misa-pei 10208 Napisano Mart 16 Drug član, 3381 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan Ке бламаге . .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1807 Napisano Mart 16 prisutan, 1335 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Skinuo onaj tzv kineski DID i stavio kršteni lanac i lančanike!! Poslije toga malo našpanovao kofer da ne trese više i tablicu tj, nosač iste da ne vibrira!! Saga o TRK-u se uskoro nastavlja, čekaju se neke zezancije!! Poslije toga ću da smirim, obećavam!! Ili će me žena smiriti nekim podesnim alatom!! Palo i pranje poslije svega!! Zaslužio je!! 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 24098 Napisano Mart 16 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2944 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, mali_zmaj je napisao: Skinuo onaj tzv kineski DID i stavio kršteni lanac i lančanike!! Poslije toga malo našpanovao kofer da ne trese više i tablicu tj, nosač iste da ne vibrira!! Saga o TRK-u se uskoro nastavlja, čekaju se neke zezancije!! Poslije toga ću da smirim, obećavam!! Ili će me žena smiriti nekim podesnim alatom!! Palo i pranje poslije svega!! Zaslužio je!! Mnogo ti je nesto taj klizac nazad s obzirom da ti je nov lanac, da nije malo predugacak, neces imati prostora za dotezanje... P.S. crn lancanik na crnu felnu...oooo, daaa... Promenio Mart 16 član BokyBoy 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 10208 Napisano Mart 16 Drug član, 3381 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan Posle sređivanja na Stromu svega što je moglo da pregura prošlu sezonu (korpa kvačila, magneti, glavni cilindar kvačila), rešio sam da operem oba motora. Poslednji put su oprani negde letos... Majko moja mila, kako neko može da uživa u tome? Nema glupljeg i dosadnijeg posla, a da ne pominjem da mora čovek da se savije bar 277493021 miliona puta. Sve me boli. I mokar sam, naravno. Sledeći put plaćam piće i roštilj nekom ko će da uživa u pranju. 1 8 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 16461 Napisano Mart 16 Drug član, 1936 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem da uopšte ima neko ko uživa u pranju motocikla. Postoje samo ljudi koji vole da im je motocikl čist, uredan i u tome uživaju. Ne treba mešati te dve stvari. 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1807 Napisano Mart 17 (promenjeno) prisutan, 1335 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, BokyBoy je napisao: Mnogo ti je nesto taj klizac nazad s obzirom da ti je nov lanac, da nije malo predugacak, neces imati prostora za dotezanje... P.S. crn lancanik na crnu felnu...oooo, daaa... Jesi u pravu si , sad sam i ja skontao šta je u pitanju, stavio mi je majstor link jedan viška, ima još prostora da se stegne, ali mogu uvijek izvaditi jedan link. Što ću vijerovatno i uraditi.. Kaže mi majstor ,da je moj stari 119 linkova, da internet kaže 118, a njemu poslao dobavljač po katalogu 120 linkova. Dobro oko imaš.. Promenio Mart 17 član mali_zmaj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 24098 Napisano Mart 17 Vozim motor, nisam BAJKER, 2944 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, misa-pei je napisao: Sledeći put plaćam piće i roštilj nekom ko će da uživa u pranju. Vidi, kad ti dodjemo Voja i ja, ne'ebo si i ti a i motori... Pre sat vremena, mali_zmaj je napisao: Jesi u pravu si , sad sam i ja skontao šta je u pitanju, stavio mi je majstor link jedan viška, ima još prostora da se stegne, ali mogu uvijek izvaditi jedan link. Što ću vijerovatno i uraditi.. Kaže mi majstor ,da je moj stari 119 linkova, da internet kaže 118, a njemu poslao dobavljač po katalogu 120 linkova. Dobro oko imaš.. ...lanac i lancanici su mi fetiš...sve u vezi njih sam doktorirao... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16776 Napisano Mart 17 Integrisan, 8498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, mali_zmaj said: Jesi u pravu si , sad sam i ja skontao šta je u pitanju, stavio mi je majstor link jedan viška, ima još prostora da se stegne, ali mogu uvijek izvaditi jedan link. Što ću vijerovatno i uraditi.. Kaže mi majstor ,da je moj stari 119 linkova, da internet kaže 118, a njemu poslao dobavljač po katalogu 120 linkova. Dobro oko imaš.. Boki je sa 300 metra uočio pirsing na sisi a neće jedan link na lancu. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 10208 Napisano Mart 17 Drug član, 3381 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan Soko okolovo 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 1476 Napisano Mart 17 Zainteresovan, 300 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, BokyBoy je napisao: ..lanac i lancanici su mi fetiš...sve u vezi njih sam doktorirao... Ala sam ja prost jbt... Meni su jos uvek fetis zenska stopala... Znaci debelo zaostajem 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 24098 Napisano Mart 17 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2944 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, Vujka je napisao: Ala sam ja prost jbt... Meni su jos uvek fetis zenska stopala... Znaci debelo zaostajem Kasnis brate, ja sam to prerastao jos u 20-tim... Zlatni lanac na crn lancanik, di ćeš veći fetiš od toga, kakva bre stopala... Elem, kad smo vec kod lanca, ovaj moj ko da nije presao 800 km za vikend, cist ko suza...skot je keva, odvikao sam se skroz od mazanja i pranja lanca, naprskao ga VD-om, provukao kroz cistu krpu i cao...spreman... Promenio Mart 17 član BokyBoy 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sole92 234 Napisano Mart 21 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Ruma Motocikl: BMW K1200 GT Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ja, majstor je i nije sve danas, ali je vredelo. Odrađen kompletan servis na bavarcu, zamenjene sve tečnosti u motociklu, bobine pregledane, jedna zamenjena, svećice, svi filteri, provereni ventili, očišćen usis, zamenjena lambda sonda, očišćene klapne, očišćene dizne, zamenjena creva koja su bila sumnjiva.... Što bi se reklo veliki servis . Koštalo bogami ali i vredelo, napravih 50-AK km, ne silazi osmeh sa lica... Sezona može da počne za mene i zvanično. Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 4212 Napisano Mart 21 Drug član, 2076 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: ̶K̶a̶w̶a̶s̶a̶k̶i̶ ̶E̶R̶-̶5̶, ̶H̶o̶n̶d̶a̶ ̶C̶B̶F̶ ̶1̶0̶0̶0̶, Peda Sniper, Voge SR3, Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan U petak preuzeo Frezu od Bobana, dobio sam Amin da lupam pare u motor, kaže dobar primerak. Svećice mi zamenio, kao i sve ostalo na motoru, prva ugradnja.Sent from my 2107113SG using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 914 Napisano Mart 25 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Šabac Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ne samo danas, već zadnja 3 dana montirao maglenke Future Eyes X100Sa svojim kontrolerom sa kojim dolaze imaju žicu koja se povezuje na dugo svetlo kao i žicu za sirenu, samim tim sam dobio komandu dugog svetla na komandama motora, i strob mode maglenki ukoliko se sirena zadrži duže, dok se za kratka sviranja taj agresivni strob ne pali.Mod samo pozicije, gde slova imaju neki talasasti program i ostale svetiljke sijaju slabijeKratko svetloDugo svetloProbao sam ih i na ulici, neverovatno je koliko osvetljavaju.Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 10794 Napisano Mart 25 Drug član, 1070 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Evo sastavljam ga - Ikea fazon. 11 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 1910 Napisano Mart 25 Zainteresovan, 296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350 E Prijavi odgovor kao problematičan Како би се ово код мене разлетело по соби после пар минута Свака част за живце 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1066 Napisano Mart 25 Zainteresovan, 443 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan @the_doctor Odlično. Kapiram da je sa Temua, jer sam video ove modele tamo. Ja napravio knjižaru, ali mislim da sam video i auto servis. to je dobro. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 2219 Napisano Mart 26 (promenjeno) Никад не једи жути снег!, 971 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Ових дана је био на реду редован сервис, овога пута после 7000+ км. Фукс се показао одлично, једва да се мало зацрнело. Уља у мотору, кардану, квачилу, кочницама, филтери и сл. Додао и дневна лед светла, нека су нека сјаје поред оних наранџастих катадиоптера које сам ставио напред ономад (видео на новијим моделима а имао сам рупу вишка због моје виљушке). Оно што ми је било врло занимљиво је стање уља за задљу кочницу (бар је светло ) али и мого више уља у квачилу после пређених ~14.000км, ја оно нисам видео одавно . Каже Вук да је једва све опрао... Почео сам да сумњам да ми онај