Motorcyclist 23537 Napisano April 19 Integrisan, 7578 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo upravo mi suprugu jedan udario ceono, presao u njenu traku cackajuci telefon... Sada me zove na telefon, znao sam da je neko sranje. Doduse, ovaj se vratio, i izvinio se... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7445 Napisano April 19 Ne silazi, 3333 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Samo da je ona dobro, jebes lim. Danas na Ibarskoj je bilo par situacija, ono bi poslao na posmatranje. Lik je presao u drugu traku fazon 100 metara da bi skrenuo lepo u ulicu ili u dvorište, bas je bilo ovo da stanes i da se zapitas kako su jos živi ili imaju dozvolu. Malo pre klinka skrece levo, pomerila se skroz desno a neka raspala korsa, migavac se jedna vidi, na dva metra od nje sam bio nije se video. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12698 Napisano April 19 Ne silazi, 3014 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Danas su pusteni sa lanca.Jedan proleteo kroz crveno drugi na silu me obilazi.Jos par debila je bilo.prazni putevi pa luduju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12698 Napisano April 24 Ne silazi, 3014 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksde 42 Napisano April 24 U prolazu, 51 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio free, Aprilia Atlantic, NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Namešteno, snimano sa više kamera. 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 1112 Napisano April 27 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 6562 Napisano April 27 (promenjeno) Drug član, 581 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Robi je napisao: Poginulo četvoro,jedan teško povredjen. Ovoj zemlji budala ne manjka. Promenio April 27 član vex Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2904 Napisano April 27 Drug član, 1277 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan I dalje to rade? Znam da su se jedno vreme snimali dal za tiktok ili tako nesto, cak i matorci to radili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sole92 234 Napisano April 27 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Ruma Motocikl: BMW K1200 GT Prijavi odgovor kao problematičan na toj deonici je to stanje redovno, ja sam jednog uspeo da vratim da ne uleti kontra. Cekao covek da se ja iskljucim da on moze da se ukljuci... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 10829 Napisano April 27 Drug član, 1076 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Kod prvog se ni sam nisam snašao da ga zaustavim. Na drugog sam namerno išao, ma jok, ode na travu i ide na autoput. Prestrašno. 1 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1098 Napisano April 27 Zainteresovan, 455 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Je l postoji opcija da pokrenemo neku inicijativu da policija i sud prihvataju kao dokaz snimke sa kamera? Koliko znam to sada ne važi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7445 Napisano April 27 (promenjeno) Ne silazi, 3333 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Au bre sta je s ljudima. Gledam i ne verujem kuda je proleteo, jos sam pomeren skroz desno. Vozio je po ivicnjaku i to ne malom brzinom. Promenio April 27 član RankoBg87 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16904 Napisano April 27 Integrisan, 8519 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ima i dobru opremu, gole noge. Beli BMW F10 sigurno čeka da se ubaci u traku jer neće da se vuče iz kamiona. Eto ti situacija da ga nabije u banderu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1687 Napisano April 27 Vinyl rider, 892 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, markommarko je napisao: Je l postoji opcija da pokrenemo neku inicijativu da policija i sud prihvataju kao dokaz snimke sa kamera? Koliko znam to sada ne važi Priznaje se danas snimak ali mora da ima aktivnu GPS lokaciju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 9104 Napisano April 27 -, 1926 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, RankoBg87 said: Au bre sta je s ljudima. Gledam i ne verujem kuda je proleteo, jos sam pomeren skroz desno. Vozio je po ivicnjaku i to ne malom brzinom. Ma bre sve ih je vise! Ne znam sta im znaci da obilaze desnom stranom i to ne dostavljaci i skuterasi, vec i veliki motori, ljudi u opremi. Ajde razumem ove T-max mentole sa torbicama, zunzara naocarima i polu kacigama, oni su posebna sorta i nema leka za njih, al kad vidim nekog u opremi racunam ga da je pravi ljubitelj, kad on desnom stranom, gura se sa ivicnjakom. Zasto? Pre neki dan mentol sa Harlijem i svira, ja necu namerno da se pomerim, vidim ga pre toga u retrovizoru i bezim skroz desno da se provuce, jok on oce bas sa desne i ljuti se sto se ne sklanjam, ma sisaj ga. Stoj sad tu iza mene kad si debil... Jos patike neke 50 broj strce mu sa motora ko gabarit na kamionu, taman da me zakaci sa njima i izgubi kontrolu, opali ivicnjak i da ga prikljesti onaj tenk od motora... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducinac 23 Napisano April 28 U prolazu, 12 postova Lokacija: BG - Kosmaj Motocikl: Voge 625 dsx Prijavi odgovor kao problematičan Poludeo narod. Nedelja pre podne, lepo vreme za voznju, neki bi rekli jos lepse da se pogine. Potez Sopot - Mladenovac (Djurinci - Vlaska), ekipa obilazi u krivini preko pune. Ja u kolima usporavam, ne bi li "kolege" izvukle zivu glavu, jer u toj krivini ja iz kola vidim sta ide iz suprotnog smera, oni, barem dok obilaze, nemaju pojma, samo se nadaju najboljem. Zena pored mene kaze: "obicno imam razumevanja za motoriste, al ovo su cisti kreteni". Ako se neko od drugara sa foruma prepoznaje u ovome odozgo, zelim mu jos mnogo bezbednih kilometara, ali ako ne ohladi glavu, ostace bez nje. Ako neko hoce da se ubije, predlazem mu neki nacin koji nece kod nekog drugog da stvara osecaj krivice. Imao/imali su kanal desno, sa 80+ u tom pravcu, ne bi ga vise sastavili ni mali Japanci na proizvodnoj traci. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducinac 23 Napisano April 28 U prolazu, 12 postova Lokacija: BG - Kosmaj Motocikl: Voge 625 dsx Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, markommarko je napisao: Je l postoji opcija da pokrenemo neku inicijativu da policija i sud prihvataju kao dokaz snimke sa kamera? Koliko znam to sada ne važi Елем, већ неко време свуда трубим и досађујем људима са неком идејом, можда се и прими код некога ко има утицаја: Камерица кошта колико, 10-20 Еура, јел да? Увести обавезу/опцију да се у вожњи користи камера, нека држава пропише параметре исте. Свако има право да преда снимак било којег прекршаја најближој полицијској управи, они га прегледају и, ако снимак испуњава услове, особа са снимка се позива на одговорност, плаћа казну и шта већ иде уз то уз једну ситницу: Пола лове добија онај ко је снимио прекршај. Прилично сам сигуран да би било људи који би се масно опарили и којима био ово био озбиљан извор прихода. Исто тако сам сигуран да се нико не би превише просер..ао кад би знао да га иза сваког угла чека камера. Шта знам, можда би ово нешто и променило. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мркс 22 Napisano April 28 U prolazu, 36 postova Motocikl: Honda NC750XD '26- ; Suzuki Burgman UH200 '21-'26; Peugeot Kisbee '17-'21 Prijavi odgovor kao problematičan 13 minutes ago, ducinac said: ekipa obilazi u krivini preko pune. Ja u kolima usporavam, ne bi li "kolege" izvukle zivu glavu, jer u toj krivini ja iz kola vidim sta ide iz suprotnog smera, oni, barem dok obilaze, nemaju pojma, samo se nadaju najboljem. Zena pored mene kaze: "obicno imam razumevanja za motoriste, al ovo su cisti kreteni". Isto sam rezonovao ali me je ''poklopio'' jedan bajker, koji vozi grupne vožnje. Fazon je u komunikaciji (uz kacigu). Prvi koji je pretekao javlja stanje napred i svi su u toku. Nama u kolima deluje kao rizik a oni znaju da nemaju vozilo u susret. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мркс 22 Napisano April 28 U prolazu, 36 postova Motocikl: Honda NC750XD '26- ; Suzuki Burgman UH200 '21-'26; Peugeot Kisbee '17-'21 Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, ducinac said: Елем, већ неко време свуда трубим и досађујем људима са неком идејом, можда се и прими код некога ко има утицаја: Камерица кошта колико, 10-20 Еура, јел да? Увести обавезу/опцију да се у вожњи користи камера, нека држава пропише параметре исте. Свако има право да преда снимак било којег прекршаја најближој полицијској управи, они га прегледају и, ако снимак испуњава услове, особа са снимка се позива на одговорност, плаћа казну и шта већ иде уз то уз једну ситницу: Пола лове добија онај ко је снимио прекршај. Прилично сам сигуран да би било људи који би се масно опарили и којима био ово био озбиљан извор прихода. Исто тако сам сигуран да се нико не би превише просер..ао кад би знао да га иза сваког угла чека камера. Шта знам, можда би ово нешто и променило. Isto mislim u potpunosti. Kamera, dokaz, kazna pola-pola. Sada imaju kamere, patrole, Viber patrole... i znamo gde se policija može nalaziti a tamo gde znamo da je nikad nema... ali kada bi znali da u svakom autu može biti kamera, druga bi se pesma pevala. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7445 Napisano April 28 Ne silazi, 3333 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo mora debelo po dzepu, bukvalno par meseci lik je vozio auto s dugim svetlima, svako jebeno jutro mu blicam, za divno cudo skoro ih je namestio al eno sad mu opet ne radi jedno kratko, sad se pojavio jos jedan da mu crklo kratko pa vozi pod dugim. Alergičan sam kad vidim lose farove ili kad voze po dugim a o ostaloj voznji necu da pricam, ko divlji zapad. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 12906 Napisano April 28 (promenjeno) 4_tocka_i_karoserija, 2402 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, RankoBg87 je napisao: Alergičan sam kad vidim lose farove ili kad voze po dugim Ja sam alergičan na LED u kratkom svetlu Promenio April 28 član zaludan 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 1112 Napisano April 28 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan Šta se ovo dešava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 1112 Napisano April 28 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan Ima još, sve u dva sata 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 12906 Napisano April 28 4_tocka_i_karoserija, 2402 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ima i jedan na Požarevac - Golubac... Neverovatno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 9104 Napisano April 28 -, 1926 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Nije to neverovatno, namerno rade da ne bi kruzili... Mislim jeste neverovatno sto to rade, al niko tu nije slucajno zavrsio, vec svesno 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...