Abi 3078 Napisano April 29 Drug član, 1307 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, Marko05 said: Ако неко налети нека ми пазари. Pneumatski set Lidl Plus App: Deine digitale Kundenkarte für jeden Tag! | Lidl.de LIDLPLUS.COM Die Lidl Plus App - Deine digitale Kundenkarte. Jetzt runterladen, registrieren und viele Vorteile... Ne otvara mi stranicu, ako mozes stavi sliku ili drugi link, ja cu verovatno otici posle podne do Lidla, pa cu ti pogledati. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 7587 Napisano April 29 Drug član, 1672 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Abi said: Ne otvara mi stranicu, ako mozes stavi sliku ili drugi link, ja cu verovatno otici posle podne do Lidla, pa cu ti pogledati. Пнеуматски сет, 13 делова. Нема ни у Пожеги. Ако неко налети нека пазари. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9966 Napisano April 29 (promenjeno) Ne silazi, 3962 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan 16 hours ago, Marko05 said: Ако неко налети нека ми пазари. Pneumatski set Lidl Plus App: Deine digitale Kundenkarte für jeden Tag! | Lidl.de LIDLPLUS.COM Die Lidl Plus App - Deine digitale Kundenkarte. Jetzt runterladen, registrieren und viele Vorteile... Mogu otići posle posla. Pusti mi broj telefona na pp Promenio April 29 član Andrej_Hotstepper 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 7587 Napisano April 29 Drug član, 1672 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Без обавезе, ако ко налети. 0643664959 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 321 Napisano April 29 Zainteresovan, 466 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam u Lidlu štender za stvari, i o njega okačio moto jakne, pantalone i veš. E sad, sve to izgleda lepo, štender je čvrst i za preporuku, ali bih preko ovoga stavio nesto, da zastitim od prašine. Da li nešto tako postoji i kako se zove, ili ako neko ima ideju kako da zaštitim-pokrijem. Meni pada na pamet ono platno brendirano, ili brendom motora, opreme, ulja, ali ne znam kako se to zove Za početak cu staviti-ukrojiti čaršaf. Temu, zastave sa bajkerskim motivima, da biras, sta pozelis- mozes dve da spojis, ispred i iza, racunaj ga oko 500-700 din po komadu.Sent from my 2201117PG using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 3078 Napisano April 29 Drug član, 1307 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, Marko05 said: Без обавезе, ако ко налети. 0643664959 U PO nema, bio danas, ostala jedino creva ona itd, ali seta ni jednog. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 7587 Napisano April 29 Drug član, 1672 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Решио @Andrej_Hotstepper Да се и јавно захвалим. Хвала и осталима на цимању. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9966 Napisano April 29 Ne silazi, 3962 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan Nema što 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 10291 Napisano Maj 1 Drug član, 2008 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan On 28. 4. 2026. at 17:46, MaxiS je napisao: Kupio sam u Lidlu štender za stvari, i o njega okačio moto jakne, pantalone i veš. E sad, sve to izgleda lepo, štender je čvrst i za preporuku, ali bih preko ovoga stavio nesto, da zastitim od prašine. Da li nešto tako postoji i kako se zove, ili ako neko ima ideju kako da zaštitim-pokrijem. Meni pada na pamet ono platno brendirano, ili brendom motora, opreme, ulja, ali ne znam kako se to zove Za početak cu staviti-ukrojiti čaršaf. Imaš na TEMU navlake različitih dimenzija, oblika i boja: https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601099514045763&from_share=1&thumb_url=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%2Fproduct%2F1e29828c04%2F826a4d9c-bf8c-4510-9d02-7c615354e529_800x800.jpeg&pic_w=375&pic_h=375&refer_share_id=72868b8f-bafc-49ee-ba94-ba324435&refer_share_channel=system_share&_oak_page_source=417&_oak_region=175&refer_share_suin=RSSBAFNSBCVJAAKXIBQGA3RAC7AUZKSWPRFWOZQ3USZJ26N73PDWNO2VPP74RAZQ4J5JNAYXSA&share_img=https%3A%2F%2Fimg-eu.kwcdn.com%2Fgoods-detail-img%2F35b7c2%2FyeUWmfsNGd%2F03890f8bb69a4e53b6bf32f7cd4eb5e8.png&share_ui_type=1&_oaksn_=xj9wEhwEIi3n19QbyAqjzMXWRAZ%2B9X38BMcXkFe4owc%3D 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 980 Napisano Maj 13 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 368 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li mozda neko ima ovaj aku perac? Aku perač pod pritiskom PDRA 20–Li D4 WWW.LIDL.RS Aku perač pod pritiskom PDRA 20–Li D4 - 3999€ (13.05.2026) Da li bi valjao za pranje automobila,mislim za samo sa vodom bez ikakvih hemija. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 169 Napisano Jun 12 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Lozanj, Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki ZZR 250, Yamaha YZF600R Thundercat, Ninja ZX9R Prijavi odgovor kao problematičan On 5/13/2026 at 8:19 PM, Alex74 said: Da li mozda neko ima ovaj aku perac? Aku perač pod pritiskom PDRA 20–Li D4 WWW.LIDL.RS Aku perač pod pritiskom PDRA 20–Li D4 - 3999€ (13.05.2026) Da li bi valjao za pranje automobila,mislim za samo sa vodom bez ikakvih hemija. Oprao jednom auto i on crkao, vratio, vratili mi pare, a ja odmah kupio drugi koji sad čeka na sledeće pranje. Generalno nije loš, ali ništa posebno, mada za te pare i ne može bolje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 980 Napisano Jul 11 (promenjeno) Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 368 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li valja? 6500 din Promenio Jul 11 član Alex74 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 169 Napisano Jul 11 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Lozanj, Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki ZZR 250, Yamaha YZF600R Thundercat, Ninja ZX9R Prijavi odgovor kao problematičan Valja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 16137 Napisano Jul 11 (promenjeno) Integrisan, 3356 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Svaki Lidlov crni alat valja. Max performance nema greške. Nije ni zeleni toliko lošiji, završava posao i on. Promenio Jul 11 član Blaza Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 169 Napisano Jul 11 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Lozanj, Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki ZZR 250, Yamaha YZF600R Thundercat, Ninja ZX9R Prijavi odgovor kao problematičan Tako je. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 980 Napisano Jul 11 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 368 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupljeno 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17610 Napisano Jul 11 Integrisan, 8693 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam zelenu aku. Bušim po neke sitne rupe tipa u profil za plafonjeru a uspeo sam čak i da izbušim otvor za izvlačnu utičnicu u kuhinjskoj radnoj ploči. To joj je bio najteži zadatak. Mora lagano, nežno ali uspeo sam. Bolje i to neko da dam nekom 50 evra za to. A inače je koristim najviše sa četkom za ribanje kupatila, patosnica... Radi za sada. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 3172 Napisano Jul 11 Drug član, 1400 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Lele ja kad sam jednom bužio rupu u radnoj ploči za rozetnu za kabli nekom womax šrafilicom i krunskom testerom… Još ispod ploče pogodim deo gde ima red iverice. Znači 6cm. Bušio sam to jedno 2-3h, na pola me baterija izdala, pa puni bateriju… Tad sam rekao da ću da uzmem neku krštenu, ali…još nisam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 486 Napisano Jul 11 Zainteresovan, 458 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Blaza said: Svaki Lidlov crni alat valja. Max performance nema greške. Nije ni zeleni toliko lošiji, završava posao i on. Baš se ne bih složio. Pre bih rekao da ima i dobrog i lošeg i zelenog i crnog. Veoma zavisi šta očekuješ od alata. Konkretno za šrafilice ja lično želim da radi kvačilo kako treba, a na nekoj crnoj to nije bio slučaj. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 16137 Napisano Jul 11 Integrisan, 3356 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Sve je moguće, ne tvrdim da sam u pravu. 