прошли мајстор то није ни заменио, не би ме чудило после онаквог искуства... Promenio Mart 26 član Влајко 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 2597 Napisano Mart 26 Drug član, 888 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Klistiranje u kućnim uslovima. Pri hladnom startu, uz upotrebu obogaćivača, ne podiže obrtaje. A ja nemam sklonost da dr(u)kam gas na hladnom motoru. S obzirom da može da pali i bez čoka u voznom je stanju (treba minut/dva i može u pokret). Ali, ne može to tako. Nešto mi usporava protok goriva. Prvo ćemo našpricati gorivo u sistem. Zvuk visokog ler gasa (aktiviran obogaćivač-čok, a nije čok) je odličan. To znači da je nizvodno sve ok. Idemo ka izvoru. Uzroku slabijeg protoka. Kako li tek izgleda kada je ima mnogo? Pošto nemam dodatni filter goriva, koji bi maskirao štroku u rezervoaru, tanane promene u ponašanju daju mi signal. Montaža i zagrevanje. Sprej i udri kroz usis iz airbox-a. Sad i na zagrejanom motoru izvučen "ručni" gas diže obrtaje visoko. A mašina daje pravi potencijal. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 4212 Napisano Mart 28 Drug član, 2076 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: ̶K̶a̶w̶a̶s̶a̶k̶i̶ ̶E̶R̶-̶5̶, ̶H̶o̶n̶d̶a̶ ̶C̶B̶F̶ ̶1̶0̶0̶0̶, Peda Sniper, Voge SR3, Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Kišni dan stvoren za džidžabidženje:Prvo, proširenje ćopave. Ćopa je malo došla do metala po ivicama pa sam stopalce o'zgo i o'zdo našpricao autolakom, srebrni metalik. Pretekao od Fijeste, star.... 11+ godina, samo ga promućkao i izlazi ko prvog dana. Fasciniran.Sent from my SM-S911B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 4212 Napisano Mart 28 Drug član, 2076 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: ̶K̶a̶w̶a̶s̶a̶k̶i̶ ̶E̶R̶-̶5̶, ̶H̶o̶n̶d̶a̶ ̶C̶B̶F̶ ̶1̶0̶0̶0̶, Peda Sniper, Voge SR3, Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Nakon toga nastavak/deflektor, ovaj tip mi se dobro pokazao, prethodni služi 4 godine, eno ga na skuteru, valjda će i na Yamahi poslužiti.Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 4212 Napisano Mart 28 Drug član, 2076 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: ̶K̶a̶w̶a̶s̶a̶k̶i̶ ̶E̶R̶-̶5̶, ̶H̶o̶n̶d̶a̶ ̶C̶B̶F̶ ̶1̶0̶0̶0̶, Peda Sniper, Voge SR3, Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro zagrejan, ulazim u koštac sa rajzerima, Motowolf sa Alija, prezadovoljan kvalitetom. Ali... Kratko crevo kočnice, popustio na mestu gde j pričvršćeno kod sirene, podmazao gumu da može da klizne po potrebi, našao dobrih 1.5cm creva tako i namikerio. Super mi čuči, mislim da bi ovime dobio ono što mi treba na ovom motoru, ali ipak je crevo kratko i neće u pun desni ovako. Da ne bi prskala kočiona creva, vraćam kako je bilo. Očistio i podmazao šrafove jer je jedan bio zapekao tako da sam dva imbusa uvio u spiralu. Društvo, podmazujte šrafove.Otvoren sam za predloge i sugestije gde nabaviti/napraviti malo duže kočiono crevo. Realno, ne znam ni koliko bi trebalo duže, ali kapiram dva cm? 25mm?Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 4212 Napisano Mart 28 Drug član, 2076 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: ̶K̶a̶w̶a̶s̶a̶k̶i̶ ̶E̶R̶-̶5̶, ̶H̶o̶n̶d̶a̶ ̶C̶B̶F̶ ̶1̶0̶0̶0̶, Peda Sniper, Voge SR3, Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Za kraj punjač za telefon. Ispuštanje goriva, podizanje rezervoara, bla, bla... Ne radi? Kako bre ne radi? Demontiraj, probaj na akumulatoru kola, radi. Nađi problem, reši problem, montiraj sve ponovo, kabliraj, vrati rezervoar, plastike, vrati gorivo i gotovo. Na usb C mi puni "super fast" tako da sam baš zadovoljan. Lepše i elegantnije od fabričkog punjača na velikom Versysu od 15K evra.Sent from my SM-S911B using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7372 Napisano Mart 28 Ne silazi, 3297 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Za creva Ns, napravis odmah pancirna. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 4212 Napisano Mart 28 Drug član, 2076 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: ̶K̶a̶w̶a̶s̶a̶k̶i̶ ̶E̶R̶-̶5̶, ̶H̶o̶n̶d̶a̶ ̶C̶B̶F̶ ̶1̶0̶0̶0̶, Peda Sniper, Voge SR3, Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Za creva Ns, napravis odmah pancirna. To ima smisla da menjam sve, meni treba ovo jedno od pumpe do spoja kod rezervoara. Jel neko probao ovako nešto?Sent from my SM-S911B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...