DraganNS 8110 Napisano Octobar 21, 2023 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Nije to @Blaza Koka Kola pa da se plašiš da će da izvetri, ako je ne popiješ odma' kada je otvoriš! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8110 Napisano Octobar 21, 2023 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan I ja danas nešto malo prčkao oko motora, rek'o kada je već kiša u najavi da iskoristim... Montirao sam novi retrovizor, nabavljen preko našeg forumskog kolege @sasa ns 1 Stari je bio polomljen, pa zalepljen, kada sam krajem Avgusta skoknuo do Igala (pisao sam kako se to dogodilo u temi o nerviranju). Dobro je bio zalepljen, izdržao je povratak kući bez problema ali nisam mogao dugo da ga gledam takvog... Ostaće "za nedaj Bože", za rezervu. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1597 Napisano Octobar 22, 2023 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Na ovom napuni još malo pukotinu, prešmirglaj i crni mat sprej za plastiku(ima za branike) i ko nov a da nikad ne zatreba, samo nek stoji na polici. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4271 Napisano Octobar 22, 2023 motoras, 2466 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Super lepak i soda bikarbona i lepo to zatvoriš da se ne poznaju pukotine. Onda, kao što reče kolega, crni bamper sprej za plastiku i biće kao nov. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 688 Napisano Octobar 26, 2023 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan Nedavno nabavio dodatna LED svetla (maglenke), jer ono kao, nesto stalno treba dodavati na bajk... Shalim se, valja to imati. Nego, posto nisam znao koje da maglenke da uzmem, a hteo sam da preskocim Aliexpress varijante (a i onu drugu krajnost), odlucim se za Interphone koje u ponudi ima kolega @balkanlover70 Sam komplet jako lepo i kvalitetno deluje, instalacija lepo uradjena: Tu je sve za univerzalno povezivanje na bilo koji motocikl koji ima akumulator (relej, osigurac, konektori...). Ali djavo mi ne da mira, znam da imaju fabricke maglenke za Triumpha i da se kace na konektor na glavnom ozicenju (plug 'n play). Aj malo da preradimo ovo Interphonovo ozicenje. Prvo napraviti adapter, posto konektor za 'fabricke' maglenke je minijaturan, ne znam jesu li mogli manji da stave? Sad ce da bude lakse: Iseci, iskrimpuj (iz par puta, jer nisam ja bas neki strucnjak ), sad deluje kompaktnije: Izbacen je relej i osigurac i konekcija sa brave. To vise nije potrebno jer fabricke maglenke vec idu preko kontakta i preko osiguraca od 5A (deli sa dugim svetlima). Verujem da tu nece biti problema, slicna je snaga: 'fabricke' su 2x9W, ove Interphone 2x10w. Spremno za ugradnju: I inicijalni test: Pali, radi... Pakuj nazad u kutiju, dosta za danas... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17216 Napisano Octobar 27, 2023 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2392 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam malopre zamenio one kamionske fabricke zadnje migavce novim fensi-smensi ledovima, iako sam imao u njima led zute sijalice, nije mi se dopadalo kako se ne-vidi danju, ovi em bljeste kao sasavi, em su setajuci, oni kao na audiju. Rasturio sam ceo rep motora, nasao njihovu zdravu instalaciju, poskidao vezivane zice i karabudzeve, lepo namontirao dzekove tj buksne da mogu da se skidaju lako i brzo i sve lepo spakovao nazad, kao da je fabrika uradila. Sad daju pet konja garant, i manji je otpor vetra, bicu jos brzi... Sutra skidam oklope da odradim isto i prednje, nekako mi na debeo i veliki motor ne idu ovi mali napred, ko dugmići, a i slabo se vide... Naravno, kada bude gotova montaza, blago ce se preci Motipovim sprejom za stop svetlo, samo da im se ubije ova belina... https://youtube.com/shorts/1964Q6rkMB0?si=mebzHKc2-TRNbqhT Promenio Octobar 28, 2023 član BokyBoy 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8218 Napisano Octobar 27, 2023 Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, BokyBoy je napisao: iiiihhhhhh,nije sakrio tablicu........gde si nabavio ove švalerske. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10093 Napisano Octobar 27, 2023 Ne silazi, 2326 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo baš dobro izgleda ! U kompletu sa pištalicom, taman...! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10210 Napisano Octobar 27, 2023 Drug član, 1503 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, gebee&co je napisao: gde si nabavio ove švalerske. Izgleda ga ponovo sprema za snimanje nekog spota sa obnaženim suvozačicama! 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17216 Napisano Octobar 27, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2392 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, gebee&co je napisao: iiiihhhhhh,nije sakrio tablicu........gde si nabavio ove švalerske. Tablica je jedan deo broja moga tel pre 5 minuta, bajker71 je napisao: Izgleda ga ponovo sprema za snimanje nekog spota sa obnaženim suvozačicama! Mozda na prolece, kad otopli, sad bi im se smrzla guza, ili bi navukle nesto s'nogu... pre 14 minuta, Blaza je napisao: Ovo baš dobro izgleda ! U kompletu sa pištalicom, taman...! Uzivo bljesti i pisti mnogo jace nego na snimku, videces...a pistalica je bas korisna stvarcica, to je za nas matore, izlapele, sto zaboravljaju da vrate migavac... 