Abi 3077 Napisano Ponedeljak u 14:06 Drug član, 1306 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, boky327 said: Moze li mi neki dobri covjek koji danas ide svakako u Lidl provjeriti da li u ponudi imaju polirku. Prije par dana vidjeh da ce danas i sutra u ponudi biti polirka, spuzve i perac. Juce udjem na sajt da provjerim i vidim da vise nema polirke. Ne znam li je greskom uklonjena sa sajta ili uopste nece biti u ponudi. Sinoc je bila u Pozarevcu, mogu otici veceras, ako hoces ostavi mi broj/viber pa ako ima da ti odmah fotkam i pustim sliku ako je to ta koju trazis. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 15052 Napisano Ponedeljak u 14:36 Ne silazi, 1507 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je polirka? Da li ona kao brusilica ili ona okrugla sa dve ručke sa strane? Ako je ona okrugla bolje zaobiđi, bio sam jednu dobio na poklon i ne vredi jednostavno ne radi posao. Na kraju sam je i ja poklonio komšiji. Ako je kao brusilica za nju ne znam jer nisam probao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boky327 557 Napisano Ponedeljak u 14:46 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Bandit 600S, Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc je bila u Pozarevcu, mogu otici veceras, ako hoces ostavi mi broj/viber pa ako ima da ti odmah fotkam i pustim sliku ako je to ta koju trazis. Ne moras da ides u radnju, hvala ti. Oticicu ja do Loznice pa valjda je nadjem. Samo me zanimalo ima li je uopste u ponudi da se ne vozam dzaba. Ovakva: @Interceptor BP da da, tu sa 2 rucke imam, zao mi da je bacim samo zato sto je ispravna. A imam i jednu ekscentar, radi posao odlicno ali nije za farove i nepristupacna mjesta zbog diska od 125mm Ova iz Lidla mi je idealna za farove i recimo ispod brave, nezgodne dijelove branika... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 471 Napisano Ponedeljak u 16:43 Zainteresovan, 457 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, Bor-i-slave said: Ja imam dva udarna Parkside. Onaj 220v i na bateriju. Jesu slabiji od brendiranih, i nekad ne mogu da odvrnu nesto sto je zapeklo. Ali odvrnuti kvacilo na motorci, trimeru, magnet na motociklu, gde treba da blokiras deo, izvrsno je imati te alate. Ja sam zadovoljan za te pare. Jedino je problem sa tracnom hoblericom, trecu sam uzeo u zameni. Ne valjaju im one namenske smirgle po dimenziji i onda je nikako raditi njom. Ajde što je slabija nego što piše, to je ok. Ali je ubrzo ispala kuglica na glavi i onda rad postaje baš naporan jer sve vreme ili rukavicom držiš gedoru ili guraš unapred. I ubrzo je dodatno oslabila iako su četkice bile ok. Aku odvijači su im dosta bolji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 16133 Napisano Ponedeljak u 17:29 (promenjeno) Integrisan, 3355 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Interceptor BP je napisao: bio sam jednu dobio na poklon i ne vredi jednostavno ne radi posao. Na kraju sam je i ja poklonio komšiji. Nisi dobar sa komšijom ? Sorry... Promenio Ponedeljak u 17:30 član Blaza 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 2530 Napisano Sreda u 10:28 Drug član, 576 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan @boky327 ako nisi već bio u Loznici trenutno nema. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boky327 557 Napisano Sreda u 10:36 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Bandit 600S, Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan @VLAD81 bio prekjuce. Nije ni tad bilo. Izgleda su je povukli iz ponude. Hvala u svakom slucaju. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...