bdada 14465 Napisano Maj 8, 2022 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 37 minuta, m.milivojevic je napisao: Montirao highway pegs Trebao si sa gumom, da se pruzis k'o covek Ja napravio od standardnog fuzastera ali opruge okrenuo kontra pa su uvek sklopljeni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17011 Napisano Maj 9, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2357 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Skinuo bih zadnje nogostope sa sve nosacima i tegice volana, da ih plastificiram u crno, jel radio neko i ako moze preporuka za majstora u BGu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Maj 9, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, m.milivojevic je napisao: Montirao highway pegs Može li širi biti? @BokyBoy Seba nosi negde crashbar-ove na plastifikaciju.. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9973 Napisano Maj 9, 2022 Drug član, 1489 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, BokyBoy je napisao: Skinuo bih zadnje nogostope sa sve nosacima i tegice volana, da ih plastificiram u crno, jel radio neko i ako moze preporuka za majstora u BGu Radio sam plastifikaciju u par navrata u firmi "Plastamen" na Partizanskom putu (Karaburma) preko puta OMV pumpe. Mogu da plastificiraju da bude mat ili u visokom sjaju. Neće tako sitan posao ni da naplate nego ih sam častiš... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9973 Napisano Maj 9, 2022 Drug član, 1489 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sam kod njih radio.Послато са M2004J19C помоћу Тапатока 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1965 Napisano Maj 9, 2022 Drug član, 1128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Trebao si sa gumom, da se pruzis k'o covek Ja napravio od standardnog fuzastera ali opruge okrenuo kontra pa su uvek sklopljeni.Pa i meni su sklopljeji. Kinez, al’ kvalitetno uradjen.Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1965 Napisano Maj 9, 2022 Drug član, 1128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, nafetS said: Može li širi biti? Pa da je ADV, može Al' to su predrasude, kad se naviknes, to je to... evo npr, pogledaj sliku od napred. Primetićeš da se vide bočni koferi i da sa fabričkim nije toliko širok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Maj 10, 2022 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha odlepila danas. Dam migavac trepće stop svetlo. Ugasim upalim, radi. Opet off/on treperi indikator dugog svetla,koje nije ni upaljeno, migavci tinjaju, treperi stop al kad kočim. Off/on sad ne radi baš ništa. Sirena kmeči, ode nova Varta u 3 minuta. Ćao. Sve sam žice pretreso,one nečije karabudževine otkino(jebale ga luster kleme) , krimpovo sve, termo bužiri i sad radi kao da je proizveden malopre. Još sam i spojio usb slot, na ključ da se pali Joj što volim kad sve pocrka a ja uspem da popravim, i ceo dan budem u garaži mastan do lakata 6 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3260 Napisano Maj 10, 2022 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Rekoh ja, biće od tebe majstor. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6089 Napisano Maj 10, 2022 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li proverio mesta gde se - vezuje na ram? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2629 Napisano Maj 10, 2022 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Skinuo bih zadnje nogostope sa sve nosacima i tegice volana, da ih plastificiram u crno, jel radio neko i ako moze preporuka za majstora u BGuImaš i u krugu vatrosprem-a, u kumodraškoj, preko puta soko šarka.Pa koji ti je bliži.Ako treba poslaću ti broj od ovogPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2355 Napisano Maj 12, 2022 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Montirah danas poviseni, touratech, preporodih se. Pokusao da ga zatamnim folijom, nema trika, il sto bi rekli ovde, numem! Probao bih sa sprejom, da ne zaserem nesto a? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10276 Napisano Maj 12, 2022 Drug član, 3380 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, lestra je napisao: Montirah danas poviseni, touratech, preporodih se. Pokusao da ga zatamnim folijom, nema trika, il sto bi rekli ovde, numem! Probao bih sa sprejom, da ne zaserem nesto a? Treba mi malo folije,da zatamnim deflektorčić(budževinu),znači ispod deflektora,parčence,pola metra folije puta 30-ak cm...Gde si kupio ali da nije preko KP-a?Ili ako ti ostane daj... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2355 Napisano Maj 12, 2022 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan @shoyyka Ostalo mi kolko oces, dodji uzmi. Kupio u Flash-u. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10276 Napisano Maj 12, 2022 Drug član, 3380 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan U Flash-u...Kupiću,neću da te cimam,nisam znao da imaju...fala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2355 Napisano Maj 12, 2022 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan @shoyyka nije mnogo, 300 din, al bzvz da uzimas celu rolnu za to parce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10276 Napisano Maj 12, 2022 Drug član, 3380 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, lestra je napisao: @shoyyka nije mnogo, 300 din, al bzvz da uzimas celu rolnu za to parce. Aj videću... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrela 950 Napisano Maj 12, 2022 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, lestra said: Montirah danas poviseni, touratech, preporodih se. Pokusao da ga zatamnim folijom, nema trika, il sto bi rekli ovde, numem! Probao bih sa sprejom, da ne zaserem nesto a? Ako uradis sprej, nece da bude providno posle, to jest bice mutno i neces moci da gledas kroz njega, ako uopste gledas. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7917 Napisano Maj 12, 2022 (promenjeno) Drug član, 826 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, lestra je napisao: Montirah danas poviseni, touratech, preporodih se. Pokusao da ga zatamnim folijom, nema trika, il sto bi rekli ovde, numem! Probao bih sa sprejom, da ne zaserem nesto a? Treba li uputstvo? Zapravo je baš jednostavno. Ja u prolasku pored Maxmomenta danas, pa pazario, i ugradio, brzopotezno. Paranoje radi Promenio Maj 12, 2022 član the_doctor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10276 Napisano Maj 13, 2022 (promenjeno) Drug član, 3380 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio nosač telefona,dobar je još ovaj stari,problem bio malo teže uguram prste da ga odvijem-stegnem zbog nosača usb punjača...i turio mu štitnik čepa,baš mu čučnuo?! Promenio Maj 13, 2022 član shoyyka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1887 Napisano Maj 14, 2022 Zainteresovan, 636 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Malo ga oprao, sredio lanac, izlecio zivce i zadovoljio dusu 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2355 Napisano Maj 15, 2022 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan On 5/12/2022 at 6:34 PM, the_doctor said: Treba li uputstvo? Zapravo je baš jednostavno. Moze brate, sibni mi u pm! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2461 Napisano Maj 15, 2022 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Stavio nosač za telefon, AliExpress moj dobar drug, a po preporuci instruktora vožnje. Test od 20 drndavih kilometara uspešno položio. Videćemo dugotrajnost.Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7917 Napisano Maj 15, 2022 Drug član, 826 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, lestra je napisao: Moze brate, sibni mi u pm! Rokam ovde, trebaće možda još nekom: Tečnost za stakla, nafajtaš vizir, celu površinu. Uzmeš foliju, rastaviš onaj providni deo, kao sličicu, i kako rastavljaš, opet fajtaš tečnost za stakla, da bude sva vlažna () I baciš je samo na vizir, jedno i drugo mokro, folija kliza, zategneš, namestiš je gde ti volja, i istisneš vodu, tj tečbost za stakla. Kartica platna najbolje, samo staviš komad papirne maramice preko, da ne guli foliju. Uglavnom su kartice već iskrzane. Skalpel, isečeš okolo višak, i ostaviš na suncu da se zapeče. Druga opcija fen. Dalje, prva dole, ostale gore, može i bez kvačila uz popuštanje gasa. Javi da li je uspelo. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2355 Napisano Maj 16, 2022 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan @the_doctor pa to sam i uradio i ne moze, ja reko ti ces mi reci za sprej neku foricu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...