Atorn 3348 Napisano juče u 16:00 Drug član, 944 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan " Nikad kravata, nikad stalan posao" 4 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1483 Napisano juče u 17:38 (promenjeno) Drug član, 941 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Ufotkao pretprosle godine, sada malo prosao kroz nju, mada, zardjao, nisam bas zadovljan, al makar cacnuo nesto posle nekog vremena. Neos Marmaras. Promenio juče u 17:58 član Abi 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21543 Napisano juče u 19:02 Integrisan, 9412 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Covece ocaran sam! Ako se slazes i ako dozvolis fotku bih dao da mi majka naslika (ulje na platnu). Ovo je slika u nastanku za moj jedan zid, upravo mi je na viber poslala, grubo dobijanje forme, mesec dana treba za sliku da je napuni detaljima. Opcinjen sam prirodom i volim da je "upijam", platno je 80x50, kompozicija reala i slobodne fikcije (u vidu dimenzija ne apstraktno). Dozu tame unosi drvo sa desne strane, iza njega ce biti veliki, beli mesec ciji se odraz u vodi kroz kracere razgradjuje, na gornjoj grani (ce biti) gavran, simbolizuje prolaznost i kraj (znaci uzivaj, sat kuca...). 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1483 Napisano juče u 19:08 (promenjeno) Drug član, 941 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. Hvala, naravno. Btw uz jedan "uslov" - da uslikas i pokazes mi kada zena zavrsi, da i ja uzivam, volim da vidim lepu sliku Promenio juče u 19:12 član Abi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tedybear 871 Napisano juče u 20:44 Svrati ponekad, 267 postova Lokacija: Bled, SLO Motocikl: Stelvio. Prijavi odgovor kao problematičan Jug Portugala... 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 608 Napisano juče u 21:31 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Dubrovnik, prosli vikendSent from my iPad using Tapatalk 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10046 Napisano pre 9 sati Drug član, 3349 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Što ne verujete...? 4 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15378 Napisano pre 9 sati Ne silazi, 1158 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nije ti prljav motor. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7612 Napisano pre 9 sati Solo Rider, 3071 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Due je napisao: Nije ti prljav motor. Провалио си га Ако си љисица 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10046 Napisano pre 8 sati Drug član, 3349 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Zemunac je to, svim bojama namazan?! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7612 Napisano pre 8 sati Solo Rider, 3071 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, shoyyka je napisao: Zemunac je to, svim bojama namazan?! Ваистину Мунзе 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sst 78 Napisano pre 3 sati (promenjeno) U prolazu, 24 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Prošlog vikenda kod graničnog prelaza Klobuk i negde po bosanskim kamenjarima ... Promenio pre 3 sati član sst Nisam počitao pravila 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1449 Napisano pre 1 sat Drug član, 826 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuuuu! Vrh! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...