the_doctor 7786 Napisano April 20, 2022 (promenjeno) Drug član, 811 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj nije bahat nego mator, ali kolilo je njih moglo da prodje na zeleno i završe u njemu. Na sledećoj raskrsnici se prestrojio u auto pored, umalo ga ne udari, posle je stajao na zelenom, a onda Dorćolom vozio 18 na sat, bukvalno. Edit: Može i ova opcija, zavrnula mi retrovizor, mučenik uradio polukružno. Dodjem do nje niže niz ulicu, kaže ne pitaj me ništa žurim na posao, šta da radim s mojim retrovizorom, pita me ona. Za moj je zabole - retrovizor Laaaagano, no stress. Ima još ko hoće da gleda svakodnevne gradske dogodovštine. Promenio April 20, 2022 član the_doctor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djuraz 214 Napisano April 20, 2022 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8-SA Prijavi odgovor kao problematičan Dovoljno je da neko prodje malo brze na sveze zeleno i eto problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15842 Napisano April 20, 2022 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Za Bg samo suvo gvozdje, nista plastika Sa ovakvim vozilom vrlo rado bi utrcao bahatom mamlazu u krilo, haubu.... gde god me isece, uzme mi namerno prednost. 4 2 1 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peconi90 36 Napisano April 20, 2022 U prolazu, 42 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: Kymco Xciting 300R Prijavi odgovor kao problematičan https://fb.watch/cvu4uL_-6x/ 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9673 Napisano April 20, 2022 Ne silazi, 2269 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Suvo gvožđe, baš suvo... Kad digneš kašiku u kružnom toku, priđeš točkom do vrata, kašika prešla preko auta...e, tad da vidiš face za volanom... Al to dok sam bio mlađi. Sad me mrzi... 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3470 Napisano April 20, 2022 Drug član, 1103 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam i ja to zadovoljstvo da vozam kombinirku po Beogradu, neponovljiv osecaj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano April 20, 2022 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Satelis je napisao: Za Bg samo suvo gvozdje, nista plastika Sa ovakvim vozilom vrlo rado bi utrcao bahatom mamlazu u krilo, haubu.... gde god me isece, uzme mi namerno prednost. Pune 3 godine sam vozio ladu samaru i pune 3 godine su mi putovanja finansirale osiguravajuce kuce . Tako da te sve razumem . 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano April 20, 2022 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Blaza je napisao: Al to dok sam bio mlađi. Sad me mrzi... Nije to sto te mrzi nego dok si bio mladi 00 su ti bila veca. Sad stigle godine pa se smanjila 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano April 20, 2022 (promenjeno) Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan On 14.4.2022. at 22:17, slobasuper9 je napisao: Drugo,Milan reče da smo dzungla. Pa ja da moram ceo dan da živim i vozim kao što žive u pojedinim manjim mestima u Srbiji ja bi se zaklao na sred ulice. Pa 25kmh mogu i biciklom ići,čak i brže. Ja to primećujem kad odem na vikend kod mojih - ja "letim" po gradu u poređenju sa svim lokalcima, jer ne mogu da podnesem da se ljudi pozdravljaju na sred ulice i voze 25km/h da bi videli ko sedi u kom kafiću, debilizam. Posle smo mi što živimo u Beogradu stoka jelte... EDIT: Neko reče da nema potrebe za blicanjem nikad o saobraćaju. Jel nema potrebe ni kad likuša koja se nabila do laktova uz volan tera 30 ispod ograničenja u levoj traci, kad se drnda telefon u toku vožnje, kad bilmez u preticajnoj vozi 5km/h preko limita i neće da se skloni? Ne kažem da treba da se leti po putu, ali ako vidiš da idem u preticajnoj traci brže od tebe, skloni se u desnu traku, koji q uopšte tražiš u levoj traci ako ne pretičeš nikoga... I samo da napomenem, nemojte mešati vožnju po Beogradu sa vožnjom van njega (kao neko ko je vozio godinama po malom mestu, a i po Beogradu, ne pričam napamet), 2 univerzuma i ne nužno u dobrom kontekstu. Promenio April 20, 2022 član blackmore 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7659 Napisano April 20, 2022 Drug član, 2934 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Svi idete iz neke krajnosti u krajnost, nije da se ne slazem sa navedenim vec se i mi moramo prilagoditi iz Bg tamo nekim manjim sredinama.Ja sam cesto u Vlasotincu i prosto mi neprijatno da vozim kod njih, svi nesto mile imaju neka svoja nepisana pravila ali ja sam taj koji treba da se prilagodi.Opet cemu blicanje nekome ko pretice sa 130kmh kamion koji ide 100, znaci ti je strpljenja 15sek ali valja pipnuti taj tempomat pa zbog toga nervoza. Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12619 Napisano April 20, 2022 Ne silazi, 7351 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg ja u manjem mestu sa posla dođem za 7 minuta kad je gužva čak i ako vozim oko 50kmh. Po Beogradu je vožnja druga priča mada isto to rade i ovde samo manje ekstremno. Debil kupuje kiflu i začepi obe trake. Skoro jedan pajser čeka nekoga i zapušio nadvožnjak. Ljudi se lomataju oko njega a on kreten drka telefon. Pa ja bih svoja muda od sramote pojeo da ostavim tako auto. Jedna od vrlina koju mnogo cenim jeste osećaj čoveka da ne smeta drugima. 9 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14236 Napisano April 20, 2022 moto merkat °°, 4892 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, blackmore je napisao: Ja to primećujem kad odem na vikend kod mojih - ja "letim" po gradu u poređenju sa svim lokalcima Pre 4 sati, blackmore je napisao: I samo da napomenem, nemojte mešati vožnju po Beogradu sa vožnjom van njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano April 20, 2022 (promenjeno) Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, bdada je napisao: Mešati i porediti nije ista stvar. Promenio April 20, 2022 član blackmore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6221 Napisano April 20, 2022 Drug član, 1782 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan U Beograd se u zadnjih 10-20 godina doselilo mnogo ljudu sa svih strana Balkana. To naravno nije problem, problem je sto se retko ko od njih prilagodio Beogradu, svi su zadrzali svoje navike i ponasaju se kao u svom selu. Svako vozi po svome i tu nastaje haos. Ne postoji zakon da bi se ljudi kaznjavali nego da bi se znala neka pravila. Zakon se ne postuje, niko ne kontrolise da li se zakon postuje i samim tim nema ni pravila i nastaje haos. Na to se sve doda da su automobili postali pristupacni svima, ne vozi samo onaj kome treba nego bas svi. U beogradu nijedna ulica nije prosirena, parkinga sve manje umesto sve vise i to je to. Jos je kod nas dobro kako je u npr. Atini ili Solunu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9673 Napisano April 20, 2022 Ne silazi, 2269 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, travelman je napisao: Nije to sto te mrzi nego dok si bio mladi 00 su ti bila veca. Sad stigle godine pa se smanjila Ima istine...nisam puno razmišljao kao mlađi... Mislim da sam već pisao o mojoj vožnji, kolima. Ujutro nema neke gužve (pola 6), lagano do ade, tu me već par trkača iseku, ništa, kuliram, već na sajmu naglas vičem, psujem, nisam ni oči otvorio kako treba, a već me desetak seku sa svih strana. A vozim malo brže od ograničenja. Do posla sam već u crvenom... Motorom je druga priča. Kez od uva do uva, do ade JA sve obiđem, ako me neko pospan iseče, nema velike nervoze, obiđem i gas ! Na poslu nasmejan ! Baterije napunjene do po podne. A povratak kući, bilo autom ili motorom, baš lagano. Svi nervozni, mnogi te ne vide, vidim ja njih...polako. Tako se ja vozim u ovoj, našoj džungli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano April 20, 2022 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Situcija od juce .... Iz 29og skrecem desno i idem ka dunav stanici, na dnu ulice je ostrvo, kruzni tok. Ulazim polako i dajem levi migavac kad iz pravca pancevackog mosta ulece baja i zamalo da me nabode. Reko druze ovo je kruzni tok, pravis krug oko ostrva i pokazujem mu rukom kuda. On ni pet ni sest meni kaze mentolu gde je znak za kruzni tok. Progutam govno i odem, vec sam u frci da stignem na vreme na posao. Primer sam naveo da bi culi nacin razmisljanja takvih bolida. Čuj, gde je znak da je kruzni tok a po asfaltu iscrtan obrnuti trougao sa svih strana. Nemam komentar za situaciju u svakom segmentu drustva. Sto bi moja baba rekla i zlo i naopako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoMoto 796 Napisano April 20, 2022 Zainteresovan, 492 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da nije neki Uzicanin u pitanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4007 Napisano April 20, 2022 (promenjeno) Drug član, 916 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan @travelmanMislim da grešiš, tu