petar_lord 809 Napisano Jun 2 Zainteresovan, 390 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Novi moto vlog 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4004 Napisano Jun 2 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Iskopao nešto materijala od prošle godine kada sam pokušao da nađem neke Yogijeve lokacije pa se izgubio po njivama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 611 Napisano Jun 2 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan @ПИпезос pa mi smo istih dana išli istim putem, samo kontra smerom Ja sam iz NS išao na Drinu kod Ljubovije, pa Perućac, pa Tara, pa Zlatibor, pa Divčibare. Isto preko Petnice na Valjevo pa nazad do NS. Subota do Zlatibora, nedelja sa Zlatibira za NS Ja sam oba dana imao sunce i odlično vreme. Samo je u subotu uveče padala kiša nešto malo na Zlatiboru. Negde smo se možda i mimoišli 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8228 Napisano Jun 2 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Vandrokaš je napisao: Samo je u subotu uveče padala kiša nešto malo na Zlatiboru. Da, to sam i ja napisao da je krenula kiša u subotu veče, čak i lepo pokisnuh dok ne dođoh pešaka do stana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla199 557 Napisano Jun 3 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan Drug i ja isto prošli vikend,tura dole do Uvca. Evo video, na kraju je mapa puta. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1878 Napisano Jun 3 Skuteras, 3690 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan @shoyyka ma nisu tu strasne zime 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2153 Napisano Jun 3 (promenjeno) MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, ПИпезос je napisao: Šuljagina ispostava na Zlatiboru Pre 23 sati, ПИпезос je napisao: Sedoh kraj jezera pa i da se umlati ta šuljagina komplet lepinja, bila je ekstra a nestala u trenu al ne bih mogao dve, jako to bre Nema ovo veze sa pekarom ''Šuljaga'' iz Užica, u pitanju je prevara sa korišćenjem poznatog imena: '' Dragi nasi, na Zlatiboru se pojavila pekara koja se predstavlja nasim imenom. To nismo mi i to nije nasa komplet lepinja. Ovim putem zelimo da obidjemo neprijatnosti, i da vas uverimo da jedinu pravu i originalnu komplet lepinju mozete probati kod nas, u nasoj pekari u Uzicu. To je nas proizvod i zakonom je zasticen u Zavodu za intelektualnu svojinu. Vec 70 godina negujemo i cuvamo tradiciju i kvalitet, i ne zelimo da laznim koriscenjem naseg imena neko to ospori. A ako ikada dodje do sirenja naseg biznisa, to ce biti pod jedinim pravim imenom - PR Šuljaga.'' Izvor: Login • Instagram WWW.INSTAGRAM.COM Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world. Promenio Jun 3 član Libero 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8228 Napisano Jun 3 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Libero je napisao: Nema ovo veze sa pekarom ''Šuljaga'' iz Užica, u pitanju je prevara sa korišćenjem poznatog imena: Apsolutno me ne dotiče kada sam gladan, jeo sam X puta kod Šuljage u Užicu i fantastična je, vidim i ovde piše a da li je prevara to neka utvrđuju nadležni organi i to samo po tužbi gospodina iz Užica, dokle god tužbe nema ovi će da rade pod tim imenom ... a ko zna, možda se i ovde kazda zove Šuljaga, onda i tužba pada u vodu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2153 Napisano Jun 3 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sve si u pravu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2556 Napisano Jun 9 (promenjeno) Drug član, 1501 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 31. 5. 