cezarpa 12721 Napisano pre 20 sati Ne silazi, 3040 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan U sumi ludnica,vuku pukla gumica. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23749 Napisano pre 14 sati Integrisan, 7680 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne bih otvarao temu, posto kako je pocelo, tema se moze otvoriti svaki dan Oboren motociklista u naselju Brestovac kod Bora. Stanje učesnika nije poznato. Usporen saobraćaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
astmario 93 Napisano pre 13 sati Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Visa Prijavi odgovor kao problematičan Danas za ne sedati na motor. Od žene koja se na sred Teodora Drajzera okreće polukružno, ali joj baš i ne ide, do Ustaničke gde me druga umalo ne istera na razdelni ostrvo jer me nije videla u sve full fluo zelenoj jakni i ja je posmatram svo vreme i razmišljam šta radi, do dugokosog idiota na džinovskom kvadu na slaviji koji je uleteo na pun gas i lepo seče pravolinijski kružni dok gde njemu paše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...