miki 4836 Napisano Jul 7 Drug član, 1229 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan E tu si se zaHebo. Objavi na svim mogućim portalima/platformama, možda tad stoka prestane da se ponaša kao stoka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8162 Napisano Jul 8 (promenjeno) Ne silazi, 3553 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Jutros dva situacije, sve je to bilo ok, dosta prostora. Prva kod Ade, izlazi auto od Tempa-Maxia, vidi se da izlazi ono bez stajanja na stop, uveravanja, stao u mojoj traci, sviram, dizem ono ruku gde gledas, on u fazonu pa stao sam, to sto izleteo to se ne racuna. Druga kod iskljucenja za Konjarnik, ono da se prodje ispod nadvoznajka prema Troji, klinka prolazi stop bez kocenja i bilo kakvog pogleda, gledam je bukvalno u glavu ma ni polgedala, stanem pored nje reko jel ti vidis da stop, tu se staje, nista gleda pravo. Promenio Jul 8 član RankoBg87 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12830 Napisano Jul 8 Ne silazi, 3095 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125,E bike Prijavi odgovor kao problematičan Posle je bilo nesto ovakvo? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24454 Napisano Jul 9 Integrisan, 7919 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Odlucio sam da pisem Putevima Srbije da se vrati znak za opasnu krivinu izmedju Ekonomije 3 i Mladenova. Nekada je postojao onaj znak sa crno-belim strelicama koji je upozoravao vozace na ostru krivinu. Mnogi ovde produze, izadju siroko, juce nas je vozac u kombiju skoro istresao... Posle renoviranja puta, znak je nestao i nikako da se vrati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 461 Napisano Jul 9 Zainteresovan, 457 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 7/8/2026 at 8:04 AM, RankoBg87 said: nista gleda pravo. Brate, kad neće da okrene glavu, izgorim i zapalio bih ga/je. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 4836 Napisano Jul 9 Drug član, 1229 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, i ja sam pravio greške, ali kad zajebem uvijek se izvinim, ili otpozdravim ili upalim sva 4. A to da se pravim blesav i da ne postojiš, što kaže Petar, pajser pa udri i po vozaču i po vozilu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 461 Napisano Jul 9 Zainteresovan, 457 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da brate, iseče me neka ženska pred ležeći u Vrčinu i prvo sam pomislio da hoće da se dere na mene međutim izvinila se i odmah ide osmeh/namig. Grešimo svi, to je ok, nemoj biti govno. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8162 Napisano Jul 11 Ne silazi, 3553 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ne staju na znak stop dobro sto svaki dan neko ne nastrada. Eno danas kod Ostružnice isključenje sa obilaznice gde izlecu bez stajanja, kamion omlatio auto, celu mu stranu izlupao, auto izleteo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanja 89 53 Napisano Sreda u 15:17 U prolazu, 8 postova Lokacija: Šabac Motocikl: 2023 SYM Jet 14 125, 1988 Tomos Automatic A3 SL Prijavi odgovor kao problematičan Nisam znao gde ovo da napišem, mislim da je adekvatna tema, ujedno kao i upozorenje ljudima. Priča je malko poduža, izvinjavam se ako vas smorim. U aprilu mesecu ove godine jedne subote kretao sam se normalno ka poslu svojim Simčetom (Sym Jet 14 125). Približavam se jednoj raskrsnici 30 na sat, znam da je zajebana. Vidim majmuna kako se sprema da izleti na stop, uhvatio sam mu pogled i on staje. Kad sam bio na 5 m od njega, majmun ipak odlučuje da se ubaci ispred mene i daje pun gas i ide pravo ka meni! Ja kočim i sviram mu, on ništa, još više skreće na mene i baca me na ivičnjak. Srećom, dadoh gas, imao je skuter snage i za 2 cm ga izbegnem. U tom trenutku, od besa mu viknem "gde ćeš majmune mamu ti j****". Međutim, majmun krene da me juri kroz grad sa kolima dok sam bio na motoru! Ja stanem na parking jedan, da vidim šta hoće, a on trči za mnom, vičući mamicu ti j****, imam tablice prijaviću te! ja mu slikam tablice i pozovem policiju, on uđe u auto i ode! Dođe policija, tu se zatekao jedan momak koji se sam ponudio da svedoči ako dođe do nekog sranja, uzela od nas dvojice izjave, ja kažem da me je budala isekla, da je mogao da me pregazi, da sam rekao nešto u AFEKTU, da se još tresem jer sam na toj raskrsnici imao udes pre 7 godina, da me je jurio autom po parkingu itd. Ovaj momak je sve to potvrdio, razmenili smo telefone itd. Policija je tada uzela njegove tablice i otišla da ga traži. Od tada od toga ni glasa. Danas me zovu od kuće, majmun koji je pokušao da me ubije je MENE prijavio da sam ga vređao što se po našem zakonu tretira kao remećenje javnog reda i mira. Uglavnom, stigao mi je poziv od sudije za prekršaje da se 10.08. javim. Naravno, odmah sam pozvao mog advokata, otišao da tražim zapisnik od toga dana o prijavama od policije što sam ih ja zvao, pa ćemo se terati. Eto vidite šta može da se desi. Napominjem, ne ponosim se svojim postupkom, ali kada majmun daje gas i skreće direktno prema tebi, u afektu sam to uradio. Tako da znate, budite i sa psovkama oprezni u saobraćaju. Narod je očigledno skroz pukao. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8162 Napisano Sreda u 15:35 Ne silazi, 3553 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Odavno je bilo da ne smes licno nikog da spujes, tipa to Majka, Otac, Sestra al mozes psovati kretenu, budalo itd. Meni kamera radi stalno bas zbog ovih situacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 5156 Napisano Sreda u 15:57 Drug član, 1098 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan "Kretenu" i "budalo" nije lično? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8162 Napisano Sreda u 17:08 Ne silazi, 3553 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan To mu sleduje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 16133 Napisano Sreda u 21:18 Integrisan, 3355 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Ako nema snimljeno, teško će dokazati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12830 Napisano Četvrtak u 04:25 (promenjeno) Ne silazi, 3095 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125,E bike Prijavi odgovor kao problematičan JBG,u narodu kazu bijes onog koga mozes.Ako ne mozes bezi.Vidis da je budala. Kako ce on da dokaze sta si mu rekao?Koliko je jaka njegova rec toliko je i tvoja. Jedino tvoj svedok da te je jurio. Nemoj da kazes da si mu nesto psovao. Promenio Četvrtak u 04:34 član cezarpa 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducinac 38 Napisano Četvrtak u 09:38 U prolazu, 20 postova Lokacija: BG - Kosmaj Motocikl: Voge 625 dsx Prijavi odgovor kao problematičan Druze, pravi se lud, cuti i pusti advokata da prica. A onda trazi da se digne krivicna za pokusaj ubistva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...