je kružni tok jer je početna/okretna stanica GSP-a, a Poenkareova ulica ima apsolutnu prednost. Kao i onaj kružni tok kod Kalenić pijace, ista priča... Promenio April 20, 2022 član QmBGD 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7659 Napisano April 20, 2022 Drug član, 2934 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan U Beograd se u zadnjih 10-20 godina doselilo mnogo ljudu sa svih strana Balkana. To naravno nije problem, problem je sto se retko ko od njih prilagodio Beogradu, svi su zadrzali svoje navike i ponasaju se kao u svom selu. Svako vozi po svome i tu nastaje haos. Ne postoji zakon da bi se ljudi kaznjavali nego da bi se znala neka pravila. Zakon se ne postuje, niko ne kontrolise da li se zakon postuje i samim tim nema ni pravila i nastaje haos. Na to se sve doda da su automobili postali pristupacni svima, ne vozi samo onaj kome treba nego bas svi. U beogradu nijedna ulica nije prosirena, parkinga sve manje umesto sve vise i to je to. Jos je kod nas dobro kako je u npr. Atini ili SolunuPa ne znam bas druze, od 3 udesa koja sam imao u Bg sva tri su bili krivi Beogradjani. Prosto nije u redu tako prozivati ljude koji su dosli sa strane, mozda su donijeli neke mane ali su donijeli i neke vrline.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3565 Napisano April 20, 2022 Malinar u pokusaju, 1703 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Sharky - Alex said: U Beograd se u zadnjih 10-20 godina doselilo mnogo ljudu sa svih strana Balkana. Beograd se masovno naseljava od svog nastanka, poslednjih 10-20 godina je isto što i prethodnih 80 ili 100 godina, problem je što je tada (npr. 70-ih godina prošlog veka) svaka druga četvoročlana porodica imala 1 automobil, a danas ista takva porodica ima 2-3 automobila, a ulice i saobraćajna infrastruktura su manje-više iste. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3565 Napisano April 20, 2022 Malinar u pokusaju, 1703 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan 39 minutes ago, Bigor said: Prosto nije u redu tako prozivati ljude koji su dosli sa strane, mozda su donijeli neke mane ali su donijeli i neke vrline. Simptomatično mi je bilo, dok sam živeo tamo u tim Beogradama, da i kurta i murta imaju želju da ga svojataju i ponose se time što žive u jednoj septičkoj jami od grada. Meni je bilo lakše da izdam stan i vratim se u Kragujevac, u kome se još, koliko-toliko mirnije živi, mada i on, nažalost, sve više nalikuje Beogradu po gužvi, haosu i ludilu. Do pre par godina sam voleo da odem do Bga na dan-dva, sad mi je i to mučno, nemam želju uopšte da idem tamo. Sad me vuče neka planina poput Tare i što manje ljudi da gledam. Dovoljno je što mi na poslu njih milion jede džigericu. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano April 20, 2022 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, QmBGD je napisao: @travelmanMislim da grešiš, tu je kružni tok jer je početna/okretna stanica GSP-a, a Poenkareova ulica ima apsolutnu prednost. Kao i onaj kružni tok kod Kalenić pijace, ista priča... Nesto se nismo razumeli, ne znam nazive ulica. Znaci dosao je iz pravca bim slavije, ulica uz dunav stanicu i trebao je da skrene kuda i busevi 48 i mislim 33 levo a on je usao u smer odakle se dolazi iz pravca 29og i skrece desno ka bim slaviji a levo pravac ka kemoimpexu i podvoznjaku. Slikacu sutra, tu prolazim 30g svaki dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2610 Napisano April 20, 2022 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li on trougao iz svog pravca, imaš li ti trougao.U suprotnom važi pravilo desne strane, tj. On je imao prednost.Nek me ispravi neko, možda i nisam u pravu Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7659 Napisano April 20, 2022 Drug član, 2934 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, ako nema trougla na ulazu u kruzni onda imas prednost prilikom ulaska ali u praksi bas i ne bih pokusao.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano April 20, 2022 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Slikacu sutra, tu prolazim 30g svaki danProveri ali je vrlo moguće da nema znaka za kružni tok. Ne sećam se tačno jer tu uvek dolazim iz Cvijićeve i idem desno i desno u 29. Znači samo desno idem u toj raskrsnici tj. pored Motolenda jer samo zato i idem tamo. Za leva skretanja mislim da bi bilo logično ovako kao što je Google obeležio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...