Darko Mihajlovic 10226 Napisano Maj 31 Ne silazi, 2744 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan E jos jedna stvar . Ne znam dal je bitna radi bolje dijagnostike sta se desava , ali vec pribavam dva puta i nije slucajnost. Dakle, skinem sisicu, i zasrafim je opet , bez stiskanja poluge izmedju , i bez ozracivanja nakon toga , ne vlazi. Prvi put mi se je tako isto bilo suvo , ali je kvacilo dobilo neki free play , i postalo mekse ... Sada sam opet to uradio, suvo je , i kvacilo je tvrdo ( doduse nisam ga vozio ) , ali za sada tvrdo i suvo... Jbt, gremlin 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 3491 Napisano Maj 31 Drug član, 1110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1300 RS Prijavi odgovor kao problematičan Tvrdo i suvo zvuči kao loša kombinacija. Izvinjavam se, udaljiću se. 1 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 10148 Napisano Maj 31 Drug član, 1989 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan U svakom slučaju, bolje nego obrnuto. Izlazim i ja. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10226 Napisano Jun 2 Ne silazi, 2744 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Rekoh ja... Neka vas malo .. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 15759 Napisano Jun 2 Integrisan, 3333 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad čitam zadnjih par stranica... Ozrači, zavrni, nek vlaži i teraj nekome u servis da to reši. Ili ugradi kvik šifter, j@bo kvačilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 411 Napisano Jun 2 Zainteresovan, 489 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan @Darko Mihajlovic Ne znam kako je na GTR-u ali na ostalim motorima sa hidrauličnim kvačilom ima na master cilindru (na ručici) povratni vod za tečnost, pada mi napamet da nije negde zapušen, upao neki trun ili nešto slično pa gruva pritisak -tečnost na sisicu umesto nazad u posudu.Drugar je imao sličan problem na Suzani RF900 sa hidrauličnim kvačilom.Kupio je bio set za reparaciju pomoćnog cilindra (na dekli) zamenio reparirao ...nije pomoglo a onda se ispostavilo da je bila zapuštena mala rupica ( prečnika malo deblje dlake) za povrat u posudi za tečnost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 819 Napisano Jun 3 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 5/29/2026 at 4:14 PM, Darko Mihajlovic said: Skinuo niplu.. navoj je cist , konus evo , vidite , ja bih rekao da je ovo manje vise ok... U otvor gurnuo stapic za usi , ocistio , za slucaj da unutra ima nekih sranjca. Nije izasao nesto prljav , normalno rekao bih... Ocistio opet sve , osusio , ozracio sistem i namontirao. Pa cu otici za oko sat vremena da vidim sta se desava.. PS - ova nipla kao da je napravljena od ikre tajvanskog djavola !! Ne postoji. Okrenuo sam 30 telefona , svratio u 20 radnje - jok. Ima neki baja na KP iz Nista. On mi je poslednja nada da ima . . . . Da li si resio problem sa flisovanjem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10226 Napisano Jun 3 Ne silazi, 2744 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 819 Napisano Jun 3 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ta sisica sto drzis u rukama nije dobra, onaj ravni deo posle navoja, pre konusa, prvi udari u dno cilindra i imas osecaj da si kao nesto zategao, konus ni ne dodje do rupe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10226 Napisano Jun 3 Ne silazi, 2744 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pa imam i dve nove , i isto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 819 Napisano Jun 3 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mislim da nisu ispravne, vec da nisu odgovarajuce po svim dimenzijama. Uzmi crni marker, oboji konus komplet, zavrni pa odvrni, pogledaj tacno gde je nestala boja markera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garfield1974 151 Napisano Jun 5 (promenjeno) Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Zadar Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Da se i ja malo javim. Od servisa do servisa Servisa na 138,000 km. Svječice, filter ulja, filter zraka, filter goriva. Kontrola ventila ( svi još uvjek unutar granica). Ostala ulja i tekučine i dva senzora guma( 532 €). Suma summarum 1250 € Jbga Ako ne bude kvara onda sljedećih 6000 km samo ulje i filter ( mislim da će i gume i prednje kočione pločice), a za 12000 natezač lanca. Živili Promenio Jun 5 član garfield1974 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...