shoyyka 10151 Napisano Jun 15, 2023 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, badzabajker je napisao: Kojom rutom idete, koja je najbolja da se sve lepo vidi i prođe ? Sent from my M2101K6G using Tapatalk Imate dosta putopisa na forumu...ja još ništa konkretno ne odlučih,kad dođe vreme.U suštini meni je ruta nebitna,čak i TF i TA me nešto neimpresioniraju,bitno da se vozi,najbitnije mi je da obiđem Drakulin dvorac,to me impresionira...ovo,kako god odlučimo...naravno,ako nas ima više prihvatam sve... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 87 Napisano Jun 15, 2023 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan ... da ne prođem negde bzvz a da ne znam da ima šta da se vidi ...Ja bi najverovatnije 5 dana, pre podne vožnja, popodne obilazak i odmor i to od ponedeljka do petka...Sent from my M2101K6G using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Jun 15, 2023 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, shoyyka je napisao: čak i TF i TA me nešto neimpresioniraju, Ja sam mislio da sam jedini koji nije bio impresioniran pa sam cutao. Sad mi lakse ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8233 Napisano Jun 16, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Трансалпина је отворена 10.јуна али уз препоруку брзине вожње на 30 км/х и пут се ноћу затвара на деоници од Обарсие Лотролуи до Ранке у термину од 18:00 до 08:00слеећег дана, Трансфагарашан још стоји обавештење да је затворен и да је предвиђени термин отварања 30.јун ... па је онда више него очигледно зашто је гужва на Трансалпини 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Setac035 328 Napisano Jun 17, 2023 U prolazu, 85 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW k1200 lt,Yamaha gts 1000 Prijavi odgovor kao problematičan PUT DO Brana i dvorca je isto prelep i za gledanje i za vozenje kao i posle prema Brasovu,mnogo lepih krivina i sve opet kroz planinske krajeve.Dvorac kažete pa nikakav utisak za datih oko 11 e ,on je lep ali postavka unutra nikakva.Ali dobro setili se ljudi da uzmu novac.Posle kreću malo dosadniji putevi prema Bukureytu ali može i da se prži motor niko te živ ne dira .TULCEA I delta Dunava vrhhhh.Feri 25 lei za prelazak 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8233 Napisano Jun 17, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Малопре на камери (доњи део фотке) која гледа на трансфагарашан видех ваљак за асфалт, ко зна можда ће мало да поправе ову већ истрошену деоницу Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Setac035 328 Napisano Jun 18, 2023 U prolazu, 85 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW k1200 lt,Yamaha gts 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Navodari,Mamaja I KONSTANCA preporučujem da se svi pustite na primorje,ovo je neverovatno za neku godinu presisace mnogo, mnogo elitnija mesta.Putevi vrh niko te ne dira ako možeš 300 ti vozi toliko.Mangalija već je ono staro komunisticko ,plaže su sve neke male uvale i na kraju Vama Veche ,ko je panker,metalac,narkoman ili sta vec mesto na samoj granici sa Bugarskom koje obavezno treba da se poseti.Toliko od mene iz Rumunije a sad odo da provozam i celo Bugarsko primorje 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 801 Napisano Jun 18, 2023 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Setac035 je napisao: i na kraju Vama Veche ,ko je panker,metalac,narkoman ili sta vec Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8009 Napisano Jun 18, 2023 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan @Setac035 druže, jel si ti čuo za onu izreku da jedna slika više govori od hiljadu reči! Prema tome - slike na sunce! 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dacha_011 11 Napisano Jun 21, 2023 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Само да пренесем - Трансфагарасан је од данас отворен Има још снега, али је проходан. transfagarasan.travel/en/ 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Setac035 328 Napisano Jun 22, 2023 U prolazu, 85 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW k1200 lt,Yamaha gts 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Odmorio jedan dan i napisacu svoje putesestvije u putopisima sutra ,znam da su slike ipak slike 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8233 Napisano Jun 23, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan On 21. 6. 2023. at 15:36, Dacha_011 je napisao: Само да пренесем - Трансфагарасан је од данас отворен Има још снега, али је проходан. transfagarasan.travel/en/ Промакло ми је да обавестим од силног посла, отворен је али уз рестрикције, биће затваран ноћу од 21 до 7 ујутру, ограничење брзине 30 км/х 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10151 Napisano Jun 24, 2023 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan On 19. 7. 2022. at 23:02, djolji je napisao: Obratite paznju na drzavne praznike u Rumuniji, 29 juli i 15 avgust. Tih dana i jos po koji oko njih, pola rumunije ide po Karpatima da kampuje pa su kolone na TF i TA kilometarske. 29.juli?Čestitam...taman napravio plan za tri dana,lagano bi bilo nego mi je pod obavezno obići Corvin' castle.Onaj Bran me ne zanima,zbog prevare.Ništa,pravim za 4 dana.Kad čuje mlada odustaće?!?!?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2033 Napisano Jun 24, 2023 Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan I ja imam plan za polazak 29ti ili 30 juli. Jos samo da gospoju nagovorim i da nova igracka stigne na vrijeme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10151 Napisano Jun 24, 2023 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam još precizirao ali bi trebalo da krenemo 26 ili 27...mlada do 01.avgusta na odmoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10151 Napisano Jun 25, 2023 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Žena se nešto mršti na TF i TA...