ivica744 6002 Napisano Octobar 9, 2023 Ne silazi, 1798 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, drmilan_ je napisao: Mene ucili kolege preko Drine, da se tablica prekriva po defaultu, a panduru 10KM za to i vozi dalje, kazna 20KM. Sad je mozda skocila tarifa ako je i kazna narasla. Moze i tako,dok ne naletis na policajca kome se ne svidja tvoje ime i prezime. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
astmario 54 Napisano Octobar 9, 2023 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Visa Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Blaza said: I najviše gledaju da li je pokrivena tablica sajlom i sl... Što se nas tiče, kada bi samo jedan dan kažnjavali samo za upotrebu telefona u kolima, koliko bi para nakupili... ali, sve je nekome interes... Zapravo kažnjavaju, od pocetka godine 38.000 vozača i 2.500 pešaka je kažnjeno zbog mobilnog telefona. Ali očigledno je da je to suviše malo na broj učesnika saobraćaja koji ih koriste. Pre neki dan, kružni tok topčiderska zvezda, vozač mlekare Pančevo ulazi malim kamionom u kružni tok, telefon visoko u ruci iznad volana, tako je i ostao sve do pola Kneza Miloša kada sam skrenuo. Од сутра контрола употребе мобилних телефона у возилима и код пешака на коловозу WWW.POLITIKA.RS Од сутра до 15. октобра, у 30 европских земаља које су чланице организације „Roadpol” (мрежа саобраћајних полиција Европе), међу којима је и Србија, биће... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1449 Napisano Octobar 9, 2023 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko poznaje devojku koja je juce oko 17h imala pad sa motora na obilaznici oko Pozarevca? Deluje mi da je sa bocnog puta pikap skrenuo na glavni,da je kocila i pala. Pikap je stajao 50ak metara napred,ispred njega poprecen motor ch tablice,kao da ga je stigao i zaustavio... to je neka moja rezija u glavi. Devojka je ok,stajala je i pricala,ne znam da li ima nekih povreda. Plavusa,roze kaciga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8407 Napisano Octobar 9, 2023 4_tocka_i_karoserija, 1868 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 49 minuta, astmario je napisao: Zapravo kažnjavaju, od pocetka godine 38.000 vozača i 2.500 pešaka je kažnjeno zbog mobilnog telefona. Ali očigledno je da je to suviše malo na broj učesnika saobraćaja koji ih koriste. Je li platio neko s foruma? Da li neko sa foruma zna nekog ko je platio? Mislim, ja bukvalno ne verujem u njihove brojeve. Neverovatno mi je da 38,000 ljudi plati kaznu za to, a da se o tome ne priča. Sećam se kad su počeli da kažnjavaju za pojas - malo, malo, pa je neko koga znam platio, a za mobilni još nisam čuo nikog da se žali. Evo, recimo, pre nekoliko dana sam čuo i da presretači zaustavljaju i pišu kazne za prekoračenje od 12 km/h - duple trake posle Orlovače, 80 ograničenje, komšija vozio 92... Ali kaznu za mobilni...još ne čuh ni od koga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 583 Napisano Octobar 9, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan On 10/7/2023 at 8:40 PM, Mr_Wolf said: A kada seče u mojoj levoj, kao ovaj gospodin danas? U momentu kada sam ga video je ceo bio u mojoj traci. Samo kojom brzinom ides, deluje da je 110kmh+. Mislim, ni ja ne postujem bas te brzine kada su uslovi puta ok, ali onda te ljudi i kasno primete pa se desi ovako nesto... I ti si njega iznenadio blagim secenjem krivine, isao si skroz uz liniju, ako kamera ne vara na 0:06s. Promenio Octobar 9, 2023 član Blackened 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1908 Napisano Octobar 9, 2023 (promenjeno) Drug član, 790 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Vara kamera, sve vreme sam debelo u mojoj traci. Pogledaj kasnije na 0:10-11, isto deluje kao da gazim liniju iako čak nisam ni nagnut, a u potpunosti sam u mojoj traci. Gledam sada i prilaznu brzinu krivini - 81,5 po GPS-u. Promenio Octobar 9, 2023 član Mr_Wolf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6002 Napisano Octobar 9, 2023 Ne silazi, 1798 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, Blackened je napisao: Samo kojom brzinom ides, pre 14 minuta, Blackened je napisao: ali onda te ljudi i kasno primete pa se desi ovako nesto... Sve ovo nema veze sa pitanjem "sta ces ti u mojoj traci" P.S. Samo sam se dopunio na tvoj post,nije upereno protiv tebe 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1189 Napisano Octobar 9, 2023 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, zaludan je napisao: Je li platio neko s foruma? Da li neko sa foruma zna nekog ko je platio? Mislim, ja bukvalno ne verujem u njihove brojeve. Neverovatno mi je da 38,000 ljudi plati kaznu za to, a da se o tome ne priča. Sećam se kad su počeli da kažnjavaju za pojas - malo, malo, pa je neko koga znam platio, a za mobilni još nisam čuo nikog da se žali. Evo, recimo, pre nekoliko dana sam čuo i da presretači zaustavljaju i pišu kazne za prekoračenje od 12 km/h - duple trake posle Orlovače, 80 ograničenje, komšija vozio 92... Ali kaznu za mobilni...još ne čuh ni od koga. Evo ja sam je popio Isao autoputem, nigde nikog na vidiku nema kilometrima ispred i iza. Pijem kafu i dohvatim telefon. (Nije izgovor ali ne drndam telefon bukv nikad u voznji ali eto tad...) Odjednom niotkuda preticu me saobracajci, pale rotacije. "Druze i telefon i kafa... Sta cemo po tom pitanju?" Reko' nista, pisi, ne bunim se, kriv sam... Poenta je, ta kazna nije velika 5.000din i ljudi se ne cimaju mnogo i da ih uhvate, a mogu nekome zivot oduzeti zbog 5.000din... Svaki treci vozac u gradu drnda telefon, pogotovo vozaci komercijalnih vozila, kamiona itd... Ja ne pravdam sebe, jeste bio autoput, ispod ogranicenja vozio, nikog nigde ali eto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
astmario 54 Napisano Octobar 9, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Visa Prijavi odgovor kao problematičan Lično platio dve u kolima, ne sada naravno, jos pre 4-5 godina, prvo jednu, posle par meseci drugu, onda se opametio i pazario bluetooth radio, što mi je nepojmljivo da ljudi ne koriste. Mada kada bolje razmislim retko koga i vidim da priča telefonom, daleko veći broj kuca poruke/surfuje/šta god, što je daleko pogubnije. Promenio Octobar 9, 2023 član astmario Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 3814 Napisano Octobar 9, 2023 Drug član, 460 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Rider000 je napisao: Druze i telefon i kafa... Ja i cigaru 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Octobar 9, 2023 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Jos je jace kad su mene zaustavili misleci da drzim telefon na uvetu. A ja drzao glavu naslonjenu na ruku i pevusio neku pesmu, a imali akciju pa stekara dojavio ovima gore, ja stajem, dobar dan, telefon? Ja vadim dva iz torbice, on se nasmeje, kaze hvala dovidjenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2489 Napisano Octobar 9, 2023 Drug član, 1595 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Mr_Wolf je napisao: Vara kamera, sve vreme sam debelo u mojoj traci. Pogledaj kasnije na 0:10-11, isto deluje kao da gazim liniju iako čak nisam ni nagnut, a u potpunosti sam u mojoj traci. Gledam sada i prilaznu brzinu krivini - 81,5 po GPS-u. Sledeća krivina je još gora, desna sa prevojem, prelaze u traku + ima objekat sa desne strane i ulaz-izlaz u njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1908 Napisano Octobar 9, 2023 Drug član, 790 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve jasno, nego kolega gore reče da masovno vozači seku svoje leve krivine preko pune, a ovaj je uspeo da iseče moju levu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 583 Napisano Octobar 9, 2023 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Mr_Wolf said: Vara kamera, sve vreme sam debelo u mojoj traci. Pogledaj kasnije na 0:10-11, isto deluje kao da gazim liniju iako čak nisam ni nagnut, a u potpunosti sam u mojoj traci. Gledam sada i prilaznu brzinu krivini - 81,5 po GPS-u. Da ok, mnogo brzo deluje na kameri. Htedoh reci sve je na nama, da racunamo i na to, takve stvari vise ne cude. Meni se desava da krenem malo losijom putanjom, i kad se nagnem budem naspram linije iako su tockovi unutra, to uplasi vozilo nekad, pa se trudim da budem dalje. Na ovaj momenat sam mislio, delovalo mi tako: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1908 Napisano Octobar 9, 2023 (promenjeno) Drug član, 790 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Otprilike u tom momentu, ili možda koju stotinku pre, pošto sam ga pre video nego što je kamera zabeležila, je celom širinom bio u mojoj traci. Promenio Octobar 9, 2023 član Mr_Wolf 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironhorse 1817 Napisano Octobar 9, 2023 Zainteresovan, 372 postova Lokacija: NBG Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, ivica744 je napisao: Sve ovo nema veze sa pitanjem "sta ces ti u mojoj traci" P.S. Samo sam se dopunio na tvoj post,nije upereno protiv tebe Postoji ruralna legenda u mom kraju, čovek iz Beograda se izlazeći iz krivine sudario sa traktorom koji je očigledno vozio levom stranom. Sreća pa krivudav put i brzine bile male pa živi i zdravi obojica, i kreće rasprava. -"da li si normalan, kojom stranom voziš, zovem policiju ŠTA ČEŠ TI U MOJOJ TRACI??" A pijani seljak snimi BG tablicu na asfaltu, pa kaže : " šta tebe boli k.... šta ću ja u tvojoj traci, ŠTA ČEŠ TI IZ BEOGRADA U MOM SELU???" 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 583 Napisano Octobar 9, 2023 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan 28 minutes ago, Mr_Wolf said: Otprilike u tom momentu, ili možda koju stotinku pre, pošto sam ga pre video nego što je kamera zabeležila, je celom širinom bio u mojoj traci. Sreca preglednija krivina. Mene je taksista ocesao u takvoj situaciji, ali bila mala nepregledna krivina, usao u moju traku, ja sam skuterom (pcx) bio u polovini do srednje linije. Prednji deo kod fara je udario, uspeo sam noge da sklonim, neka manja brzina bila oko 35kmh. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 726 Napisano Octobar 9, 2023 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan, ibarska krivina pre pandurske kucice, zena i ja na motoru ( sva sreca), iz pravca Beograda kolona od 6-7 vozila, nisam siguran da li je neki mali kamion ili traktor na celu kolone. Muflonka u novoj, crvenoj A klasi obilazi kolonu, pomeram se do bankine, riba ne staje i nastavlja da obilazi sve, ne znam kako nije udarila nikoga, jer u tom trenutku iza mene je bilo jedno 4-5 vozila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6127 Napisano Octobar 9, 2023 Drug član, 1764 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Najgore je kad se pomeris skroz desno da sacuvas svoju glavu a vozaci automobila iz suprotnog pravca to shvataju kao da ih pustas i nastavljaju tvojom trakom 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16901 Napisano Octobar 10, 2023 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Sinoć prilazim raskrsnici (na kojoj vozila koja mi dolaze sa desne strane imaju prednost) i uredno stajem par metara pre raskrsnice da propustim auto koji dolazi odatle. Tip skreće ulevo (seče raskrsnicu), zaustavlja se na metar sa moje desne strane i legne na sirenu. Otvara prozor i pita znam li da on ima prednost. Rekoh mu da znam, ali da je on prešao više od tri metra razdelnu liniju na raskrsnici i da se trenutno celim vozilom nalazi u mojoj traci. Nisam hteo da se pomerim, pa je on morao da se vrati u rikverc i da onda uredno prođe ispred mene. Ljudima jednostavno ušlo u naviku da skraćuju putanju svuda i na svakom mestu i onda uopšte i ne primećuju kad to čine. 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8407 Napisano Octobar 10, 2023 4_tocka_i_karoserija, 1868 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, ironhorse je napisao: A pijani seljak snimi BG tablicu na asfaltu, pa kaže : " šta tebe boli k.... šta ću ja u tvojoj traci, ŠTA ČEŠ TI IZ BEOGRADA U MOM SELU???" 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2513 Napisano Octobar 10, 2023 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan @zika56 ovo ja doživljavam svakodnevno kad izlazim iz moje ulice, toliko seku i ulaze u moju traku da sam se navikao i polako usporavam pre izlaska. T raskrsnica u pitanju, bez znakova, pravilo desne strane. Većinom žene seku i nije im jasno kad im svirnem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 462 Napisano Octobar 10, 2023 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11090 Napisano Octobar 13, 2023 Drug član, 1277 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan On 9. 10. 2023. at 16:34, zaludan je napisao: Je li platio neko s foruma? Da li neko sa foruma zna nekog ko je platio? Mislim, ja bukvalno ne verujem u njihove brojeve. Neverovatno mi je da 38,000 ljudi plati kaznu za to, a da se o tome ne priča. Sećam se kad su počeli da kažnjavaju za pojas - malo, malo, pa je neko koga znam platio, a za mobilni još nisam čuo nikog da se žali. Evo, recimo, pre nekoliko dana sam čuo i da presretači zaustavljaju i pišu kazne za prekoračenje od 12 km/h - duple trake posle Orlovače, 80 ograničenje, komšija vozio 92... Ali kaznu za mobilni...još ne čuh ni od koga. 2 puta i to jednom stojim na semaforu i uzeo da pogledam mape neku adresu da vidim jel idem u dobrom pravcu,samo kucnuo na prozor sa motora i iskljucio me,drugi put vozim kombi i ne cujem dobro preko onog blututa pa prebacim na zvucnik i drzim telefon ispred grudi(kao da ne bude na uvetu),snimio me iz sporedne ulice i krenuo sa svim svetlima u poteru,ja stao i sta cu kriv sam,prvi put za mape sam bio besan jer sta ugrozavam dok stojim na crvenom u Ns i da pogledam mape za 15 sekundi,drugi put kriv 100 posto,oba puta platio. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3975 Napisano Octobar 13, 2023 Drug član, 905 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pre x godina ulazak u HR iz SLO, kolaps, 10-15 automobila ispred mene, javim sa na telefon. Posle xx minuta na pasoškoj kontroli - dajte mi dokumenta i parkirajte sa strane, pričali ste na telefon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...