90 % alata iz Lidla mi je zelene boje, amaterski mi završava posao. Jedini crni je komplet šrafilica sa burgijama, bitovima, dve baterije i punjačem koja odlično radi, čak sam uzeo naknadno još jedan komplet sinu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 899 Napisano Jul 11 Drug član, 815 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, VPetar je napisao: Baš se ne bih složio. Pre bih rekao da ima i dobrog i lošeg i zelenog i crnog. Veoma zavisi šta očekuješ od alata. Konkretno za šrafilice ja lično želim da radi kvačilo kako treba, a na nekoj crnoj to nije bio slučaj. Opet zavisi od načine upotrebe i očekivanja. Ni meni se ne sviđaju jer ih poredim sa 3-4x skupljim alternativama koje profesionalno koristim ali daleko da ne bih mogao da odradim identičan posao sa tim pojedinim Lidl alatima aku i električnim alatima, ručni alati su žešći krš uglavnom, to ne preporučujem ni za hobi upotrebu. Za razliku od mnogih drugih stvari, alat je još uvek dobrim delom na nivou "koliko para- toliko muzike" 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 7163 Napisano Jul 12 čeka dobru titulu, 1385 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 486 Napisano Jul 13 Zainteresovan, 458 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 7/11/2026 at 10:47 PM, nuk said: Opet zavisi od načine upotrebe i očekivanja. Ni meni se ne sviđaju jer ih poredim sa 3-4x skupljim alternativama koje profesionalno koristim ali daleko da ne bih mogao da odradim identičan posao sa tim pojedinim Lidl alatima aku i električnim alatima, ručni alati su žešći krš uglavnom, to ne preporučujem ni za hobi upotrebu. Za razliku od mnogih drugih stvari, alat je još uvek dobrim delom na nivou "koliko para- toliko muzike" Da, ali Gagi iz Zone alata preporučio recimo malu aku testeru za drva. Gledam šta radi na snimku, stvarno super. Kupim i ono je druga priča. Stalno se olabavljuje lanac, posle apsolutno svakog sečenja moraš da dotežeš lanac. Znači smeće Mnogo je velika razlika u kvalitetu i treba da imaš sreće kad kupiš. Moje iskustvo, a nije jedino. Jedino je garancija stvarno vrh, posle 2.5 godine sam vratio električni udarni odvijač koji je isto smeće po mom mišljenju i vratili su mi pare Znam da ima ljudi koji i ne koriste alat, a ima onih i koji ne umeju da ga koriste, a kunu se u parkside 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bor-i-slave 8727 Napisano Jul 13 Ne silazi, 1690 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 34 minutes ago, VPetar said: Da, ali Gagi iz Zone alata preporučio recimo malu aku testeru za drva. Gledam šta radi na snimku, stvarno super. Kupim i ono je druga priča. Stalno se olabavljuje lanac, posle apsolutno svakog sečenja moraš da dotežeš lanac. Znači smeće Mnogo je velika razlika u kvalitetu i treba da imaš sreće kad kupiš. Moje iskustvo, a nije jedino. Jedino je garancija stvarno vrh, posle 2.5 godine sam vratio električni udarni odvijač koji je isto smeće po mom mišljenju i vratili su mi pare Znam da ima ljudi koji i ne koriste alat, a ima onih i koji ne umeju da ga koriste, a kunu se u parkside Ja imam dva udarna Parkside. Onaj 220v i na bateriju. Jesu slabiji od brendiranih, i nekad ne mogu da odvrnu nesto sto je zapeklo. Ali odvrnuti kvacilo na motorci, trimeru, magnet na motociklu, gde treba da blokiras deo, izvrsno je imati te alate. Ja sam zadovoljan za te pare. Jedino je problem sa tracnom hoblericom, trecu sam uzeo u zameni. Ne valjaju im one namenske smirgle po dimenziji i onda je nikako raditi njom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boky327 557 Napisano Ponedeljak u 12:35 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Bandit 600S, Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Moze li mi neki dobri covjek koji danas ide svakako u Lidl provjeriti da li u ponudi imaju polirku. Prije par dana vidjeh da ce danas i sutra u ponudi biti polirka, spuzve i perac. Juce udjem na sajt da provjerim i vidim da vise nema polirke. Ne znam li je greskom uklonjena sa sajta ili uopste nece biti u ponudi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...