Andrej_Hotstepper 10354 Napisano pre 19 sati Ne silazi, 4083 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan Jedan motor koji mi je jako privukao pažnju ove sezone je novi cruysim 400.. Koncept, paket koji su sklopili, SYM koji uvek deluje da nudi jako puno u dobijeno plaćeno.. Klasa u kojoj sada imaju SVI šta da ponude. Mislim da zaslužuje da ima svoju temu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 10354 Napisano pre 19 sati Ne silazi, 4083 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan @slobasuper9 jel ga imate u salonu? Da li postoji i test primerak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 696 Napisano pre 18 sati Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ono što sam primetio kad sam gledao Sym u salonu je da u odnosu na sve ostale skutere iz klase ima ozbiljno velik prostor ispod sedišta. Toliko da možda i ne mora kofer nazad ako se vozi jedna osoba.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 3511 Napisano pre 16 sati Drug član, 1294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Andrej_Hotstepper je napisao: @slobasuper9 jel ga imate u salonu? Da li postoji i test primerak? Ima ga u salonu, stigao pre 2 dana. Biće registrovan demo u narednih 15 dana recimo (zavisi od homologacije). Super je uživo ali definitivno ko je preko 190cm visok...nije to to. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...