stefan1989 1 Napisano Januar 24, 2017 U prolazu, 26 postova Lokacija: sabac Motocikl: satelis 125 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi moji kada bilo sta kupujete pamet u glavu i nikako ne uzimati bilo sta bez mehanicara. ja sam uzeo satelisa u beogradu na svoju ruku i kako cu proci sa njim to bog sveti zna. dve godine sam stedeo i stezao se za motor a ispade da je krs. pamet u glavu ))))))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠkodraZl 9 Napisano Februar 16, 2017 U prolazu, 32 postova Lokacija: Zlatibor Motocikl: Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, od svih maxi skutera izbor je pao na Burgmana 400,2004g+ i na Piaggio x9,500cc. Panta KG cini mi se ima dobrog Bugija ali me isto tako zanima x9,500 iz Surdulice,pa ako neko zna nesto o njemu moze pisati.Svaka pomoc je dobrodosla. https://www.polovniautomobili.com/motori/9584132/piaggio-x9-500-evo-lili POZZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1007 Napisano Februar 16, 2017 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Па види овако, то су стари мотори и ту треба да ти буде приоритет само стање мотора. То је моје мишљење. Тај Пантин Бургман је сигурно у јако добром стању јер је он манијак и залуђеник за Бургмане. Том куповином би добио добар макси а и сигурно доста савета како да остане добар у наредном периоду. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Februar 17, 2017 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pored toga sto Bojan rece, dodao bi da je Burger udobniji tj nesto prijatniji za voznju i vizuelno gledano, lepsi od X9. Nije da aludiram na pantinog burgera, govorim sa moje tacke gledista Burger vs X9 ..... 1:0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1242 Napisano Februar 17, 2017 BJB Maxi scooter club, 1663 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Po meni svaki ima svoju drazu,ali prednost dajem bugiju zbog 'istorije' motora. Takodje,tehnicke detalje i sta god treba dobijes od vlasnika. Srecno sa kupovinom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Februar 20, 2017 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koga zanima Silverwing 400 ovo je (možda) dobra prilika... isključivo zbog cijene... http://m.tutti.ch/waadt/fahrzeuge/motorraeder/angebote/honda-silverwing-sw-400t_13902572.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11566 Napisano Februar 20, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Šta mu fali za te pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Februar 20, 2017 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Piše ispod oglasa da se prodaje jer se vlasnik seli u inostranstvo... U Francuskom je dijelu države, ne znam iskreno šta bih ti rekao... EDIT:Evo pošto je mnogima bilo čudno kako sam ja natrčao na isti koji je prešao 14k kilometara... još jedan primjerak... sa čitavih 8,5k... plus stariji...https://auto.ricardo.ch/kaufen/fahrzeuge/motorraeder/scooter/honda-fjsb-600-silver-wing/w/an887502100/ 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Februar 20, 2017 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ajd Alex sta se femkas vise, pare u sake i uzmi si nesto valjano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjos 10 Napisano Februar 24, 2017 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Atlantic 250 ali će porasti jednom Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da sam ja još jedan koji je otišao jednom, otišao drugi put provozao i kupio motor bez puno zagledanja, matorog Atlantica od vlasnika ali pu, pu, služio me 2k km prve sezone, onda na kraju sezone, servisirao ga, zamenio neke delove i ove sezone nastavljamo u istom ritmu. Nego, pitanjce, svi se hvatate za tu termo grupu. Koji delovi tačno spadaju u nju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 250 Napisano Februar 24, 2017 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Cilindar,glava,klip,karike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaBgd 12 Napisano Februar 25, 2017 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ćao, Ćao, gledam opet neki x8, ovaj put 150ccm 2007. godište. Konkretno ovaj https://www.polovniautomobili.com/motori/9674919/piaggio-x8. Obzirom da nisam nešto često viđao ovaj agregat u oglasima interesuje me valja li čemu i da li je skuplji za delove ili da li se teže nabavljaju. Koliko sam gledao na netu u pitanju je vazdušno hlađen motor sa direktnim ubrizgavanjem, pa cenim da je pouzdan i jednostavan za servis. Znam da je slabiji čak i od starije 125-ice, ali za ono sto meni treba je dovoljan. Znacilo bi mi neko mišljenje o ovom mopedu. p.s. zvao sam čoveka, kaže malo mu proklizao motor pa ima neku ogrebotinu sa strane (nije mi toliko bitno), ali ono sto je meni bitnije je to što kaze da mu je bila pukla opruga ventila, pa je to sredio i sad je kao sve ok. Kako se uopste dogodi da pukne opruga ventila, da ga nije malo žešće vozio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4924 Napisano Februar 25, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je ta mašina od 15 ks i vazdušno hlađena, preslaba za tu kilažu motora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Februar 25, 2017 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Msm da ti je ovo pametniji izbor od te X8-ce, uzevsi u obzir tvoje potrebe...... Kymco People125 + ostaje ti nesto para + od kolege sa foruma, e sad sto pametnije? Zato sto, budzetom kojim raspolazes je mali da bi nasao nesto valjano, koji god uzeo tu oko 1-1.3Ke racunaj jos koju 100-ku za izdatak....vidi, razmisli sta ti je ciniti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Februar 26, 2017 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Nema taj vazdušar 150ccm 15ks, samo 11ks. Vodenjak od 125ccm ima 15ks. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4924 Napisano Februar 26, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Razlog više za zaobići ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Februar 26, 2017 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Baš... Volim skutere ali da bi ja bio srećan na njemu, on mora da ima barem 25 konja... ( Sud dajem po tome što sam neko vrijeme vozio Apriliu Leonardo 250 i uvijek sam mislio "e samo da mu je još malkice" ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaBgd 12 Napisano Februar 26, 2017 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zaobilazim ga! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Februar 26, 2017 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Samo se ti misli, posle kad ode bice kukulele. Послато са ALE-L21 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1747 Napisano Februar 27, 2017 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam za Kiću....Imao ga kolega,lepo ide i malo troši. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefi12 2 Napisano Februar 28, 2017 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia SR 50 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Da li moze pomoc? Dvoumim se izmedju ova 2 skutera. Koje su im mane i prednosti itd. https://www.polovniautomobili.com/motori/9681873/kymco-grand-dink https://www.polovniautomobili.com/motori/9313591/aprilia-sr-50 Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Februar 28, 2017 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je tema za dileme pri kupovini maxi skutera, ne mopeda, ali cenim da će neko već biti fleksibilan pa ti dati valjanu preporuku. I sam bi, ali mi nisu poznate mašine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefi12 2 Napisano Februar 28, 2017 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia SR 50 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je tema za dileme pri kupovini maxi skutera, ne mopeda, ali cenim da će neko već biti fleksibilan pa ti dati valjanu preporuku. I sam bi, ali mi nisu poznate mašine. Mozda si u pravu ali eto za sada su mi navedena 2 "zapala za oko" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 809 Napisano Februar 28, 2017 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je tema za dileme pri kupovini maxi skutera, ne mopeda, ali cenim da će neko već biti fleksibilan pa ti dati valjanu preporuku. I sam bi, ali mi nisu poznate mašine. Mozda si u pravu ali eto za sada su mi navedena 2 "zapala za oko" Čovjek ti objašnjava da je ovo tema za kupovinu maxi skutera i da je tema trebala ići tamo gdje spadaju ovi mali skuterčići. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Februar 28, 2017 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan @Guliver - Možda si u pravu ali eto za sada su mu navedena 2 "zapala za oko" :D @peravsp - aprillia mi je kud i kamo lepša Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...