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17216 Napisano Octobar 27, 2023 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2392 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan A, da, Vojo, @bajker71 u zadnjoj lampi su dve led CRVENE (nikako bele) Bear sijalice, one kvalitetne, mislim da je par bio oko 3-4 hiljade din,ovo je pozicija plus je dan, kada se stisne stop, uradi ti rengen odmah ...zamisli tek nocu... Promenio Octobar 27, 2023 član BokyBoy 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10210 Napisano Octobar 27, 2023 Drug član, 1503 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Svetle fenomenalno! Mislim da vrede svaku paru, naročito sa aspekta bezbednosti. I ovako nas u saobraćaju niko ne primećuje... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8212 Napisano Octobar 27, 2023 Solo Rider, 3162 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Јел та пишталица..пишти и кад су сва 4 миг. укључена ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17216 Napisano Octobar 27, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2392 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, BaneVuk58 je napisao: Јел та пишталица..пишти и кад су сва 4 миг. укључена ??? Nemam na Kawi opciju sva 4 migavca ali smo uradili i na Busi i da, pisti. by @Arakis 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8212 Napisano Octobar 27, 2023 Solo Rider, 3162 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 38 minuta, BokyBoy je napisao: Nemam na Kawi opciju sva 4 migavca ali smo uradili i na Busi i da, pisti. by @Arakis Зато питам ...јер имају оне 21 ват сијалице са пишталицом (рикверц светло) па као тема за размишљање 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10093 Napisano Octobar 27, 2023 Ne silazi, 2326 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Boki, znači, sledeće je ugradnja rikverca... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17216 Napisano Octobar 27, 2023 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2392 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Realno, na motoru imam jos dve stvari da odradim za sl. sezonu i to je to... ne racunajuci servis pred sezonu, (iako sam ga skoro radio, posle mora), gume i reg. u junu... I ne racunajuci servis celog ubrizgavanja (pumpe i dizni) posto je sa signalizacijom gotovo tj na njemu ne postoji nijedna obicna sijalica, bukvalno je ceo u led-u, to smo rešili.... Ostaje da se zamene prednje plocice (zadnje su nove) i da uradim remont kljesta, sa gumicama naravno, kao i master cilindra na pumpi, mozda cu i da ih farbam (kljesta) tj plastificiram u boju magnezijuma, onu zlatkastu, kao sto su mi prednji stapovi ili Ohlins zadnji amort.... Moram jos jednom da odem do Moto brudera, da probam da jos malo ispeglam mapu (imam dva kompa pa mogu da se igram), tj da pokusam jos malo da ga pripitomim i ublazim mu eksploziju snage na 6000 rpm...da bude malo vise rajder frendli... I ako mi bas bude dosadno preko zime, cas posla poskidam plastike i odnesem kod drugara na farbanje... Mnooogo mi se svidja ona nijansa zelene na h2sx ili na Versisu...ne znam kako bi mu stajala. ...ili mi samo dune da ne diram nista, nego ga prodam i kupim 14-icu ili h2sx... Mrzim trileme... Promenio Octobar 27, 2023 član BokyBoy 4 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Octobar 28, 2023 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Imas sva 4, samo nisi provalio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Octobar 29, 2023 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Juče bio kod kolege @abarth_maniacposkidali točkove i ponovili krmka sa novim opancima, sa beli đonovi. Sad sam hoće u krivinu 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Octobar 29, 2023 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Bokyboy, pritisnes dugmence na unutra. Ja ih obicno slucajno upalim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6092 Napisano Octobar 29, 2023 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, sreten75 said: Bokyboy, pritisnes dugmence na unutra. Ja ih obicno slucajno upalim. Na 12ici , ja to nikad nisam provalio. Kad stisnes dugmence migavaca iskljucujes dati migavac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Octobar 29, 2023 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, al ima dva stepena. Kad ih upalis treba ti pet minuta da provalis kako da ugasis. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrD 1557 Napisano Octobar 29, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT, Super Soco TC Prijavi odgovor kao problematičan Сунчан дан. Опрао, изгланцао, намазао ланац... провозао. Promenio Octobar 29, 2023 član MrD 8 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2100 Napisano Octobar 29, 2023 Mr., 563 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Danas suflirao sinu dok je mjenjao ulje i filter na njegovom novom a mom starom Traceru. Kvalitetno provedeno vrijeme sa nasljednikom. 15 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5536 Napisano Octobar 29, 2023 Drug član, 2497 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Pirotehnicar said: Danas suflirao sinu dok je mjenjao ulje i filter na njegovom novom a mom starom Traceru. Kvalitetno provedeno vrijeme sa nasljednikom. Pa ne menja se ulje u belim najkama 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...