2024. at 16:42, MaxiS je napisao: Ja u Sofiji bio x puta (radio sam sa njima), nikada mi nije bila privlacna... Beograd mi je najtmurniji-najsiviji grad (bez da se neko uvredi i bez obzira na doba godine), pa zatim Sofija. Cim zadjes u ulice, olicenje SSSR-a. Ne znam kako su oni usli u EU??? Prag je po meni neverovatno lep, ali, kad se zadje u dalji deo grada gde nije turisticki, takodje suv "komunizam". Nekako dise komunisticki, koliko god se lepo zivi tamo. Nekako sssr nije izasao iz njih. Ko praziluk nekim "gradjanima" iz boolje. Dok, recimo, Ljubljana i Maribor (i ako je Maribor mali, i nema mnogo desavanja), nemaju veze sa bivsom SFRJ. Nekako su "Evropski" Juce bio sa zenom da vidim jesam li pogresio Sta znam... malo sam blaži ovog puta. Bilo lepo vreme, i bilo dosta devojaka po ulicama sto me ucinilo "blazim" u mom zakljucku Nekako se omladina drugacije "nosi" i ponasa. Imaju taj stil kao u Grckoj... Kao bilo gde u Evropi. Kod nas se to ne oseti. Ali idalje ne znam kako su usli u EU. Sivilo i beda na svakom cosku. Evo i par slika, da ne odlutam sa teme... Odabrali malo lose vreme za putovanje. Kasno smo krenuli i vozio po velikoj vrucini. Krenuo oko 11, malo kasnije... stigao oko 2, pravio sam pauze u Pirotu i u odlasku i u povratku... Morali smo da se osvezimo, od vrucine. Guzica trne na fabrickom sedistu. 100km ili sat vremena, mi je vrh u cugu bez odmora. Moram da nabavim ono "jastuce" za pod guzicu. Ili da sediste prepravim. Jednostavo, vrucina plus neudobno sediste mi nisu prijali. U povratku je bilo lepse. Manje vrucine, ali sunce mi sve vreme bilo ispred mene. Jbg. Na granici sreo neke Čehe na GS-ovima. Opremljeni kao da idu na duuuzi period. E, da... primetio sam GS-ovci (nasi i strani), citaju ovaj forum. Svi poceli da pozdravljaju i otpozdravljaju usput! Ovo mi postala prva asocijacija na Sofiju... Promenio Jun 9 član MaxiS 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10112 Napisano Jun 9 Drug član, 3361 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Akteri... @mick @TAZZ @bajker71 @salem @shoyyka @Boki Krupanj Milanče Goran Mihajlović Radnja predstave... BiH- Bjeljina Trasa... Valjevo-Loznica-Bjeljina Povratak Šabac... Ja i Bojan&Dragana se nađosmo u restoranu Lovački dom na izlasku iz Valjeva. Malo se ispričasmo, čuh se sa ostalima, malo će zakasniti, ok... Nama lepo, hlad među velikim lipama... kad poče nešto da zuji... podigosmo glave, iznad nas ogroman roj pčela! Ja alergičan, polako i u miru se odmakosmo skroz na kraj terase. Dođoše dođoši, konačno Pijenje, nema jedenje... Valja nam putovat'... Dobro poznatim "ringom" se malko izduvasmo i eto nas u Loznici, koju obilazimo da ne bi upali u gužvu, eto nas na graničnom prelazu. Brzo to ide i nedugo zatim stižemo u karting klub Bjeljina. "Dečaci" rešili da glume Verstapena i ostalu svitu "pilota". Naše "bolide" parkirasmo u hladovini Robota, tržnog centra(valjda). Da vam predstavim stazu... E onda su naši "piloti" krenuli. Vožnja 10 min., po 4 na stazi.Malo upoznavanje sa stazom, ko je ne zna. A onda su počeli rekordi staze, nižu se ka na traci. Bilo je tu i odustajanja, spadanja točkova, gubljenja snage ali bez obzira na "incidente" zabava zagarantovana. Ne znam zašto nije bilo safety car-a, verovatno na servisu?! Par kadrova sa same trke... Vrućina je imala uticaj, te su se gume brzo trošile... Pobednik je, gle slučajnosti, vozač BMWa Goran! 15 o'clock blizu, stomaci se bune... Nedaleko je Semberski salaš... Odmorismo dok hrana polako stiže, e posle beše napor... Teleća ragu, dobra ali navali znoj... Prosečno, za mene barem, još više znoja... Bolje da sam dve čorbe i super, tako praktikujem po vrućini. Posle se ne možemo vode napiti. Obiđoh malo salaš... Bazen se sređuje... Oko 17h i nešto krenusmo na Šabac, kud koji... Nije bilo nešto baš za pisati, dovoljne su fotke... Malo nas je vrućina pritiskala, nenaviknuti na istu ali nismo se dali. Hvala na druženju, do sledećeg pozdrav. 