Forsberg 4495 Napisano Octobar 7, 2023 Drug član, 974 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan On 10/2/2023 at 10:01 AM, živke said: Možda nekom treba, solidan je popust. Naravno ako uopšte i bude moglo da se uzme od preprodavaca... U 8.03h ih na Tošinom bunaru u Zemunu nije bilo, a nisam video da su ljudi iznosili više od jednog pakovanja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9609 Napisano Octobar 7, 2023 Ne silazi, 2264 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam opet, jutros, ono click&pick, nema to na našim app, a Gugl kaže da ima. Mislio sam da se počastim jednom bušilicom, a da ne gledam kilometarske kolone švercera. Nemam ništa protiv njih, svako se bori na svoj način da zaradi neki dinar (bar ne kradu), ali da čekam, ne mogu. Zvao korisnički centar da probam da naručim/rezervišem, kažu, rade od Ponedeljka do Petka. Vala, kad mi do sad nije trebala, fala... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Octobar 7, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Tempo do 11. 10. ima neke na sniženju, 2.500,00 RSD https://tempocentar.com/storage/pages-contents-pdf-box/2023-10-05-09-05-35-public-storage-pages-contents-pdf-box-Mega Maxi, Tempo nedeljni liflet 5.10-11.10.2023.pdf Promenio Octobar 8, 2023 član MOTOM Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4808 Napisano Octobar 7, 2023 Drug član, 1870 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nema šrafilice ni na rafu a bogami su sklonili i cene. To ko onaj fazon, Komplet ručak za 50 dinara! - pa gde to ima? - nigde, ali jeftino je 2 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5408 Napisano Octobar 7, 2023 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Ma nema ni kod nas, nisam hteo ici u 08.00 ili kad vec otvara, otisao oko 10.30, mislim da su cak i cene vec sklonili jer se rasprodalo odma. evo od danas, negde u srb https://www.tiktok.com/@nijevelja/video/7287245757260860678?_t=8gJlyJGiiVK&_r=1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8263 Napisano Octobar 10, 2023 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ta šrafilica je težak plastikaner, za imalo šta ozbiljno nije, osim po kući nešto sitno za šarafanje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5408 Napisano Octobar 10, 2023 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Ma naravno, ko ocekuje ozbiljnu srafilicu za 3 soma taj ima ozbiljan problem u glavi 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4495 Napisano Octobar 10, 2023 Drug član, 974 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam je samo za po kući i planirao - da ne moram da pozajmljujem kad zatreba, a zatreba jako retko. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9530 Napisano Octobar 10, 2023 Drug član, 1010 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekom treba jeftina a dobra aku bušilica-šrafilica ovu preporučujem.Imam je više od tri godine i radi svaki dan,pre sam imao Bošove slične i u kvalitetu gotovo da nema razlike (ja nisam primetio) a cena poprilično manja. Kad se ova upokoji kupujem sigurno istu. BUŠILICA AKUMULATORSKA GP-AS 10.8 LI 71220108 | Woby Haus Online WWW.WOBYHAUS.CO.RS - Napon: 12V - Kapacitet baterije: 2000 mAh - Br.obrtaja bez opterecenja I brzina: 0-400 /min - Br.obrtaja bez opterecenja II brzina: 0-1300 /min - Broj poz... 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 97 Napisano Octobar 10, 2023 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekom treba jeftina a dobra aku bušilica-šrafilica ovu preporučujem.Imam je više od tri godine i radi svaki dan,pre sam imao Bošove slične i u kvalitetu gotovo da nema razlike (ja nisam primetio) a cena poprilično manja. Kad se ova upokoji kupujem sigurno istu. BUŠILICA AKUMULATORSKA GP-AS 10.8 LI 71220108 | Woby Haus Online WWW.WOBYHAUS.CO.RS - Napon: 12V - Kapacitet baterije: 2000 mAh - Br.obrtaja bez opterecenja I brzina: 0-400 /min - Br.obrtaja bez opterecenja II brzina: 0-1300 /min - Broj poz... Preporuka i od mene. 3-4 godine, busi, srafi, ne gasi se, a baterija kao prvog dana. Realna cena za taj kvalitet. Sent from my 2201117PG using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7644 Napisano Octobar 10, 2023 Drug član, 2922 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mene sto se tice, ja i Womax smo zavrsili druzenje. Tu Lindinu imam kako je prva izasla i dinara mi nije zao za nju, busio sam i rupe od 13mm u ploci od 4mm. Polako sa ostrom birgijom, malo se pomucula ali odradila posao. Iskreno samo 4 rupe Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1569 Napisano Novembar 25, 2023 Zainteresovan, 428 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan U lidlu momont ključ 1750 dinara, u pola cene. Kakav je ne znam ali mi ne odgovara što je 80-210 Nm. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11019 Napisano Novembar 25, 2023 Ne silazi, 2191 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Imam utisak da te jeftine kineske busilice lice jedna na drugu unutra.Svejedno Womax,Einhell,Parkside.Dobre vikendom po nesto kuci da probuse. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 836 Napisano Novembar 25, 2023 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 348 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jeste da nije pitanje za Lidl ali posto vise nema teme za sve i svasta da pitam ovde (da ne otvaram novu temu) ako neko moze da mi objasni kako se dolazi do kupona za popust za kupovinu u Djak prodavnicama? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Novembar 25, 2023 Zainteresovan, 567 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Uđeš u radnju i daju ti kupon. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 836 Napisano Novembar 25, 2023 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 348 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam kada se kupuje online ima opcija da se unese promo kod. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5841 Napisano Novembar 26, 2023 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da napomenem daa nema u lidlu vise vracanja pokvarenog proizvoda i povratka novca u roku od odmah. I mora se reklamacija izvrsiti u objektu gde se desila kupovina. Imao sam priliku da u NS ne mogu ostvariti povrat novca u drugoj lidlovoj obliznjoj radnji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12525 Napisano Novembar 26, 2023 Ne silazi, 7320 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre par dana sam vratio neku ukrasnu zvezdu. Neko smeće kartonsko za 700 din. Vratio sam ga pod izgovorom da mi ne odgovara. Vratili mi novac bez pitanja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2595 Napisano Novembar 26, 2023 Drug član, 1290 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan On 10/10/2023 at 5:19 PM, Interceptor BP said: Ako nekom treba jeftina a dobra aku bušilica-šrafilica ovu preporučujem.Imam je više od tri godine i radi svaki dan,pre sam imao Bošove slične i u kvalitetu gotovo da nema razlike (ja nisam primetio) a cena poprilično manja. Kad se ova upokoji kupujem sigurno istu. BUŠILICA AKUMULATORSKA GP-AS 10.8 LI 71220108 | Woby Haus Online WWW.WOBYHAUS.CO.RS - Napon: 12V - Kapacitet baterije: 2000 mAh - Br.obrtaja bez opterecenja I brzina: 0-400 /min - Br.obrtaja bez opterecenja II brzina: 0-1300 /min - Broj poz... Imam je i ja par godina. Realno nije neki kvalitet, ali završava posao za sitnije kućne akcije. Ustvari završavala je, poslednji put se na prvi start zadimila samo tako. Treba da je otvorim da vidim ima li nade za popravku ili ne. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5841 Napisano Novembar 27, 2023 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 23 hours ago, Alekre said: Pre par dana sam vratio neku ukrasnu zvezdu. Neko smeće kartonsko za 700 din. Vratio sam ga pod izgovorom da mi ne odgovara. Vratili mi novac bez pitanja. Jesi li vratio u istu prodavnicu? Pisao sam uglavnom radi clanova koji preko ove teme zele da nabave nesto iz LIdla, a iz prodavnica iz drugih i udaljenih gradova. Uglavnom alate. Pa je problem posle vratiti ukoliko je reklamacija potrebna. JA sam napravio prijavu onlajn, jer se inace mora otici u radnju gde je proizvod kupljen, i popuniti formular. A onda cekati. Kazu ne ceka se dugo mozda je isti dan odobre, ali opet se mora doci za refundaciju ili zamenu. Pise lepo kad reklamaciju odobre, da se mora otici po refundaciju u prodavnicu gde je kupljen proizvod. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12525 Napisano Novembar 27, 2023 Ne silazi, 7320 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ista naravno. Samo jednu imamo u SD. Ako neko izgubi fizički račun ima i digitalni ako ste skenirali aplikaciju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2515 Napisano Novembar 27, 2023 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Da , ko koristi njihovu aplikaciju i čekira se na kasi ima sačuvan račun. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4011 Napisano Decembar 6, 2023 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Jel naletao neko na kilo ključ, onaj od tipa 30€? U mom lidlu nema ništa od alata, samo nova godina. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Decembar 6, 2023 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Skoro sam naleteo na kilo ključeve u tom cenovno rangu u woby haus-u. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5295 Napisano Decembar 6, 2023 Drug član, 1896 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @Skittles video sam ja skoro, ali pitanje je za šta ti treba ? Jer on je od 40 Nm pa naviše, a najveći deo bitnih šrafova na motoru je ispod toga. A one koji su preko svakako teško da možeš da zezneš. Prati Louis, ja sam na akciji uzeo dva za 70 evra: 4 - 24 Nm i od 24 - 200 Nm. Skroz su korektni. Ima i tema o tome. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...