2021 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Uh... Ovo je strašno! Svakodnevno do mene, nas, dolaze ovakve vesti. Sutra će na večni počinak izuzetan čovek i majstor iz mog okruženja....ode...za tren. Bez šanse da se bori, bez ikakve naznake ili kakvog upozorenja. Mitri je zaista bio neko ko je ozbiljno doprinosio da se na forumu pročita nešto ozbiljno i aktuelno. Izuzetno mi je žao. Bože daj mu mir, utehu onima što ostaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17805 Napisano Januar 5, 2021 Integrisan, 8384 postova Prijavi odgovor kao problematičan Katastrofalne vesti stižu jedna drugu, juče smo ostali bez još jednog druga, nije ovde tema za to... ali tragično. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6425 Napisano Januar 5, 2021 Enduraš, 6392 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam prilike da se vozim i sedim sa Mitrijem, izuzetno dobar i neiskvaren covek, retkost u ovo danasnje vreme. Neka su mu vecni putevi nebeski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Januar 5, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mitri? Nit' ga upoznao, nit' ga video osim avatara i baš mi ga je žao. Otišao je kod Lemija. Laka mu zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1785 Napisano Januar 5, 2021 abc, 895 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Da se nadovežem.Vjerojatno jedan od Mitrijevih zadnih postova je u pesmi dana (24.11.20.) upravo Motorhead, The Watcher. Slučajno ili namjerno, tko će ga znati?Počivaj u miru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1430 Napisano Januar 5, 2021 Drug član, 1951 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam srece da se upoznamo i vozimo jednu voznju do Vlasine. Bio je izuzetno odmeren i kulturan covek. Vrlo pazljiv vozac. Pocivaj u miru Mitri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2978 Napisano Januar 5, 2021 Drug član, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Nisam poznavao kolegu, ali pročitah mnogo postova, pa saznah i da ima zdravstvene probleme. Mislio sam da će moći da se bori i živi sa njima. Baš mi je žao i neke utehe nema, osim nade da je pronašao mir, na nekom boljem mestu. Tuga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Januar 5, 2021 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Ova vest me je mnogo pogodila, bili smo dobri, vozali se pre njegovog mozdanog udara. Bio sam kod njega u radnji kad se oporavio od MU. Mnogo mi je zao. Nek su ti siroki nebeski putevi prijatelju moj. Do god sam ziv, secanje na tebe ce ziveti. Pocivaj u miru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6061 Napisano Januar 5, 2021 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Počivaj u miru dobri čoveče. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 850 Napisano Januar 5, 2021 Zainteresovan, 560 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Saučešće. Vozili smo se zajedno jednom pre nekoliko godina i na mene je ostavio utisak jako dobrog, smirenog i pažljivog čoveka. Baš mi je žao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Januar 6, 2021 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Ufff. Saučešće porodici i prijateljima. Poznavali smo se dobro. Vozili par vožnji po Srbiji. Mislio sam da će da se oporavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Januar 6, 2021 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Počivaj u miru Mitri. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4801 Napisano Januar 6, 2021 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je laka zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Januar 6, 2021 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Pocivaj u miru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10594 Napisano Januar 6, 2021 Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan E jbg, baš mi je žao ,znam ga samo preko foruma i baš je bio ok lik, nadao sam se da će ozdraviti, saučešće porodici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5655 Napisano Januar 6, 2021 Drug član, 849 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Pocivaj u miru,dobri covece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Januar 6, 2021 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan I tako to..Sent from my SM-A715F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2780 Napisano Januar 6, 2021 Braveheart, 705 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saučešće familiji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6013 Napisano Januar 6, 2021 Drug član, 2780 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...