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Jun 9 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Kako to iskusni pripovedač ispriča, prosto se pitam, da li sam ja bio tamo...Sent from VOGE DS900X using ChinaTech 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Jun 11 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Nije bas kratka voznja ali nije ni za posebne teme Trebinje je mjesto kome se rado i cesto vracam. Nekada iz zadovoljstva a nekada poslovno. Kako se priblizavao vikend u kome se odrzava motorijada, tako sam sa par kolega poceo planirati odlazak. Na zalost, jedan po jedan su odustajali iz opravdanih razloga. Malo je falilo da i ja odustanem ali sam, na srecu, ipak odlucio u zadnjem trenutku da odem. Smjestaj rezervisem dan pred polazak, pakujem stvari i mozak prebacujem u mod za uzivanje. DAN 1. Petak je poceo jutarnjom kafom. Tiger je cekao nestrpljivo da se krene na put Ruta je sledeca: M. Grad, Sipovo, Kupres, Suica, Prozor-Rama, Mostar, Stolac te preko Ljubinja do konacne destinacije. Dionica od Sipova pa Preko Kupresa je odlicna. Priroda fenomenalna, asfalt jako dobar a saobracaja je veoma malo. Nakon Suice odlucujem da skrenem prema Rami, dionicom kojom nisam nikada prosao. Nisam pogrijesio Ubrzo stizem do Ramskog jezera, pravim kratku pauzu i nastavljam dalje. Temperatura je vec "ugodnih" 35... Kracu pauzu pravim i kod spomen kompleksa na Neretvi. Odolio sam iskusenju zvanom jagnjetina na Jablanici Pauzu za rucak pravim u Stocu. Tokom citavog put srecem veliki broj motora. Dionica Stolac - Trebinje je pravo uzivanje. Na vecem dijelu je nov asfalt a krivine su perfektne. Pauzu pravim standardno u Mrkonjicima da obidjem rodnu kucu Sv. Vasilija Ostroskog. Do Trebinja je jos par kilometara. Stizem u smjestaj, raspremanje tusiranje i do grada na klopu. Imam osjecaj da je daleko vise motora nego prethodnih godina. Poslije setnje i pica pod platanima, pravac soba i spavanje. Ujutro cu odluciti gdje provesti subotu. 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Jun 11 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan DAN 2. Za taj dan su najavljene visoke temperature a kad tome dodam da ce vecina iz Trebinja za HN...odlucujem okrenuti na drugu stranu i u visine. Nakon dorucka i kafe krecem na Kapetanovo jezero. Odavno planiram da posjetim taj dio CG. Na granici cekam cca 20 minuta. Ubrzo nakon Niksica pocinje penjanje i uzivanje. Priroda je fenomenalna. Tepmeratura sa 35 pada na 22 stepena. Taman kad pomislis da ne moze biti ljepse, pojavi se Kapetanovo jezero. Odmor, rucak, odmor i jos odmora Na zalost vrijeme je da se krene nazad. Vracam se u smjestaj i ponavljam standardnu proceduru: presvlacenje, vecera, setnja po Trebinju i spavanje. Kapetanovo jezero je nesto sto dedinitivno vrijedi posjetiti i ostavilo je jako dobar utisak na mene. Aafalt je skroz do jezera i moze se doci bilo kakvim motorom. Nadam se da ce mi se pruziti prilika da kampujem gore. Imajte na umu da gore nema signala za mob. 14 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Jun 11 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Nedelja je dan za povratak ali mi se ne ide standardnom rutom. Odlucujem da malo odgod povratak i vratim se preko Pluzina a i da malo zahvatim Durmitora Preko Niksica idem ka Pluzinama ali nekoliko km prije Manastira Piva, skrecem u etno selo Izlazak. Tu pravim pauzu za rucak a onda odluzujem da ne idem direktno na Pluzine vec da predjem i obodom Durmitora se spustim ka mostu na Pivskom