šta ću ja u tu vuko@binu?Hm...ženo moja,lakše meni.Onda 3 dana taman.Realno znam da joj je nezanimljivo,hoću u Budimpeštu... Mogao bih odvojiti 3 dana,šta znam oko 01,02.jula da je svirnemo.Ovo mi je najbolja varijanta,kad se vrnemo s mora oko 25og,neka bira gde će. Šta kažeš @bajker71? Posao?Ja mogu kad god oko tog datuma. Možda neko još?Da bukiramo u Curta de Arges,pa Sebeš...može i drugačije,svejedno... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9609 Napisano Jun 25, 2023 Drug član, 1464 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Znaš da sam uvek za akciju! Ja sam trenutno na odmoru od prošle godine sve do 03. Jul-a... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8233 Napisano Jul 6, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Трансфагарашан и медведи, снимак од пре две недеље ... мора да је меда осетио храну у торби па обратите пажњу и нема зезања ( а иначе на више места стоји упозорење "не храните медведе" - бар је стајало 2019те на мом последњем пролазу ) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10151 Napisano Jul 6, 2023 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo sad pet prošli...ali prošli.Ne izaziva nam se sudbina. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8233 Napisano Jul 6, 2023 (promenjeno) Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Још неки дан хтедох да напишем и потпуно заборавих У петак 7.јула 2023 северна страна Трансфагарашана, од скретања са магистралног пута ДН1 на пут ДН7Ц Трансфагарашан, све до језера Балеа т.ј. тунела ће бити затворен због међународне бициклистичке трке а циљ је управо на језеру, јужна страна од Куртее де Арђеш све до превоја т.ј. тунела је слободна и кроз тунел ће бити могуће проћи само пешке Promenio Jul 6, 2023 član ПИпезос Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1781 Napisano Jul 10, 2023 Zainteresovan, 616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan Poceo sam ponovo da razmatram put za Rumuniju u Septembru. Rec je o ruti do Jasia i koliko se secam samo par putopisa je bilo na tu temu. Pogotovo bih pitao kolege koje su vozile na potezu od Sighisoara-Piatra Neamt i Gheorgheni-Brasov za iskustva. Meni je ostalo u secanju opisi "serpentine kao da padate u rupu" pa me interesuje na kom potezu su takvi tobogani. Sale @doktor, cini mi se da su "Kings" vozili nesto slicno. Izvini ako sam pobrkao. Takodje svaka informacija za sever Rumunije je dobrodosla. Relacija od Sebesa na sever do granice sa Ukrajinom pa na istok preko Suceava do Jasia. Kako kolovoz/vrsta puta kao i zanimljiva mesta za obilazak. Dosta toga sam nasao na netu ali mozda neke stvari sam izostavio a neke nepotrebno uvrstio u rutu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Jul 11, 2023 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 16 hours ago, Deki Katana said: Sale @doktor, cini mi se da su "Kings" vozili nesto slicno. Izvini ako sam pobrkao. Kingsi su bili 2 puta u Rumuniji, ali nisu bili u tom kraju. Po nekom mom saznanju, te serpentine bi trebale biti oko kanjona Bicaz. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1781 Napisano Jul 11, 2023 Zainteresovan, 616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan @Bruno 68 evo IV varijante o kojoj smo se dopisivali u mom najsvezijem putopisu iz Grcke. Nece pdf da ucita kao sliku, samo kao "link". Ovo je varijanta gde sam izbacio kanjon Bicaz, gde je malopre @doktor pomenuo da je moguc vrlo naporan put. I da se nadovezem da imam i tri mnogo ranije "iscrtane" varijante ali su mi na starijem racunaru koji nema vise pristup bjbikers sajtu pa dok "prenesem" na ovaj. Za sada se vrti oko 7-10 dana i 2500km max. Zadnja nedelja Avgusta i prva nedelja Septembra imam zakazan termin za odmor ali jos nisam podneo zahtev. Mozda se pomeri i na drugu nedelju Septembra ali zavisi od situacije na poslu. Ako jos nekog interesuje ovakav put, ovde je mesto da se prodiskutuje isti. (1) put - KV-Jasi (IV varijanta) 32h.pdf 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1781 Napisano Jul 12, 2023 Zainteresovan, 616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan Tri prvobitne varijante. (1) put - Kv do Jasi - Constanca (33).pdf(1) put - Kv do Jasi - sever (34).pdf(1) put - Kv do Jasi - Constanca (35).pdf Na ruti (34h) ima pravac od Turde pravo na sever do granice sa Ukrajinom. Tu se nalazi predivan manastir ali u poslednjem pregledu bookinga, pominje se besplatan smestaj za izbeglice iz Ukrajine. To mi ne daje dobre izglede za smestaj, moze da bude prepuno. Tako da sam u IV-toj varijanti taj deo izbacio ali bih i dalje hteo da ga uvrstim ali uz dodatno istrazivanje uslova. Zapravo taj detalj me je i odveo u "istrazivanje" severne granice Rumunije pa se ruta razvijala do Suceva, gde ima puno interesantnih mesta za obilazak. Jos nije sve odluceno. Ima dosta toga sto mora da se razmotri ... tako da je ruta otvorena za predloge. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djpesic 205 Napisano Jul 18, 2023 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 45 Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ko ima vremena, Transbucegi vredi videti. Put kroz planinu, vidikovci, jezeto Ialomica, ima i pecina Ialomica. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...