suarez 18 Napisano Maj 5 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda TEK 250 2025 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem moto pantalone kako bih kompletirao svoju moto opremu ( bar za sada ) Imam 181cm i 86-87kg. Voleo bih da nadjem neke sa protektorima/ojacanjima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 1944 Napisano Maj 5 Drug član, 591 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan polovne ili nove,? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suarez 18 Napisano Maj 6 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda TEK 250 2025 Prijavi odgovor kao problematičan Svejedno je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 10425 Napisano Maj 21 Drug član, 398 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Imam pantalone koje sam bukvalno tri puta obukao. Ja sam visok oko 177cm i otprilike iste težine. Inače oduvek imam problema sa dužinom nogavica. Pantalone su mi malo duže i to me nervira i zaista mi ne odgovaraju, stoje skoro dve godine. Kupljene u Barelu, stanje aj' da ne bude baš novo novo ali 9,5/10. Imaju i zimski i kišni uložak. Protektore tvrde na kolenima i meke na kukovima. Cena 11000 rad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...