Nightrider Z 868 Napisano Sreda u 18:11 Zainteresovan, 606 postova Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, Sharky - Alex je napisao: Porucio lanac i lancanike, kocione plocice stigle, Planiram sve da zamenim a nisam petljao mnogo oko motora ali kontam ako sam namontirao gomilu liftova znacu i to, jedino sto fali je iskustvo pa rekoh da pitam da li ima nesto na sta obratiti paznju? Pistolj spremi za odvrtanje prednjeg lancanika i alat za nitovanje lanca. Za lanac mozes da odes do nekog ko ima iskustva cisto da proveri da li je sve ok. Ostalo ne bi trebalo da te zeza. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 8306 Napisano Sreda u 23:57 Drug član, 2348 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Od alata imam i vise nego sto mi treba Alat za nitovanje sam uzeo sa alija, mnogi sa youtube-a ga preporucivali i pravili tutorijale kako se nituje. Naravno tu je i subler da ne pretegnem ili ostane ne zanitovan link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 9756 Napisano juče u 06:54 Ne silazi, 3312 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Koji alat si uzeo ? Uzimao sam neki jeftin alat sa temua pokrivio se na prvoj upotrebi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 6616 Napisano juče u 07:24 Drug član, 1568 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da će ovo da završi posao (gledam i za sebe)... Alat za lanac za motocikle 22248 - MG50402 WWW.PITSTOP.CO.RS Alat za lanac za motocikle 22248 - MG50402 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 561 Napisano juče u 09:55 Zainteresovan, 485 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pisao u nekoj drugoj temi, kupio sam na KP neki generički kineski set. Deformisao se pri prvoj upotrebi, zanitovao je do pola i onda je počeo trn da se deformiše. Našao sam neki oxford za oko 7k din međutim nema na stanju, bio sam nestrpljiv i kupim Unior za oko 100e. Skroz dobro deluje, završio je posao do kraja i liči mi da će raditi dok je motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 10088 Napisano juče u 13:56 Ne silazi, 2482 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @Sharky - Alex za sastavljanje lanca,nemoj da se trudiš da iz jednog poteza zanituješ link.Nego,neizmenično jedan pa drugi,iz više pokušaja.Traje duže,ali imaš potpunu kontrolu nad presovanjem pina,jer može da se desi da pođe ukrivo i da rascveta pin koji pertlaš.Imaš i šubler,odlično,ali ne oslanjaj se samo na njega.Pravi pokazatelj ti je da uporediš pokretljivost linka koji pertlaš,sa fabrički zapertlovanim linkom,da ne ide ni lakše ni teže.Ja sam ovako radio,i sebi i na poprilično motora....niko se nije žalio,a nije ni imao problema. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 11379 Napisano juče u 15:58 nekrunisani kralj moto cigana, 3356 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj ugradio ventilatore 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17764 Napisano juče u 16:16 Integrisan, 8722 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da su ovo pre zvučnici. Ti sa kruzerima su hit, kosturske glave, šiljci, zvučnici... Mada su ih ovi iz ADV segmenta sad zajebali. Nose kanistere za gorivo, vodu, PP aparate, apoteku i plazma pušku od 40W kao što Terminator ima. 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24662 Napisano juče u 16:32 Integrisan, 7980 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha Dragstar mislim ima ovakve zvucnike. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daniel68 334 Napisano juče u 17:08 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Apn6s,Jawa350ts,Bmw R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan To je Dušan Nikolić na Yamahi Dragstar 1100, jeste, to su zvučnici. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 8306 Napisano pre 22 sati Drug član, 2348 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Alekre je napisao: Mislim da su ovo pre zvučnici. Ti sa kruzerima su hit, kosturske glave, šiljci, zvučnici... Mada su ih ovi iz ADV segmenta sad zajebali. Nose kanistere za gorivo, vodu, PP aparate, apoteku i plazma pušku od 40W kao što Terminator ima. Zaboravio si na patkice sa propelerom na adv-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 3226 Napisano pre 22 sati Drug član, 1407 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bio ubeđen da su vetrenjače i da je ovo perpetuum mobile… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 8306 Napisano pre 20 sati Drug član, 2348 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, živke je napisao: Koji alat si uzeo ? Uzimao sam neki jeftin alat sa temua pokrivio se na prvoj upotrebi. Uzeo sam ovaj, na youtubeu ga uglavnom hvale i koriste, deluje jako i ne vidim sta ima da se pokvari osim navoja I just found this on AliExpress: | 13Pcs Splitter Link Riveter Set Riveting Repair Tool Kit Motorcycle Bike Heavy Duty With Red Case Cam Drive Chain Breaker https://a.aliexpress.com/_EQcQpns 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...