jezeru. Ova ruta nije dio Durmitorskog prstena ali je jako lijepa sa odlicnim pejzazima. Silazim sa Durmitora i kanjonom Pive idem prema granici. Dalje je sve standard...Foca, Sarajevo, Travnik pa preko Vlasica kuci. Tri dana za uzivanje 24 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1133 Napisano Jun 15 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Vranje-VolgogradПослато са M2101K6G помоћу Тапатока 23 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8425 Napisano Jun 15 4_tocka_i_karoserija, 1872 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Baš je kratka 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7675 Napisano Jun 15 Solo Rider, 3075 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Baš je kratka Ili čak i Ad Hoc Solo rajder sa i 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 423 Napisano Jun 15 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan Čini se da jeste malo kraće ali da je vredelo paljenja motora..Živote slatki.. Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Major TOM 177 Napisano Jun 15 (promenjeno) U prolazu, 20 postova Lokacija: Planeta Zemlja Motocikl: Moto Morini X CAPE 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Evo danas i ja "osedla" svoga konja i odjaha u (ne)poznato. Nisam bio baš za vožnju ali muka me natjera. Kaže stari: "Šta si planirao danas?" Znam da starina od 80 godina nikad ne pita šta sam planirao, osim ako me ne planira upregnuti kao konja (više kao magarca). Onako uspaničen odvalih: "Imam dogovorenu vožnju!" Čovjek jest star, ali je razuman za grešnog sina pa reče:" Dobro, sutra ćeš mi nešto pomoći!", okrenu se i ode. KAd sam već slagao za sve pare, sjedoh za google maps i malo pogledah gdje bih mogao (sad već MORAO) otići danas? I kako sam čovjek prost, lijen i mrzim granične prelaze, odlučih se za domaću vožnju. I krenuh na put. Bez opterećenja, bez stresa, lijep sunčan dan. Moto Morini i ja. Dobro poznat put preko Manjače, pa Baraći, Glamoč... Samo stajem da "uhvatim" koju fotku, a i to me baš mrzi. Gubim ritam vožnje. Ali moram barem da pokušam da približim sve ove ljepote koje su oči danas vidjele. Put me zove, moram poći, snjegovi su okopnjeli.... Nekad mi je prosto neprijatno koliko je motor lijep Ma prelijep ALi nije ljepši od Manjače (nisam sa Manjače, nemam nikoga "od" ili "sa" Manjače, ali je očaravajuća! Ljeepotan Nemam pojma gdje ovo Baraći Široko je polje Glamočko Buško jezero, plićak Rimski most u Buškom jezeru. Ivo Andrić nije znao za ovaj most preko Buškog jezera Prema Kupresu Pliva, negdje gore ispod Janjskih otoka I naravno (meni) najljepša rijeka na svijetu Vrbas je moje moreeeee... Ukratko: odlična dionica, bež gužve, odličan asvalt, signalizacija, šuma, uživanje... Jedina mana je što se moraš odlučiti gdje da gledaš: na cestu ili prirodu. Sve preporuke. I moram ovo NAGLASITI: nigdje nije bilo nekog restorana, gostionice, kafane... da čovjek sebi kaže: "Prelijepo, stani ovdje i odmori!". Baš bezveze. 350 km sam napravio da nisam vidio nešto zanimljivo pored puta da svratim i okrepim dušu Eto jedno "upozorenje" ko bude putovao ovim putevima Promenio Jun 15 član Major TOM 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5280 Napisano Jun 15 Drug član, 1885 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, baš lepa vožnjica! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1468 Napisano Jun 15 Drug član, 569 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje su te neplanske stvari. Ništa ne očekuješ, pa je sve bonus. Al moram da pitam: ubrzanje 13G, kočenje 16G??? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Major TOM 177 Napisano Jun 16 U prolazu, 20 postova Lokacija: Planeta Zemlja Motocikl: Moto Morini X CAPE 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, admiki je napisao: Al moram da pitam: ubrzanje 13G, kočenje 16G??? To je app Yamaha My Ride. Bilježi mi kuda sam vozio, koliko km, koliko u pokretu... Ima opcija "explore" pa gledam gdje su drugi vozili... A ovo konkretno -m/s2 i +m/s2 ne kontam i nije mi ni bitno, kao i ugao "zalijeganja" u krivini. Pretpostavljam da je app zaglupila jer sad gledam u toj app svoje ranije vožnje pa vidim npr. -4.15m/s2, +4.10m/s2... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4004 Napisano Jun 16 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Krenuo u petak posle posla, pošto sam završio "ranije" oko 14, već sam u 15 bio na motoru. Na brzaka da skoknem do rajskog prerasta, putevima Yogija. Malo sam se zaračunao oko vremena, mada nisam generalno ni imao neki plan, osim da stignem. Nisam računao doduše da idem na motoru koji tek razrađujem, i ne smem da teram preko 5.000 rpm, odnosno 87 na sat u 6. brzini Stajem kod reke Pek (barem mislim da je ta), i silazim da probam novi motor na mokroj kamenoj obali. Čupa se dobro! Brzo sam na dunavskoj magistrali i mislim se okej, dosadan deo je prošao, sad uživanjac. Dunavsku sam vozio jedno 4-5 puta prošle godine, na jačem motoru, i doživljaj je drugačiji. Umesto da se fokusiram na krivine i da tu i tamo vidim reku i po koju stenu prekoputa, sada prinuđen na sporiji tempo, dosta više se vidi. Planirao sam da idem jedan deo nekim planinskim putevima preko Miroča (koji volim dosta), ali pošto je već bilo dosta kasno, odustajem i idem pravo na selo Plavna. Malo iza ovog mesta je Yogi savetovao da se parkiram, šta i ja preporučujem svima, ali ja žurim i idem još malo dublje. Svideo mi se putić koji sam izvozao, prezadovoljan sam motorom. Parkiram se pored table na kojoj piše 900 metara do cilja. Poneo sam kompletnu opremu za planinarenje, ali se mislim ma mogu ja to i u pantalonama i čizmama, da ne gubim vreme. Kakva greška. Trek kao takav nije ništa zahtevan, i veoma bih uživao u njemu, da sam bio u pravoj odeći i obući, i jedno 3 sata ranije nego što sam bio Malo sunca mi daje polet za poslednji, najstrmiji deo do cilja. Treba provesti ovde minimum pola sata, samo upijati sve. Uz sunce koje beži, i jedno 3-4 sata vožnje do Beograda, nemam taj luksuz. Krećem nazad, uživam još jednom u kratkom parčetu treka koji je vozljiv, i pravac na magistralu uz zalazak sunca. Stao na još jednom mestu da napravim novu pozadinu za telefon. I do Beograda manje više bez dešavanja, osim kad sam naleteo na neku čudnu gomilu đubreta na putu. Bio je već popriličan mrak, pa na prvu nisam bio siguran ni da li je đubre ili mrtva životinja, ali kad sam video pored kesu i veknu hleba i neke novine, reko ma đubre. U trenutku dok sam prolazio baš pored, vidim ljudsku glavu. Okrećem se, zagradim motorom čoveka, reko dal ga je udario neko i pobego il šta. Krenem ja da procenjujem situaciju, stanje svesti, on me gleda ne zna kako se zove, gde živi, gde je krenuo, nit gde je. Nema nigde krvi, nikakvih tragova, ništa. Kako je naišao auto, zaustavio čoveka, makar da imam opciju da ga transportujemo ako treba. Ispostavi se da se znaju, i da je ovaj na putu samo mrtav pijan. Poželeo sam im srećan ostatak večeri i produžio dalje. Sve u svemu, dobar petak popodne. Stigao kući oko 23h, lego, ustao u 7 i opet seo na motor da odem do Mladenovca 26 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5280 Napisano Jun 16 Drug član, 1885 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! To je taj rad! Inače, pro hint: posle prvih 500 km možeš do 6000 rpm Proveri user manual. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...