Jump to content

Moto Zajednica

Libero

Članovi
  • Broj tema i poruka

    2056
  • Pridružio se

O članu Libero

  • Rođendan 01.07.1969.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac

Poslednji posetioci profila

4844 profile views

Libero's Achievements

Drug član

Drug član (4/6)

2,1k

Reputacija u zajednici

  1. Čestitam Ivane, srećna kupovina!
  2. Libero

    Kratke voznje

    Thumbnail fotografija je sa te rute a deo ovog puta je na snimku od 02:22 Snimak je ovogodišnji.
  3. Libero

    Kratke voznje

    Objasni ljudima odmah, šta ima da ti se javlja, kao da je to neka tajna informacija. @all Put od Mitrovca na Tari do kapije Drvengrada u Mokroj gori, koji vodi preko Tare je u potpunosti asfaltiran. To je do skoro bio odličan makadamski put koji su vozili uglavnom ljubitelji off-a i zaljubljenici u prirodu. Sada je to dostupno svim vrstama vozila, tako da može i sa R-om da se vozi bez drame. Ko nije vozio do sada, ima odličnu temu za razradu u budućnosti. Google Maps MAPS.APP.GOO.GL Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps. Tip za ljubitelje off road vožnje: Od Mokre gore na Zlatibor se ide preko Semegnjeva.
  4. Libero

    Kratke voznje

    Jeste, prošlo je punih 11 godina na AT.
  5. Libero

    Kratke voznje

    Pazarski ćevapi live!
  6. Libero

    Kratke voznje

    Ovo bi trebalo da je kratka vožnja, dva dana, jedna noć...
  7. ''Ne pada sneg da pokrije breg već da svaka zverka pokaže trag''
  8. @solidSnejk Ne znam gde ti je polazna tačka, ako si nesiguran podeli put na dva dela. Za prvi dan target može da ti bude npr. Žabljak, ima puno smeštaja i dobre hrane. Žabljak je dobra polazna tačka za spustiti se do mora odmoran, naspavan, kafa, doručak, tankovanje i uživanje do mora... Srećan put, suv drum...
  9. Kad su motori u pitanju, često racio ne radi kako bi radio u nekim drugim životnim slučajevima. Ako postoji emotivna veza u celoj priči, novac je potpuno nebitan u krajnjem zbiru. Imamo čoveka ovde na forumu koji godinama vozi motor koji mu je otac kupio, vozi uglavnom off, padao sa njega, lomio sve što se od plastika moglo slomiti, udarao ga automobil na putu, padao, ustajao, i sve beležio fotoaparatom... Tek skoro se ponovio novim motorom, posle X godina, ali stari nije prodao i neće koliko sam ga razumeo.... Planira da ga sredi, bez neke racionalne osnove... Za njega taj motor nema vrednost merenu novcem.
  10. Ovo ne radi dobro, ''marka'' u tvom pitanju je nebitna jer ovo nije odgovarajuća mera za tu felnu. Pečurka na ovoj širini (150) se ne otvara u odgovarajućoj meri, ne dobija se projektovani profil i guma se protivi obaranju motora a motor teži da se ispravi u krivinama. Moram te razočarati, ispravna je samo originalna mera (140/80/17), ne odgovara ni 130 ni 150. A tačno je da je moguće namontirati svašta...
  11. To je tačno iz njegove perspektive, ali takva mu je i prodaja: spora i teška. Iskustveno znam da fleksibilnost sve to vrati sa druge, neočekivane strane. Ako se fokusiraš samo na minus, takav bude i rezultat.
  12. Nije ni mnogo... 5% u nekom transferu je procenat sa kojim treba računati.
  13. Ovo je ključno, ja lično ovo ne bih propustio ako stvarno hoću prodaju. Realno, trenutno u Srbiji 200€ gore-dole nikoga ne mogu ni da isčupaju, ni da zakopaju. Ti si ih odbio za 200€ ako sam dobro ukapirao matematiku? Ako si čekao kupce u dvorištu godinu dana i odbio ih za ponuđenu cenu (a ta ponuđena, to ti je odgovor trenutnog tržišta), pitanje je kad će sledeći ući u avliju. Fleksibilnost na maksimum, ego na minimum, pa će da ode... No hard feelings. Srećno sa prodajom.
  14. Verovatno misliš na ovo: Fotoreportaža "Paths of PLW" (BJB link) Photo reportage Paths of PLW - Putevima NOBa (FB link)
  15. SPOMENICI NARODNOOSLOBODILAČKE BORBE (link)
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja